Ezel Atv

Böyle yerdede bırakılırmı ya ayıp bee alsanaalsanasmile

of of of çok heyecanlı yerde bitti. Nasıl geçecek şimdi bir hafta?boshayallersmile

kız bu eyşan s.rtük varya,bahardan utanmasa ezele verecek hemen,yani bence bugün aynı oyunu ezele oynasalar ali yapmaz belki ama eyşan yine aynısını yapar,gıcık şeyy

Yine alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Doktor gidiyodu hani sabaha karşı baskın olacağını biliyodu ama sabah olmuş o masasında hala uyuzlanıyodu bilerek mi yaptılar acaba yine CADIARZU

Doktor gidiyodu hani sabaha karşı baskın olacağını biliyodu ama sabah olmuş o masasında hala uyuzlanıyodu bilerek mi yaptılar acaba yine CADIARZU

Tabi canım, dosya kabak gibi ortada, bâriz ele vermek istedi Ezel'i. Ona da tüm dosyaları yaktım demişti pislik.

Bence Ali'nin görmesi kaçınılmaz. Zaten cam masaydı, azıcık ucunu kaldırsa yansımasını görecek yani.

Belki de Ali gerçeği öğrenecek, Ezel'le iş birliği falan yapacaktır diğerlerine karşı. Dizideki gelişmeler manyak ediyor beni, valla bu da olur mu olur.

O da değil de, Serdar Tefo'dan feci kıllandı, ve hâttâ onun Ezel'in adamı olduğunu direkt anladı. Bakalım ne olacak.

Böyle yerdede bırakılırmı ya ayıp bee alsanaalsanasmile

vereliniortakvereliniortak
hayıııır dediğin gbi olmasın ezelle ali iş birliği yapmasın
hıı bnce olmazda
ama serdardan gıcık kaptıım nefreet

vereliniortakvereliniortak

hayıııır dediğin gbi olmasın ezelle ali iş birliği yapmasın
hıı bnce olmazda
ama serdardan gıcık kaptıım nefreet

Aynen ya, kadını öldürdü resmen, daha da neler yapacak korkuyorum valla. Tefo'nun foyası da çıkacak, kim bilir neler dönecek. Şu dizideki hıza bayılıyorum ya.

Ama dediğim gibi, Ali'nin o dosyayı görmemesi mümkün değil. Sonrasında da şaşırtıcı bir şeyler olacak gibi geliyor, bilmiyorum. Öbür taraf zaten birbirine düşmüş hâlde, Ali ne yapar bilmiyorum hiç.

Bu arada, Ezel'den ziyâde Ali'nin hastasıyım opuyorumnanaktan

Bu serdar beni öldürecek... Gülüsü bakisi bile beni deli ediyor.. sinsi pis mikrop...

Ali kesin görmez o resimleri.. Görmüs olsaydi dosyayi cevirip ve gördügü an'da biterdi bu bölüm diye düsünüyorum. Yada kendimi öyle avutuyorum:sinifsinif: Görmesin.göremez.Görmeyecek........

Ay cok heyecanli bitti :1shok:
Ama tahminim Ali ögrenmez gercegi, Tefo beynine bisey misey indirir tam dosyayi cevirirken :hulya:
Intikam tam anlamiyla baslamadi bence, cok erken ögrenmesi icin.
Bizim doktor da tam süzme cikti ya, kabak gibi ortaya konur mu o dosya :mymeka:
Ezel´e de yalan söyledi yaktim diye, ne garezi var aceba bizimkilere CADIARZU

Eysan´la Ezel´in aglama sahnesi oldukca duygusaldi senağlama
Kenan hep aglasin, 24 saat bikmadan onu seyrederim valla :asigim:

Doktor zaten hafif molozdu, tek başına Ömer'den nasıl Ezel yapmış anlamadım kaydirigubbakcemile3

Ne garezi var ben de merak ettim, besbelli ele vermek istedi lmaz:

La bu haftada Ali'ye hasta oldum iyimiboshayallersmile, adam süper yaaa. Gülüşü konuşması insanlarla dalga geçmesi süper, hastayım sana Aliii:lepi:
He Tefoyuda unutmadım tabi. İki favorim tefoyla Ali. Ezel sizin olsun hadikaydirigubbakcemile

Hop oturup hop kalktığım bir bölümdü. Muhteşemdi, harikaydı.

Serdar adamım sende süpersin, hakkaten rolünün hakkını veriyorsun çünkü sinir oluyoruz hepimiz sanaalsanaalsanasmile, ama sende olmasan çekilmez bu dizi be. Ekşın kattın resmen diziye. Aferin la sanavereliniortak

Geçişler çok güzeldi, valla Losttan etkilenmediyse bu senaristler bende kuzu değilim:hulya:

Ezel'le Eyşanın boş odadaki halleri çok güzeldi:asigim:, Eyşan süperdiboshayallersmile

Dayı niye Selmanın evine girmedi, anlamadım, kıçı kırık Ali ve Serdardanmı tırstı yani. Yok artık. Neyse vardır bir bildiği. Serdar Ramizin fotosunu gizledi ya ilerde neler neler olacakeyvahedigeldismile

Doktorada acayip gıcık oldum, pis herif.alsanaalsanasmile Lan geri, Ezel sana sabaha baskın var diyor sen ne diye sallanıyorsun ortalarda:mymeka:

İnadına yaptı pislik:umursamaz:, yalanda söyledi Ezel'e.:mymeka:, ay çok dövdüm doktoru bu kadar yeter kanımca-tatlicadiarzu-

Doktor zaten hafif molozdu, tek başına Ömer'den nasıl Ezel yapmış anlamadım kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol:
Doktorun adresini bilsek de sokaktaki kalaslardan iki-üc tane Kenan modeli yapsa,
gözümüz gönlümüz acilsin.
Malum rakiplerim de gün gectikce cogaliyor,yetisemiyo artik Ezel´im :1no2:

Var bir garezi, anlarız yakındaCADIARZU
Kıl kaptım adama çok pis. Ay Ali görecekmi, görmeyecekmieyvahedigeldismile, heyecan şeettim. Kesin görmeyecek, Tefo son dakka hamlesi yapacak gibi. Hep öyle olmazmı zaten.süprizzzzz

Aha kuzum geldiopuyorumnanaktan

Sen beni mi takip ediyon lakaydirigubbakcemile

Ay tefoo çok yağuşuhlu dimi.:asigim:

öyle böyle degil vallah:asigim: cok karizmatik:asigim: bacaklarini gördün mü :kedi::kedi::kedi:

Ama galiba tefo sebnem'e vurgunbenneyaptımki

Kızlar fragman vermediler dimi dizinin sonundabenneyaptımki

Ya, dosyayı biraz kaldırdı ve cam masadaki yansımadan gördü gibime geldi. Hiç kestiremiyorum da ne olacağını. Bir hafta bekleriz artık :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…