Ezel Atv

bencede yanlış anlamışsınızdır hanımlar ali dayının oğlu değildir yarın bida izlicem bu bölümü

Fragmanı tekrar tekrar izledim,
Ezel bu bölümde kaseti izlicek,eğer ali dayınn oğlu olsaydı,bu izlediğiimz bölümde vermedği gibi yine vermezdi.
o kadın selmamıydı adı,ikisinden birini seçmen gerekseydi dio,bi kaset bide bebek resmi göstriliyo,acaba serdar bunun çocuğunu filan öldürdüde suç ramizemi kaldı?
ay valla geçmez bi haftaa

yeni bölümün fragmanını bende izledim ama bu dayının olayını çözemedim sanırım yeni bölümde de çözülmicek

CADIARZU buda olabbilir
herkes başka şifre çözmüş aklinialirimsmile

serdarın kesinlikle dayının oğullarının öldürülmesiyle ilgisi var,öyle olmasaydı taksici herhangi bir mezarda bırakırdı,bu ipucu olabilir,ayrıca serdarı bu kadar çabuk öldüreceklerini sanmam,onu bunu bilmemde bu bölüme kadar diyordumki dayıya bak bee ezeli nasıl kollamış ve halada kolluyor,o kadar para verdi,demekki dayının intikamı daha büyük,bir nevi oda ezeli kullanıyor,giderek sarpa sarıyor olaylar,vapurdaki adamın 10 gün içinde dediği şey neydi acaba??????????

Belki inanmiyceksiniz ama sadece toplasanız 15 dk anca izleyebilmişimdir.

Sen bütün bir hafta planlar yap, ama sonra izleyemealsanaalsanasmile

Şimdi bana en başından herbişeyi anlatın.

İnşallah ATV tekrarını verir, nolur nolur noluuur:Saruboceq:

Tamam bacim kizma , öyle olsun kaydirigubbakcemile
Fekat mezar tasinin üstünde Ali Temel Karaeski 1980 dogumludur diye yaziyor,
yani Ali beyimiz suan 30 yasinda mi oluyor -tatlicadiarzu-
Olaylarin oldugu zamana geri dönersek,yani 1998, Ali o zaman 18 yasindaydi.
Eee, Ömer de o zamanlar 12 yaslarinda falan olsa gerek :icecream:
Yani mezar tasina göre Ali´nin Ramiz´in oglu olma ihtimali benim kafama yatmadi.

Ayy bilemicem, izleyip görelim :smiley-cool:

kizlar,öldürülen güvenlikcinin adi neydi??

bilen var mi??

Ben nedense bir yaniltma oldugunu düsünüyorum,yani ramiz ile ali olayini...

Belki de selma'nin cocuguydu o ali....

eşimle beraber izledim durmadan soru sorduğu için bişey anlamadım...bu bölümü tekrar izlicem netten kuzum sende netten izleyebilirsin tekrarını beklemeye gerek yok.
dikkatimi çeken teşey dizinin sonunda 15. bölüm sonu yazmadı sadece bölüm sonu yazdı..atv ye gectıgınden dolayı heralde..

Ya şurdaki yorumlara bakıp, bişeyler anlıyayım dedim ama iyice çorba oldu kafambilmiyorumkismile

Netten de izleyemem, işteyimeyvahedigeldismile

Noluyor lan bu dizide.benneyaptımki

Ali kimin oğluymuş??

Dayı Ezel'i cidden kullanıyormu??

Kullanıyorsada ne için??

Dayı niye çıkmazda??

Serdar cidden gelecek bölüm ölecekmi?? (yok canım daha neler)

Ezel kafayımı yedi??

Mert soygunu kimin yaptığını nasıl anlıyor??

Bölüm sonunda noluyor??

Dayı niye çocuklarını öldürüyor??

Noluyor lan, noluyor???benneyaptımkibilmiyorumkismile

Kuzu, yavrim, herkesin kafasi corba oldu,
sen iyisi mi otur rahat kafayla izle ve engin yorumlarini bizimle paylas :lepi:

kuzum sende ali gibi karmakarışık oldun noluyo lan noluyo lan diyip duruyon
valla ben hiçbişey hatırlamıyom anlatamam..tek izlemek lazım bu ezeli,zaten özetide yokmuş geç açtık başınıda kaçırdım resimlere ne oldu? nasıl kaybetttiler hiçbişey göremedim akşam izlicem netten..

Ali tam dosyayi cevirecekken arkadan doktor Ali´ye saldirir ve karmasa icinde alir dosyayi. Tefo numaradan doktorun üstüne sicrar ve terasa dogru sürüklenirler, doktor dosyayi asagiya firlatirken Ali bi ucusla dosyayi kapar ve kendini asagiya dogur sarkarken bulur -tatlicadiarzu- Tefo onu kurtarmaya calisirken Ali can havliyle dosyayi elinden düsüsür ve bu dosya da böyle kapanir! :lepi:

Tefo, nasıldı akşam, Tefo. Siz ondan haber verin. gerisini sallayınsalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…