Ezik mi büyüdün

Ya benim anamla babam sürekli bütün kavgalarını bana anlattılar çocukluktan beri artık bıkmış durumdayım. Çünkü kendileri aynı yatakta uyuyup sabah kalkınca sorunu çözüyorlar. Ama ben çok etkileniyorum halen daha etkisinde kalıyorum. Yaşım 30 oldu olay halen daha böyle.

Öbür taraftan fotoğraf çekinmeyi ben de sevmem, instagrama da koymam nazar değiyor, anı yaşamayı sevenlerdenim. Ama eşinizin böyle odunsu davranması kabul edilemez.

Keşke bir de çocuğa telefon vermeseydiniz.

Bazı erkekler çok kaba olabiliyor fakat eşinizin çocuğun yanında size öyle davranması çok yanlış bişey o çocuk bundan etkilenir ilerde büyüdüğünde kendi eşine de bu tepkileri verir fotoğraf çekilmekte bişey yok ama eşiniz çok kaba davranmış o sizi takmiyorsa sizde onu takmayın derim

Aslında bu resim hatalarla dolu
1 çocuğun elinde telefonun ne işi var
2 istemeyen birini çekmeyin heleki paylaşmayın
3 eşiniz olacak odunun hal ve hareketi
4 bir çocuğun önünde mutlu bir aile tablosu nasıl olur çok iyi göstermişsiniz
5 hesabını ödediğiniz yemeği yememişsiniz🤣🤣🤣🤣
6 bunun bedelini yavrunuza ödetmişsiniz
Çıkarılıcak ders: parasını ödediğiniz yemeği yiyin 🥴

Kızlar akşam yemeğe gittik eşim ben ve oğlum. Oğlum telefondan video izliyordu . Telefonu istedim vermedi . fotoğraf çekecektim çünkü . Eşimde işte kızdı bana fotoğraf çekip ne yapacaksın bilmem ne demeye başladı , anın tadı bile çıkmıyor senle sen ezik mi büyüdün foto çekip paylaşacaksın di mi vs bi sürü şey söyledi. Gözlerim doldu ağlayarak yemeğimi yedim . Senle dedim bi daha dışarı çıkmıcam

Ya fotoğraf Çekmenin neresi eziklik ? Ve çocuğu çok şımarık yetiştiriyor çocuğa hayır ı öğretmeye çalışıyorum gidiyor alıyor falan. Sırf dedim çocuktan telefonu almamak için beni suçladın dedim. Neyse yemeğini yemedi beyefendi bana tepki için

Allah aşkına hakaret işitecek kadar ne yaptım
Sizinle olan mutluluğunu kimlerden saklıyor acaba, pek bir gergin ayı bey?

Kac cocugunuz var? Konularinizin yarisinda cocugunuzdan “kizim” diger yarisinda “oglum” diye bahsetmissiniz. Dahasi hep tek cocugunuz varmis gibi konulariniz var. 🤷🏻‍♀️
Hakikaten öyle :) baktım şimdi, hep tek çocuk var gibi konular ve bazen kızım yazmış bazen oğlum :)

Sizin hayatınızı bilmem, sadece bu başlıktan yola çıkarak yazacağım. Acaba siz her yediğini, içtiğini, satın aldığını, gezdiğini paylaşangillerden misiniz? Bazıları gerçekten aşağılık kompleksinden dolayı kendilerini daha eğitimli, daha zengin, daha mutlu kişilerle kıyaslayıp onlar gibi olduğunu göstermek için sosyal medyadan paylaşılacak fotoğraflar çekip duruyorlar.

Benim arızalı yakın akrabam bunu her daim yapıyor. 6 basamaklı kredi borcu batağında oldukları halde asgari ücretli kocasına rağmen sofralar kuruyor, restoranlara ve kafelere gidiyor, kutlamalar yapıyor da yapıyor. Nereden mi öğreniyorum? Sosyal medyadan. Beni davet ettiği zamanlar da oldu. Bana ikram ettiği her şeyin fotoğrafını çekti. Tabii sadece bundan yola çıkarak da kendini ezik hissediyor diyemem. O kadar çok şeyi var ki... Aslında konu açsam destan gibi upuzun olur :işsiz: Neyse konuya döneyim.

Yani siz de bu amaçla çekiyorsanız, ki farkında olmayabilirsiniz, eşiniz haklı olabilir ama üslubu kötü. Nazikçe uygun bir ortamda dile getirebilirdi. Kısıtlı bir çevreye göstermek veya aileniz için anı olması adına veya o an kadraj güzel geldiği için çektiyseniz, eşiniz sizi yanlış anlayıp haksızlık etmiş. Açıkçası benim kalbim kırılırdı, beni anlayamamış ve tanıyamamış diye.

Niye kandırılasınız ki? Herkes birebir bütün hayatını eşini yaşını mesleğini memleketini yazmak zorunda değil, cocugun cinsiyeti konulara bakıs acınızı degistirecek mi?hayır. Tanıdıkları üyedir benzer durumlarda benzetmesinler diye değiştiriyordur. Ha dese ki ben calısıyorum gelirim 20k kocam beni dövüyo, aslında calısmıyordur bu konuya yapılacak yorumları etkiler. Basit bir cinsiyet yani, aaaa kızın varsa eline telefon ver💕 oğlun varsa babasının suratına tükürsün😍 mevzusu olmayacaksa takılmak gereksiz.

Niye kandırılasınız ki? Herkes birebir bütün hayatını eşini yaşını mesleğini memleketini yazmak zorunda değil, cocugun cinsiyeti konulara bakıs acınızı degistirecek mi?hayır. Tanıdıkları üyedir benzer durumlarda benzetmesinler diye değiştiriyordur. Ha dese ki ben calısıyorum gelirim 20k kocam beni dövüyo, aslında calısmıyordur bu konuya yapılacak yorumları etkiler. Basit bir cinsiyet yani, aaaa kızın varsa eline telefon ver💕 oğlun varsa babasının suratına tükürsün😍 mevzusu olmayacaksa takılmak gereksiz.
Yani burda çocuğunun cinsiyeti den taninabilmek de bi başarı hikayesi olur, zaten 159 tane alternatif içinden imkansızı sormuyoruz ki, hepi topu 2 seçenek, onu da yalan söylemek bana garip geliyo. Hah bunun kızı var, bu benim üst komşu diyemiyorum mesela.

Cinsiyeti konuyla alakası olduğu için değil, tamamen meraklı bi bünye olduğum için sordum ben zaten,yoksa kız olsa bana ne, erkek olsa bana ne

Yani burda çocuğunun cinsiyeti den taninabilmek de bi başarı hikayesi olur, zaten 159 tane alternatif içinden imkansızı sormuyoruz ki, hepi topu 2 seçenek, onu da yalan söylemek bana garip geliyo. Hah bunun kızı var, bu benim üst komşu diyemiyorum mesela.
Ben bu sitede süphelendigim birini çocuklarının (3 cocuk) cinsiyet ve yas belirtmesiyle emin oldum. Bence tanınmak istemeyen öyle cokta amaaan cocuk demesin:’)

Eziklik her durumdan eziklik aramaktir. Iletin bunu kocaniza ezikligini bu kadar saklamaya calismasin. Ailece cikilmis bir yemekte esini aglatma asagilamak ezik olma endisesiyle foto cekinmemek gercek anlamda eziklik kroluk hepsini barindirir.

Ben eşinize hak verdim maalesef, dağ ayısının birini yanınızda gezdiriyorsunuz, bir de tepenize çıkarıyorsunuz hakaret ediyor. 2 laf edemiyorsunuz, üstüne ağlıyorsunuz, pasifliğinizin ceremesini ufak bir çocuğun sırtına yüklüyorsunuz. Pasifik ve eziklikte çağ atladınız tebrik ediyorum😐

Çocuk kaç yaşında?
Fotoğraf çekme amacınız anı olsun diye mi?sosyal medyada kocacım mutlu yuvam etiketi ile paylaşmak mı?
Eşinizin tlf çekim yapabilirsiniz çocuk da huzursuz olmazdı
Çocuğun elinde neden telefon var ki yemek masasında? Sanırım katlanamadığım bir görüntü varsa o da yemek masasında telefon izleyen bir çocuk görüntüsü. Neden alınca huzursuz olsun?

Eşiniz de yanlış yapmış ama cidden bişey yaparken tak telefon çıkarıp hadi şöyle de çekinelim böyle de çekinelim denmesini bende sevmiyorum. Gerçekten de eşinizin dediği gibi anın tadını çıkarttırmıyor böyle insanlar

Neyse konu sahte diye idda edenler var. Olsun ben yine de yorumumu yazıyım içimi boşaltmış olurum

Dönüşte oğluma dedim bi daha beraber çıkmak yok, biri sana hakaret etse çıkar mısın dedim? Eşimde ordan diyor ki kendimden eminsem takmam 😳
Bu yaptığınızın eşinizin yaptığından farkı yok. Çocuğu niye babasıyla problemlerinize alet ediyorsunuz ya. İkinizin arasında çözmenizi gerekli.

Back
X