Ezel Atv

Kızlar yorgun düştüm valla seyrederkeneyvahedigeldismile

:) eveet ve finish....haftaya yine heyecan dolu bi bölümde görüşmek üzere ezeldaşlaropuyorumnanaktan

Anam ne bölümdü ya, sinirden delirdim Şebnem'in yaptıklarına, meğer oda oyunmuş, çıldırıcam laelaelaelaelae Bu Eyşan şeytanı geçti, ne tür bir canavar bu bilemiyorum bilmiyorumkismile Yoruldum çok bu bölüm mirmirmirmir

hepıcımıze gecmıs olsun kıslarzemuszemus
ben serederken gerım gerım gerıldım eyvahedigeldismile
eysana uyuzdum 2 kat daha arttı uyuzlugum alsanaalsanasmile
bence ezelın daaaa ck planı war alı we cengızın dengesını bozmak ıcın aklinialirimsmile

allahtan dileğim
bu diz bu kalitede ve her bölüm bizi böle şaşırtıcak şekilde devam etsiin

Insanin kafasida bukadari karistirilmazki, ayip ya : ( kafamçokkarıştı

Bence eysan bir psikologa gitse kesin cok kisilikli cikar, ciddi problemleri var kadinin sempatiksalakcinni

Ayrica Aliyle Sebnem olayi okadari aciktiki oyun oldugu, sebnem durduk yere ezeli satarmi hic, öncede okadari para karsiliginda yapmamisti zaten : )
Ezel´ede gicik gitmeye basladim artik, sevimsiz sey, tutturmus intikam diye öpüsüp duruyo klava:

Eysanda korku filimlerdeki hayaletler gibiydi beyaz elbise, siyah saclar, kipkirmizi dudak boyasi, o bir sahne icin bir ruju tüketmislerdir sanirim, herkes yanagindan silmekle mesguldu sırnaşık şey

Ayy ne bölümdü ciddennnnnnn
kalbim durcakdı aha şöle olcak şimdiii,anamm nolduuuuu,noluor lannn die izledimmmm :hulya:
Yalnız o otel odasındaki halleri çok çirkindi,bi an aşk-ı memnuyu izler gibi oldum..laçkaydı..
Ama süper bölümdü sürekli şaşırdık..Umarım bozulmadan böyle devam eder..:hulya:

valla ya ali şaşkına döndü serdar kaçtı cengiz esas kafayı yedi ömer oldum deyip durdu geçenlerde sedef avcı yani bahar bi kanala konuktu dizi gerçekten bitecekmi diye sordular oda elimizde 2sezonluk senaryo var daha dedi bitmiycek dedi bitirmiycekler heralde

tefo dizidenmi ayrıldı??,o kısmı kaçırdım..

yok canım dayı bir haftalığına onu yurt dışına yolladı geri gelir büyük ihtimal

Ay bu bölümde nefret ettim Eysan sürtügünden (cok affedersiniz) Çok üzgünüm çoook

Ya benim anlamadigim, Ali neden alet oluyor bunlarin oyununa..
Gecmiste de neredeyse bire bir ayni olay yasanmis, niye kabul etti Ömer´i satmayi (ve ya simdiye bakarsak; Cengiz´i)
Kanimca anlamadim ben bu bölümü sempatiksalakcinni

oyun içinde oyun vala yine heycanla izledimfakat şu eyşana acayip takılıyım yaa ne tür bişeymiş bu ne tehlikeliymiş yaa hiç aşık olunası bi kadın değil dizilerdede hep bir numara yaparlar böylelelriniguclubacismilesuratını yamultmasına konuşurken hep sağa sola atması bana çok komik geliyo yaa gülüyorum delikafadulden daha önceki sayfalardada bi arkads çok güzel yorumlamış okurken denk gelmiştim mıchael jaksonın kadın hali gibi diye aynen öylee yaa akşam aklıma geldi ne güldüm hiç beğenmiyodum zaten hiçte beğenmiyorumbayanssulusmile

Ay oku oku anca bitti.

ne yorumlar yapmışsınız Eyşana sürtük, hain, şeytan....:roflol::roflol:

Bu bölümde en çok merak ettiğim sahne, Dayının holding binasının önünde kimin için o sözleri söylediği. Kesin tanıyoruz ama kim. Birkaç bölüm önceydi sanırım bir avukat dayının yanına gelmiş müvekkili hakkında konuşmuştu. onunla bir bağlantısı var diye düşünüyorum.

serdar uyuzu ölmedi, elbetteki ölmeyecek ekşın katacak diziye.

Şebnemi bir an satıcı ilan ettim asansörde onları öyle görünce :1shok: oldum. Satmamış meğer Şebo.

Aliyede yazık be kardeşim, ne istiyorsunuz garibimdenbilmiyorumkismile

Ali yine noluyor lan, noluyor lan diye diye deliye döndü, yazıksempatiksalakcinni

Tefoya hasret kaldım bu bölümde, ne diye gönderdiyse dayı onu:mymeka:, Ezele ben öldürdüm o çocuğu demeyecek herhalde. Yurtdışında başka bir işi vardı kanımca dayının onun için gönderdi Tefoyu.

Meliha teyzem yoktu hiçfisfisfis

Eyşandan hakkaten bende nefret ettim bir kat daha, adi şırfıntıalsanaalsanasmile

Ezelle Eyşan Otel odasındayken tamam dedim işi pişirecekler. Meğer o da oyunmuş.kafamçokkarıştı
Bu arada Eyşanın o beyaz hortlak elbisesini hiç beğenmedim, o neydi lan öyle. Iyyyyohaoldumsmile

herkes kadına sövmüş saymış demek dün akşam
kulakları iyi çınlamıştır hatunun
ayrıca o nası bi elbiseydi
sankı ruhlar dünyasından gelmiş kırmızı rujj çok kötüydü bööğ

ama nası cengize ayy sana süprüz yaptık dediler salak yerıne öle konulmaz böle konulur iştee
gün gelir devran döner
sakla samanı gelir zamanı:roflol:
daha fazla saçmaladam ben kaçarr

pezeltesi görüşürüz yinea.s

Ben sonunu izleyemedim noldu???

Salak Cengizi oyuna getirdiler Eyşanla Cengiz şeedecekti. Sonra noldu??*bilmiyorumkismile

eysan ayaginda ki hal hali farketti cengiz görmesin banyoya gitmek icin müsade istedi, giderken yalpur yulpur yürürken cengiz gördü.eskilerden düsündü sanirim bölümün basinda ömer eysanin kapisinda beklerken icerde cengiz varmis oda ona bileklik almis kirisitiriyorlardi kisacasi simdi ayni sey kendine oldu oda ben ömer oldum simdi dedi sasirdi aptallasti sonra odadan cikti.eysanda banyoda neden yaptigini düsündü gecmiste bahar icin yaptigini filan hatirlatttilar cok kizmayalim diye sanirim..en sonunda cengiz ezelin arabasinin önüne gecti derin bakislarla bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…