Ezel Atv

Kızlar, Ramizin kızı noldu??

Ramiz kızına öldü süsü vermişti ..Ama cengiz söyledi..Şu anda convers ayakkabılı katil ramizin kızının yaşadığını biliyor..Peşinde..Ramiz kızını bi evde tutuyo..

zaten o converse ayakkabılarıda değiştiremedi gitti delikafadulden

Geçen gün mağazanın birinde vitrine koymuşlar..Görür görmez aklıma bu katil geldisempatiksalakcinniKötü imaj oldu convers içinkaydirigubbakcemile3

Ali dizideki kötü adamdı ama mert kötü adamdı bu yüzden sevildi..adam resmen katildi kaç kişiyi gözünü kırpmadan öldürdü, kerpeteniyle işkenceler yaptı, öldürdüğü kişilerin suçunu arkadaşlarının üstüne atarak (ömer,cengiz) onların hapise girmesini sağladı..ama neden alinin ölmesine üzülüyoruz?

ben de üzüldüm diziden çıkmasını istemem..asıl kötü cengizle eyşanın babası çünkü..asıl beyni kötü işleyip insanları bir kalemde silen onlar..mert değiller , başkasını kullanarak adam öldürtüyorlar..hile hurda onlarda..para için her yol mübah onlarda..tefonun bir lafı vardı: "abi biz senle aynıyız, bizim sahibimiz var onlar ne dese yapıyoruz..hele ben 3 başlı köpek gibiyim" demişti..eyşanın da kocasından , babasından farkı yok..ama en acımasız olan o iki adam..satışçılar..

ayrıca dayının düşmanı ve psikopatın sahibi olan kenan ismindeki kişi ne zaman gün yüzüne çıkacak beklemekdeyim..

of yaa fragmanı dört gözle bekliyorum rsmn
ama bunlarda cumadan önce vermezlerki hayatta
aşkı memnuda film bitio sessiz fragmnı hmn veriolar

ya ezel bazen eyşana kıyamıyo ya çıldırıyorummm...

ben olsam inadına baharla evlenirdim hem çokta tatlı,saf kız..

aliyle cengizide nikah şahidim yapardımsempatiksalakcinni

ayy bugün okulda öğrencilerimden biri converse giymiş
rengide aynıydı o mavi gözle
ürktüm bir an ayakkabıyı görünce:)
bide hep önce ayakkabıları gösteriyo ya
sanki suratına bakınca o adam çıkıvercek gibi
güldüm sora kendi kendime:))

kamil oluyomus ali olmuyormus agir yaraliymis merak edenlere duyurulur..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…