Ezel Atv

Ejder Kapanını bende seyrettim kenanı orda pek kro gördümohaoldumsmile

Berrakla son sahneside abooooooooohaoldumsmile

ay merak ettim şimdi.

Bu kenanda kadın görmeyegörsün. Anında yapışıyor.aklinialirimsmile

Şimdi tüme varacak olursak Kenan=sapık sempatiksalakcinni

:roflol::roflol:

You know kesin seyretmeli ejder kapanını sonra buraya gelip kenan hakkında görüşlerini yazmalı:roflol:

Hele bi sahnesi var bi suçluyu konuşturmaya çalışıyo ama nasıl yani ağzıda pis psikopat polis:roflol:

izledim fragmanını
yok anam bu adamdan bana koca olmaz ( ayyy kociş duymasın )eyvahedigeldismile
cansuya yapışıo ıyyyyk iğrenc iğrenc kafamçokkarıştı
yok iş arkadasına yapışıo yakından yakından konusmalar kendini karizmatikmi sanıo nedir :bbo:
sogudum ben bu adamdan
erkekimin dudakları bitek bana ait olmalı kaydirigubbakcemile3 bununki devlet malı mübarek kız olsada öpüşsem die beklio gibi saldırıo kaydirigubbakcemile3
ama yinede kennnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

Bayılıyorum işte böyle değişik rollere bürünenlere. Hepmi salon adamı olacak, birinde mafya, birinde manyak polis, birinde de deliyi oynarsa tam olur valla.

Aferin Kenanavereliniortak

You Know kulaklarınmı çınladı hayatımkaydirigubbakcemile3

Ay he ya, kabadayı da da Aslı Tandoğanı vantuzluyor mübarek. manyakça bir saplantı.lmaz:

Bayılıyorum işte böyle değişik rollere bürünenlere. Hepmi salon adamı olacak, birinde mafya, birinde manyak polis, birinde de deliyi oynarsa tam olur valla.

Aferin Kenanavereliniortak

Evet haklısın o rolününde hakkını vermiş kenan ben çok beğendim..

Ama insan bi tuhaf oluyo ezelde alışmışız ya:bbo:

kanal 7 de deliyürek dizisini veriyolar da kenan o zamanlar ne kadar toymuş...şimdi çok daha yakışıklı...olgunlaştıkça karizmada artıyo herifte:jeyyar:

Beren Saatlemi oynuyor. Yanlışın olmasın. Berrak diycektin kanımca.

Niye la?? Napıyorlarki.sempatiksalakcinni

hee cnm doğruu berrak dicektimaklinialirimsmileboshayallersmile
o sahne aklıma gelince doğal yaniidelikafaduldensempatiksalakcinni

You Know kulaklarınmı çınladı hayatımkaydirigubbakcemile3

evet şekerim kulaklarım cınladı mersinden bile yetiştim size :kedi: yaw yandım alide zaten bitiom ona ama ordada öpüo öpüo her dizide bi öpüşme ezelde olmaz diodum bu sefer kalp krizi geçirmeme ramak kalmaz diodum oda ne istiklal de yapıştı kuruya lmaz:

bu bölümde Ali gelmese Ezel götürüyodu Eyşanı otelde :jeyyar:

kanal 7 de deliyürek dizisini veriyolar da kenan o zamanlar ne kadar toymuş...şimdi çok daha yakışıklı...olgunlaştıkça karizmada artıyo herifte:jeyyar:

Aha buyrun bir ortakçı daha.akannehir Kardeşim kaç parçaya bölücez adamı yav:umursamaz:

Tuuuuuuu sizesempatiksalakcinni
sizin kocalar gelip bigün okusalar şu kenan hayranlıkların :1shok: olurlar :1shok:
Aşkı memnu topicinde de behlül manyahlıııı sempatiksalakcinni
:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

Tuuuuuuu sizesempatiksalakcinni
sizin kocalar gelip bigün okusalar şu kenan hayranlıkların :1shok: olurlar :1shok:
Aşkı memnu topicinde de behlül manyahlıııı sempatiksalakcinni
:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

Behlülü alıp tepe tepe kullansınlar Aşkı Memnucular. Biz Kenancıyız.:enbuyukkk: Hepimiz Kenanızsempatiksalakcinni

Ayyy bide Tefocuyuz tabi:asigim::enbuyukkk:

Behlülü alıp tepe tepe kullansınlar Aşkı Memnucular. Biz Kenancıyız.:enbuyukkk: Hepimiz Kenanızsempatiksalakcinni

Ayyy bide Tefocuyuz tabi:asigim::enbuyukkk:

Behlülcüler çok sevincek bu işe kuzuuusempatiksalakcinni
Ee bi kişi bi kişidir sempatiksalakcinni
Bu arada harbiden Tefoda Tefoo yanii :jeyyar::asigim:
Benim kocanın da bigün okuma ihtimalli varmıdırki ola kafamçokkarıştısempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…