converseli adam vurmayı biliyor ama bi pantolon alamıyor kendine.yahu elinde nerden baksan 300liralık cephanelik var,kaç bölümdür o kıyafeti özellikle pantolonu giyiyosun.pantolon bile değil çekmekten kapri olacak yakında.ölmezse ilerki bölümlerde kapriyle gezer,malum yaz da geldi
bu nasıl bir bölümdü arkadaş. milletin en az 3 hatta dizisine göre 10 bölümde anlataceğı konuyu 1 bölümde anlattı.
örnek verecek olursak unutulmaz,aşk bir hayal(hala bir bebeği bulamadılar mesela bilmem kaç bölümdür)
kamil gitti onun dönüşü yok. 1 kere zaten direkten dönmüştü bu kez öldürücü darbeyi aldı. yazık oldu pos bıyığa.
tefoyu aranağmeye koymaları "ben gitmedim ileriki bölümlerde olacağım"ın göstergesiydi.
tefo- şebo aşkını bir süre daha izleyeceğiz.
e be ali e be ali öyle her kapının altından atılan kağıdın peşinden gidersen şimdi yaşasan bile geleceğin parlak değil söyleyeyim. insan bir der gerçekten tefomu benim düşmanlarım var taklaya gelmeyeyim. eşeğimi sağlam kazığa bağlayayım. ama kral adamsın güzel oynuyorsun diyecek yok. ali ölmesin tefo dönsün ulenn.
erenle teyze cengizi çok pis sıkıştırdılar. cengiz yavrum sen ne pişkin bir adamsın anacım yahu. adamların oğlunu aldın elinden hala ben burda kalacam ben burda kalacam. suit odalarınımı açsınlar sana. amca bu olayıda atlatırsa zannımca 100 yaşına kadar yaşar artık.
o hemşirede ayrı bir vakaydı teee 1975 ten beri biliyormuş herkesi hafıza şampiyonu teyzem. zaten sonradan sır oldu uçtu nereye gitti ne yaptı bir sandalyesi kaldı ondan yadigar.
eyşancım minisi ve gögüs dekoltesiyle bankacının aklını almaya gitti ama boş döndü. adamı aasansörde kıstırdı aha dedim adama ayıp ayıp tekliflerde bulunacak. neyseki öyle bir gaflette bulunmadı. sana yahuşuklu serdar bilem yardım edemez artık.
ezelim dayısız hareket edersen na böyle tenhada kıstırırlar seni. alsana evladım yanına 3-5 koruma bak böyle sportif katiller gelir takılır peşinize. tüm sahneler güzeldi de o bıçağı attında converseli psikopat öylee seyretti ya cıks olmadı. adam tavuk keser gibi adam öldürüyor öylee seyredermi çoktan aliye 3. kurşunu sıkması lazımdı. harbiden bu adamlar ölüyorda buharlaşıp fezaya mı karışıyor bunların peşine bir polis molis düşmüyor mu arkadaş. hem hiçmi film seyretmiyorsunuz hiç katiller öyle hemen bir bıçakta ölüyormu adamı bıçakladın ama işi sağlama alıp öldürmen gerkirdi. daha o adam çoook peşinizde olacak demedi deme.
converseli adam vurmayı biliyor ama bi pantolon alamıyor kendine.yahu elinde nerden baksan 300liralık cephanelik var,kaç bölümdür o kıyafeti özellikle pantolonu giyiyosun.pantolon bile değil çekmekten kapri olacak yakında.ölmezse ilerki bölümlerde kapriyle gezer,malum yaz da geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?