Ezel Atv

Gene ters köşeye yatırdılar :mymeka: Dayının oğlu çıkmasın Cengiz bilmiyorumkismile

eyşana vurdu ya vicdanıyla konuşuyor :roflol:
eline sağlık ne güzel vurdu alkisalkisalkis
şiddete karşıyım ama konu eyşan olunca içimin yağları eridi kaydirigubbakcemile

Ama eyşan bunu kullanacak galiba teşekkür etti çünkü..

dizi başında sıktıda ramiz yetişti imdadıma kumpaslarıyla heyecan kattı vereliniortak
serdar nerde :1no2:

Cengiz'e bak sen, oda Serdar'ı zulasına atmış, hepsi çakal bunların :roflol::roflol::roflol:

Mükemmel senaryo !

tek kelime diyorum
:lepi:dayııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı :lepi:

Ay yine yoruldum bu akşam seyrederkensempatiksalakcinni

Biraz daha gercekci olsun artik senaristler, su cengiz´in ici hala eysana karsi ask dolu olmamali, hangi erkek onu aldatan ve böyle utanmadan yüzüne söyleyen kadini kabullenirki? Laf cinsellige gelince az erkek kadin öldürmemistir bu sebebten dolayi, resmen cinayet sebebi, gecki icinde hala sevgi olsun.

Ve gizem olayi cok sIktI artik, karistirinda, arap corbasinada benzetmeyin güzelim diziyi, duyun sesimi senaristler, sIkIldim valla izleyip izleyip A-Z ye kadari hicbirsey anlamamaktan : (

Ama şu anda ezel eyşana aşık değilki sadece onu cengizin elinden almaya çalışıyo kendine aşık etti..Ama sonunda nolur affeder mi bilemem bende affetmesini istemiyorum tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…