Doktor gidiyodu hani sabaha karşı baskın olacağını biliyodu ama sabah olmuş o masasında hala uyuzlanıyodu bilerek mi yaptılar acaba yine CADIARZU
Böyle yerdede bırakılırmı ya ayıp bee alsanaalsanasmile
hayıııır dediğin gbi olmasın ezelle ali iş birliği yapmasınTabi canım, dosya kabak gibi ortada, bâriz ele vermek istedi Ezel'i. Ona da tüm dosyaları yaktım demişti pislik.
Bence Ali'nin görmesi kaçınılmaz. Zaten cam masaydı, azıcık ucunu kaldırsa yansımasını görecek yani.
Belki de Ali gerçeği öğrenecek, Ezel'le iş birliği falan yapacaktır diğerlerine karşı. Dizideki gelişmeler manyak ediyor beni, valla bu da olur mu olur.
O da değil de, Serdar Tefo'dan feci kıllandı, ve hâttâ onun Ezel'in adamı olduğunu direkt anladı. Bakalım ne olacak.
vereliniortakvereliniortak
hayıııır dediğin gbi olmasın ezelle ali iş birliği yapmasın
hıı bnce olmazda
ama serdardan gıcık kaptıım nefreet
Ay cok heyecanli bitti :1shok:
Ama tahminim Ali ögrenmez gercegi, Tefo beynine bisey misey indirir tam dosyayi cevirirken :hulya:
Intikam tam anlamiyla baslamadi bence, cok erken ögrenmesi icin.
Bizim doktor da tam süzme cikti ya, kabak gibi ortaya konur mu o dosya :mymeka:
Ezel´e de yalan söyledi yaktim diye, ne garezi var aceba bizimkilere CADIARZU
Eysan´la Ezel´in aglama sahnesi oldukca duygusaldi senağlama
Kenan hep aglasin, 24 saat bikmadan onu seyrederim valla :asigim:
Doktor zaten hafif molozdu, tek başına Ömer'den nasıl Ezel yapmış anlamadım kaydirigubbakcemile3
Ne garezi var ben de merak ettim, besbelli ele vermek istedilmaz:
Doktor zaten hafif molozdu, tek başına Ömer'den nasıl Ezel yapmış anlamadım kaydirigubbakcemile3
Ne garezi var ben de merak ettim, besbelli ele vermek istedilmaz:
Aha kuzum geldiopuyorumnanaktan
Var bir garezi, anlarız yakındaCADIARZU
Kıl kaptım adama çok pis. Ay Ali görecekmi, görmeyecekmieyvahedigeldismile, heyecan şeettim. Kesin görmeyecek, Tefo son dakka hamlesi yapacak gibi. Hep öyle olmazmı zaten.süprizzzzz
Sen beni mi takip ediyon lakaydirigubbakcemile
Ay tefoo çok yağuşuhlu dimi.:asigim:
Var bir garezi, anlarız yakındaCADIARZU
Kıl kaptım adama çok pis. Ay Ali görecekmi, görmeyecekmieyvahedigeldismile, heyecan şeettim. Kesin görmeyecek, Tefo son dakka hamlesi yapacak gibi. Hep öyle olmazmı zaten.süprizzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?