Ezel Atv

Valla hayvan mayvan, Kenan yine çooook karizmatikti, ha psikopat katilin tekiydi o ayrıboshayallersmile

alsanaalsanasmile karizmatik fln olmuyo ama :umursamaz: hadi baska kapıya :umursamaz:
anam gecen istinye parkta kimleri gördum kimleri görmemle donmam bir oldu orası ayrı kaydirigubbakcemile3 kenanla o bi arka planda calısan var ben onu ezogelinden taniiiidim birlikte çalışmıştık ikisi isim vermiiiim oturuyolardı bi cafede ama bişi dimmmi kenanı sevmiiiim artıkım çirkin len :umursamaz: yüzü şiş şiş dayak yemiş gibi gözler yok yani adamda göz yok
ha boydn görmedim oturuodu bişi diyemicim baska yerlerinekaydirigubbakcemile3

kızlar bişey sorcam ama +18 olacak biraz
isteyen okumaz
hani eyşanla ömer bi gece yattılar
şimdi daha ezelle yatmadı eyşan
acaba beraber olsalar
tanımıyacak mı?:kedi:kaydirigubbakcemile3
hani tmm heryer estetik oldu
orayıda etmemişlerdr dimiibilmiyorumkismile

bence tanıması lazım :kedi:

işte erkekler sex sözkonusu oldu mu herseyi unutuyolar.... herseyi planlayan ezele nooldu, ben bile dedim len olm şimdi yapmayın gelecek kız die.......ama basarılıydı o ayrı...::::::::::::::::::::)

vay anasini sayin seyirciler o nasil bir sahneydi öyle yavvvvv
yarebbi plazmaya atlacaktim nerdeyseboshayallersmile

azra allah seni ne etmeye
kizim bir gece admla sey etti diye adamin seyinin dna sinimi cikartti:roflol::roflol::roflol:

ne diyosun yani kenan o uyuz kariyi aldatiyormu
bu mesajdan bunu cikarttim benlülülülülülü

ramiz dayı işin orasını düşünmemiş
ameliyattan sonra yürüyüşünde birşey yoktu :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

e oranın farklı bir özelliği yoksa tanımaz herhalde genel olarak aynı tarz sey iştekaydirigubbakcemile3
ne diyosun yani kenan o uyuz kariyi aldatiyormu
bu mesajdan bunu cikarttim benlülülülülülü

valla gördüğüm kişi erkekti ha cinsel tercihini değiştirdiyse bilemicimaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

çok güldüm azra_sıla,
Şeniz

süpersin yaaa :teytey::teytey:

azraaa ,koptumm..
:roflol:

bugün rüyamda cengizi gördüm doktormus ayrica benim sevgilimmis beni baska doktora götürüyor baska seylerde oluyodu:asigim::asigim:..bu cengiz nerden girdiyse rüyama hic aklimda yokken öpüyordm Şeniz ya bayada kötüydü haa bide bizim eve gittik babamla tanismasi icin..sırnaşık şeysırnaşık şey
gecenlerdede ugur yüceli ciplak görmüstüm:asigim::asigim:..aklimda yokken bunlari görmekte tuhaf
.ama hayirdir insallah

bence sen bi süre dizi izleme canım ya

Bugün yine soluksuz izleyeceğiz Ezeli...

Ezel ben Ömerim diyo...delikafadulden

Cengize diyor galiba...

Ayy acaip heyecanlı,ama kayınvalidemler gelecek,

ALLAHım inş. yarın gelirler...

Yoksa izleyemicem...
bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…