Ezel Atv

Ve kayınvalidemler geldi...

Ezel'i adam akıllı seyredemicem,

Mutfak beni bekliyo canlar...
:a015::a015:

Kolay gelsin:a015:

Ayy çok teşekkür ederim duygulandım valla...yerimseniben

Daha eve gidemedim,

Onlar biyerlere uğrayıp akşam gelecekler,

Ne pişircem bilmiyom,gerçi bişeyler yapıp gelmişler sağolsunlar ama,

Yani yemek bulaşık çay işini halledip Ezel'e yetişebilirsem çok mutlu olcam,

Her zamanki gibi çok heyecanlı olacak galiba...

Bahara söyledi ömer olduğunubilmiyorumkismile

ya benim merak ettigim ezel bahari seviyor mu gercekten yoksa sadece insani olarak mi ?

of yaa bn arkadaşa söledim
bize misafr geldi
sadece bi sonunu izleyebildim
o da önemli olan kısımdı sanırım
ömer olduğunu dedi :1shok:

son sahne yine hayal veya rüya değildir inşallah...bazen ben anlamıyorumda olayları gerçekmi değilmi şimdi yine geçmişimi gösteriyor diyeohaoldumsmile

Evet arkadaşlar sağolun yorumlarınız için,

Çok şükür başına yetişebildim,kayınvalidemler gittikleri yerde yemişler yemeği falan,hihoyyyt

Neyse ara sıra kaçırdım ama sonuna da yetiştim acaip heyecanlıydı gerçekten,

Şimdi izleyemediğim yerleri izlicem...

dün aksam cok güldüm cengize gelen vurdu giden vurdu y<azik cengizde gelene ne o szdemi dayidan selam getirdnizi diyor aksam bayilacaktim gülmektensırnaşık şey:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

bu dizi çoluklu çocukluya göre değil. dur oğlum sus kızım diye diye btiyor dizi. diğerlerinin fragmanını izlesen herşeyi anlıyosun ama bu öyle değil yaaa. neyse ki nette var da faydalanıyoruz biz de

Bahar belkide Ömerin öcünü almasına izin vercem napıcaksın beni de mi öldüreceksin diye bağırıyo aliyebilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…