Ezel Atv

öyle böyle degil vallah:asigim: cok karizmatik:asigim: bacaklarini gördün mü :kedi::kedi::kedi:

Ama galiba tefo sebnem'e vurgunbenneyaptımki

Lan manyak telefonda konuşuyordum şu yorumu görünce gülmekten konuşamadım, beklettim bayağı karşı tarafı:roflol::roflol:

Bende Kenanı yılbaşından sonra NTV'de çiğdem Anatın sunduğu 10 kadın programında izledim. geçen senenin bir derlemesini yapmış Çiğdem Kenanı davet etmiş. Yine yıkıyordu ortalığıboshayallersmile

Kenanın bir bayanda en önem verdiği şey samimiyetmiş arkadaşlar, bekar Ezel manyaklarına itinayla duyurulurolumunekankayizsmile

doktorda yıllar önce bbgdeki fatihti kızlar sürekli kavga eden vardı ya hani kaydirigubbakcemile3
sen git kasadan çıkar bütün dosyaları sersem herif :mymeka:

Dayı niye Selmanın evine girmedi, anlamadım, kıçı kırık Ali ve Serdardanmı tırstı yani. Yok artık. Neyse vardır bir bildiği. Serdar Ramizin fotosunu gizledi ya ilerde neler neler olacakeyvahedigeldismile

kuzumcum ablam eğer ali görseydi dayıyı ezelle önceden tanıştıklarını anlayacaktı ömerlede bağlantı kuracaktı arasında. eyvahedigeldismile
ama dizi işte ali görmedi serdar resmini aldı ama serdarda dayıyı tanımıyo akannehir

hangisi tefo yahu ne tatlı ikiside kaydirigubbakcemile3

Ay ben onu yerimm yerimm :asigim:
Kiz nerden buldun bu resmi, bunlarin ikiz oldugu bile dogru dürüst biyerde yazmiyor,sen teee bebelik resimlerini bulmussun :1shok:
Ama acik konusayim ; ben ikizini görünce tanidim :icecream:
Bakislari fazla degismemis kanimca.

Ne bicim ikiz bunlar yahu, ben hic benzetemiyorum.

Ben bulurum:asigim:

Tefo icin bulamayacagim resim yoktur

Gecen Tefo'nun yanindayken ramiz dayi ile konusuyorlardi..

Ama bir resim var ki...Onu sizle paylasamam..

Elim varmaz yükleyemem... elim varmaz enter'a tiklayamam...

Gözüm dayanmaz bakmaya...

Kalbim dayanmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…