Ezel Atv

Yoksa dayıyla meliha teyze zamanındabilmiyorumkismile

bence gözleri görmeyen teyze doğumda çocuğunu kaybetti.ramiz dayıda kendi çocuğunu güvende tutmak için bu aileye verdi.onlarda bilmiyor bence..sadece tefo biliyor olabilir.

Evt ramizin şöförü işde sempatiksalakcinni
bitek o biliomş yerlerini tefoya işareti verdi ezel oda gitti mıhladı sempatiksalakcinni

babasıda ayıb etmiişşş :hulya:

bence gözleri görmeyen teyze doğumda çocuğunu kaybetti.ramiz dayıda kendi çocuğunu güvende tutmak için bu aileye verdi.onlarda bilmiyor bence..sadece tefo biliyor olabilir.

Bak bu mantıklıvereliniortak

dayı o benim kanımdan değil ama canım dedi
gerçek oğlu değildir a.s
meliha tiyzenin günahını almayalım litfen :1closedeyes::1closedeyes:

meliha teyze duymasın çiğner seni :roflol:

dayı o benim kanımdan değil ama canım dedi
gerçek oğlu değildir a.s
meliha tiyzenin günahını almayalım litfen :1closedeyes::1closedeyes:

Bakın bu ayrıntıyı atlamayın doğru söyledin öyle dedi kanımdan değil ama canım dedi..Yani oğlum gibi seviyorum anlamında söyledi..

delirtirler insanı ya !! e nolcek şimdi ..ezele ne söylemesi gerek acabaP?efo neyi biliyo ? bencede onun gerçek oğlu olamaz kanımdan değil dedi ya ..ama neyi ozaman of ya fragman nerde

Bakın bu ayrıntıyı atlamayın doğru söyledin öyle dedi kanımdan değil ama canım dedi..Yani oğlum gibi seviyorum anlamında söyledi..

bu kadar bağlılıkta normal değil akannehirakannehir
ben bugün serdara bayıldım kırmızı pijaması ne yakışmıştı babacığıma :asigim:

bu kadar bağlılıkta normal değil akannehirakannehir
ben bugün serdara bayıldım kırmızı pijaması ne yakışmıştı babacığıma :asigim:

Ben de o adama sinir oluyorum ali de öldüremedi gitti onuakannehir

Evt ramizin şöförü işde sempatiksalakcinni
bitek o biliomş yerlerini tefoya işareti verdi ezel oda gitti mıhladı sempatiksalakcinni

babasıda ayıb etmiişşş :hulya:

Bazen böyle ayrıntıları kaçırıyorum ben:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…