eysan ayaginda ki hal hali farketti cengiz görmesin banyoya gitmek icin müsade istedi, giderken yalpur yulpur yürürken cengiz gördü.eskilerden düsündü sanirim bölümün basinda ömer eysanin kapisinda beklerken icerde cengiz varmis oda ona bileklik almis kirisitiriyorlardi kisacasi simdi ayni sey kendine oldu oda ben ömer oldum simdi dedi sasirdi aptallasti sonra odadan cikti.eysanda banyoda neden yaptigini düsündü gecmiste bahar icin yaptigini filan hatirlatttilar cok kizmayalim diye sanirim..en sonunda cengiz ezelin arabasinin önüne gecti derin bakislarla bitti
Hiii, aman yarebbimohaoldumsmile, anladımı yani Ezel'in Eyşanla işi pişirdiğini
Cengiz anlamaz bence,ezele gidip biri karıma halhal almış kim bulalım yardım et dicek..
Çünkü halhal aldığında ezel yanındaydı ya ihtimal vermez heralde akıllı kaydirigubbakcemile3
otoparkta niye öyle sert baktı ezele
bakarda boş bakar cengiz kaydirigubbakcemile3
bakarda boş bakar cengiz kaydirigubbakcemile3
Bide benim kafama bişe takıldııı,tefoyu yolladıya dayı,bu iş için iki ölü lazm dedi sonra kendi pasaportunu gösterdi.sahte.yani kendidemi ölcek ? çünkü tefonunda kendininde adını değiştirmişler..
Bide o otelin önünde bişeler konuşdu acaba kim içindi :1shok:
Iste kimle konustu bilmiyoruz...Ama dayi da bu kisiden intikam alacak bu kesin...
Ezel'e bosuna yardim etmiyor,isin icinde is var yerimseniben
Zaten yeni yeni isimler girecekmis diziye,bakalim dayinin düsmani'ni kim oynayacak:lepi:
Aldığım bir habere göre dayının düşmanını Kadir İnanır oynayacakmış.eyvahedigeldismile
-tatlicadiarzu-(tek ayağı havada smili:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?