Ezel Atv

walla biz çok memnunuz diziden de senaristelerden de
tam gaz devam
biz her hafta şaşırtıp şaşırtıp gerilmeye

Bende memnunum senaristlerden böyle devam :lepi:

Saba Tümer hangi kanaldaydıbilmiyorumkismile

Senaristlerin geçen gün bi gazetede röpörtajları vardı ben gördüm resimlerini bi kız bi erkek iki gença.s

way be ne kafa onlarda ki tebrk ederrim o senarstleri
gerçekten şu bölümün ilk yarısı sıkıldım
dayının öleceğini düşünmek bile sıkıntı veriyor
ama içimden de dedim bu ramizse bu bir oyun ve işin içinde çıkacak dedim
öle de olduu

eyşanda havaalanında bnce rolünün hakkını vere vere yaptı

Kerem Deren ve Pınar Bulut

bu akşam CNNTÜRK'te 23:05'de Saba Tümer’e konuk
e hasan şaş var
CADIARZUCADIARZU

Eeeee bu eski ama daha önce çıkmamışmıydı bu hasan burayasempatiksalakcinni

ayyy öldüm öldüm dirildim yaaa,ne bölümdü geneeee...her hafta şaşırtmaya devam ediyolar gıcık şeyleeerrrrkafamçokkarıştıÇok üzgünüm çoook

eşimde alı ramızın oglu dıyor banada olabılır gıbı geldı piç alı ya zaten baba kısmı gızemlı

yanlız bu bılmeceler 5 de 2 olsa daha ıyı ama 5 de 5 anasını satım dızının dolambacsız bır bolumu yokkı herkez her yerde olabılır hepsı hersey yapabılır butun kapılar acık ve boylece senarıstler cok rahatca oynayabılıyorlar karekterlerle

Ben Ali'nin soyguna ne şekilde razı olabildiğini çok merak ediyorum. Bu bölümde yine lafı geçti ama araya kaynadı. İleride açıklanacak sanırım.

Ben Ali'nin soyguna ne şekilde razı olabildiğini çok merak ediyorum. Bu bölümde yine lafı geçti ama araya kaynadı. İleride açıklanacak sanırım.

o belli bişey zaten...açıklanacak bişeyi yokki...
hayalleri,istekleri,hırsları baskın çıktı...bu yönden zaafını kullandılar ve soyguna razı oldu...tekne,motor,zenginlik...hayalleri sonsuzdu alinin...

o belli bişey zaten...açıklanacak bişeyi yokki...
hayalleri,istekleri,hırsları baskın çıktı...bu yönden zaafını kullandılar ve soyguna razı oldu...tekne,motor,zenginlik...hayalleri sonsuzdu alinin...

Bence o kadar basit değil, Ömer'i satmak için başka bir sebebi olmalıydı gibime geliyor. Bekleyip göreceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…