yavaş yavaş saçmalamaya başladılar yaa iyice cıvıtmazlar inş. geçen hafta tefonun kameraları sahnelerinin arkasından bu haftada azatın katillerinin kovalamacaları baydı ezel ezel olmaktan çıktı olay ezelin intikamından birden ramis dayının geçmiş hesaplaşmalarına döndü tadım kaçtı açıkçası inş. toparlar yeniden
Zaten senaristler de öyle söylemişlerdi ama. Dizinin ana hatlarıyla iki kısma ayrıldığını, ilk kısımda Ezel ve onun intikam öyküsünün anlatıldığını, daha sonra dayının olayına geçileceğini söylemişlerdi. Dayı figüran değil sonuçta, birçok olayın kilit noktası. Onun da açığa çıkacak sırları var. Ve çözülme başladı bile.
evet ahırı hayaletler basmış gibiydi...ohaoldumsmileo çocuk bir sürü dizide oynamıştı tanınmış demek ki rolü bitmedi CADIARZU
bende azadın ahır sahnesinde korktum eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
küçük kız nasılda gülüyordu hızlı hızlı geçişlerle korku filmi tadındaydıeyvahedigeldismile
anamm o tetikçinin ne biçimm pörtlek pörtlek mavi gözleri vardııı!!!:1shok:
içi buz gibii olii insanınn görünce...
yavaş yavaş saçmalamaya başladılar yaa iyice cıvıtmazlar inş. geçen hafta tefonun kameraları sahnelerinin arkasından bu haftada azatın katillerinin kovalamacaları baydı ezel ezel olmaktan çıktı olay ezelin intikamından birden ramis dayının geçmiş hesaplaşmalarına döndü tadım kaçtı açıkçası inş. toparlar yeniden
Dün eski mesajları karıştırırken senaryoda büyük açık tespit ettim kaydirigubbakcemile3
Bulunca ekliycem
Eski mesajlarda görmesem farketmiycektim CADIARZU
ali neden ısrarla eyşanın babasını öldürmeye çalışıyor ki=) tom ve jery gibi oldular boshayallersmile
ali neden ısrarla eyşanın babasını öldürmeye çalışıyor ki=) tom ve jery gibi oldular boshayallersmile
][ Dayı 2 oğlum var.[/COLOR]
1ini ölümden aldım dedi( Ezel)
1inin adı Ölüm dedi( Bunu derken ALİyi gösterdi) ]
Sanırım şakayla söylediğim gerçek oldu.. Çünküüüü..
1----Ezel: Dayı oyunu bitirecek kasedi buldum deyince Dayı bu habere pek mutlu olmadı
2----Ezel Dayıyı aradı..
<Araba bende de Dayı lütfen> dedi
Dayı <Ben sana hiç yalan söylemedim. araba bende değil> dedi... (Ezele yalan söyledi)
Sanırım Dayı <<<oğlu Alinin>>>> hapse girmesini istemiyor...
Yaniii.....Sanırım Dayı Alinin babası
öyle ama adam kendi eliyle öldürmedi ki sonuçta sadece cdyi vermişti.bilmiyorumkismileEren'i en çok onun yüzünden kaybetti çünkü.
Bir de Cengiz'e gizli gizli akıl vermeleri var tabi.
öyle ama adam kendi eliyle öldürmedi ki sonuçta sadece cdyi vermişti.bilmiyorumkismile
alide kendi edip kendi buluyor acısını başkalarından çıkarcak guclubacismile
bellı olmaz pazartesı belkı yenı bolum olmaya bılır ezel bır dolu bır boş yapmaya basladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?