Ezel Atv

Bu bölümden bi halt anlamadim ben ya benneyaptımki

Dayinin gizledigi önemli seyler var, onu anladik,
ama Ali´nin dayinin oglu oldugu kanisina kim nasil vardi, bi anlatin hele kafamçokkarıştı
kırmızı arabaya ezelden hemen önce adam yolladı
kaseti eline aldı ramiz dayı.
ezelin kurtuluş yollarından birini engelledi.

kırmızı arabaya ezelden hemen önce adam yolladı
kaseti eline aldı ramiz dayı.
ezelin kurtuluş yollarından birini engelledi.

engelledi ama
gelecek hafta görüo ezel kasedi hatta güvenlikçinn oğlu erende izlioo
hatta bunun üzerine aliyi öldürmeye çalışacak

birde dayi 2 oğlum var dedi
birini hiç görmedim (Ali Karaeski)
diğerini ben öldürdüm son oğlum da ömer dedi.
Mezar taşında Ali Temel Karaeski yazıyodu.
Dayi Ezel'den kaseti saklıyo herşey ortada işte Ali bağırıyo dayiiii oğlun benim diye.

engelledi ama
gelecek hafta görüo ezel kasedi hatta güvenlikçinn oğlu erende izlioo
hatta bunun üzerine aliyi öldürmeye çalışacak
ezelle ali arabaları ayrı ayrı sürerken bir konuşma yaptı ramiz dayı.ben en çok orda anladım.
iki oğlundanda bahsetti ikisini gösterdi sahnede.

yaa birde bu bölümde şu olay ne kadar saçma
hadi balkondan düşen dosyayı balkondan kendini ata ata tuttu ve tefo yakaladı
madem elinden atacaksın
dön bi bak bu neyin nesi die
baksa görcek herşeyi
işte ora çook saçmaa olmuş

aynen burda anladım işte kaydirigubbakcemile5

birde mezarın üstüne dikkatle baktıysanız
hep 2001 de ölmüşler
bn o alide dikkat ettim
onun d.tarihi 1980
yani o olabilirmi şuan 30 yaşında ali temel karaeski yaşsaydı
ama bizm ali daha yaşlı

ezelle ali arabaları ayrı ayrı sürerken bir konuşma yaptı ramiz dayı.ben en çok orda anladım.
iki oğlundanda bahsetti ikisini gösterdi sahnede.
hııı
fragman da da bir bebekle birde alinn resmi gözüküyor
of yaa bn anlamadım bu işi
tıhaandım haaa

aynen cnm orası çok saçma olmuş bencede

birde mezarın üstüne dikkatle baktıysanız
hep 2001 de ölmüşler
bn o alide dikkat ettim
onun d.tarihi 1980
yani o olabilirmi şuan 30 yaşında ali temel karaeski yaşsaydı

ama bizm ali daha yaşlı

Evet mantiken oLamaz yav,
ben Ali´nin Ramiz´in oglu oldugunu pek düsünmüyorum acikcasi.
Evet,kasedi aldigini söylemedi Ezel´e, cünkü Ezel gercek intikamdan vazgecip Ali´yi elindeki kasetle ipe götürüp, olayi kisa kesecekti.
Dayinin derdi bence baska, onun derdi Ezel intikamini alirken kendisinin de birilerinden intikam almasi. O kiside büyük ihtimalle Serdarovski

Ayy ne bilim ya, sabah kalkip adam akilli bidaha izleyeyim su bölümü, corba oldu kafam laelaelaelaelae

:lepi::lepi::lepi:
işte bu
bnde bu düşüncedeyim
evt ramizin aliyle de bi derdi var aa ney
serdar zaten öbür bölümde hııııııııık akannehir gitti

Bence Ramizin Serdarla bi derdi yok çünkü serdar ı öteki bölümde ali bıcaklıyor.
Ramizin bir derdi olsaydı bu kadar erken öldürmezlerdi serdarı.

ÜNLÜLER DE 'EZEL' FANATİĞİ OLDU

Diziyi milyonlarca sade vatandaş gibi ünlüler de takip ediyor. Dizinin hiçbir bölümünü kaçırmayan Sibel Can, Ebru Gündeş, Tuğba Özay, Ebru Şallı ve Pınar Altuğ 'Ezel'in fanatik izleyicileri olduklarını itiraf etti.

Sibel Can: Tam bir 'Ezel' fanatiğiyim. Pazartesi günleri diziye kitleniyorum. Oradaki sözler insanı hem seyrettiriyor hem de düşündürüyor... atv'ye geçmesine de çok sevindim. Hayırlı uğurlu olsun.

Ebru Gündeş: 'Ezel' bence senaryosundaki düşündürücü sözleri ile izleyiciyi etkiliyor. Oyunculuklar zaten muhteşem,diyaloglar inanılmaz güzel. Artık seyirciler, kendilerini düşündüren dizileri seviyorlar. Ben de bir 'Ezel' hayranı olarak dizinin atv'ye geçmesine çok mutlu oldum. Bence son yıllardaki en güzel dizi.

Tuğba Özay: Dizide özellikli olarak Tuncel Kurtiz'in yorumlarını çok beğeniyorum. Senaryonun farklılığı ve akıcılığı beni çok etkiliyor. İlk günden bu yana hiç kaçırmadım. Ve Kenan gerek yakışıklılığı gerekse oyunculuğuyla adından söz ettiriyor.

Ebru Şallı: 'Ezel' dizisi bu yılın en iyi dizileri arasında... Özellikle senaryosuyla diğer dizilerin arasından sıyrılıyor. Ben de işlerim müsait olduğu sürece diziyi asla kaçırmamaya çalışıyorum.

Kaynak:Sabah Gazetesi

Evet mantiken oLamaz yav,
Evet,kasedi aldigini söylemedi Ezel´e, cünkü Ezel gercek intikamdan vazgecip Ali´yi elindeki kasetle ipe götürüp, olayi kisa kesecekti.

MANTIKLI !!
Çünküü (eğer yeni öğrenmediyse oğlu olduğunu)
3-5 bölümdür en çok eğlendiğimiz konu "dayının aliyi madara edip komik duruma düşürmesiydi"

ayrıca
ezel dur demeseydi dayı tefoya vurduracaktı aliyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…