Ezilmekten hoşlanan bayanlar

Salvia

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2013
1.698
1.923
408
Benim aklıma takılan bir mesele var.
Açıkçası araştırmaya girecek kadar dert edindim bu konuyu.

Benim bir arkadaşım beğenilmeyi,üstüne düşülmesini çok seviyor,insanların her hareketinden bir anlam çıkarıyor ama hep kendiyle ilgili olumlu anlamlar ona sınav notu sorulsa 'ay beni ne kadar çok merak ediyorlar' gibi anlamlar çıkarabilen bir arkadaş.
Kız erkek fark etmiyor bu konuda,her şeyden kendine bir anlam çıkarabiliyor dünya onun için dönüyormuş gibi.

Bence bir sıkıntı yok kendi kendini mutlu ediyor gözümde ama bazen beni ve diğer arkadaşlarımızı bu konuşmaları kendinden soğutuyor.

Benim asıl aklıma takılan aynı arkadaşım konuştuğu erkeğin onu ezmesinden,aşağılanmaktan da hoşlanıyor,daha çok peşinden gidiyor ama iyi davrananları da kendi eziyor,ağır bir şekilde aşağılıyor.

Ben kendi adıma bir erkek tarafından yapılan kibar davranışlara tabiri caizse tav oluyorum.Çok hoşuma gidiyor nazik ve kibar erkekler.
Güzel konuşan,sürekli yapmacık iltifatlar etmeyen ama insanın gururunu okşayan,mesafesini her zaman koruyan erkeklerden kolayca etkileniyorum.

Arkadaşımdan örnek vererek bazı bayanların neden böyle olduğunu çok merak ediyorum,aşağılanmaktan neden zevk alıyorlar?

Son düzenleme:
ne kadar şanslıyım ki kımsenın benı sevmesını, beğenmesını ıhtıyac olarak görmuyorum
erkek delisi diyorum ben öyle bayanlara:ssz: erkek için deli olan hatun

ne kadar şanslıyım ki kımsenın benı sevmesını, beğenmesını ıhtıyac olarak görmuyorum
erkek delisi diyorum ben öyle bayanlara:ssz: erkek için deli olan hatun

Ama aşağılanmaktan da hoşlanıyor.
Erkek dediğin masaya yumruğunu vurur,sözünü dinletir diye düşünüyor.

Demek ki aşırı maço erkek seviyor :44:
bize tuhaf geliyor ama huy yani değişmez.

bir de kaçan kovalanır olayı var ya o da olabilir.:6:

Belki mazoşisttir, bilemeyiz.
Ben ise mesela tam zıttıyım bu arkadaşın, bırak maçoluğu; kadınları küçük düşüren, aşağılayan en ufak bir sözün, davranışın imasından bile hoşlanmam, sert bir şekilde tepkimi gösteririm. :ssz:

Belki mazoşisttir, bilemeyiz.
Ben ise mesela tam zıttıyım bu arkadaşın, bırak maçoluğu; kadınları küçük düşüren, aşağılayan en ufak bir sözün, davranışın imasından bile hoşlanmam, sert bir şekilde tepkimi gösteririm. :ssz:

Ben de öyleyim,kesinlikle rencide edici hareketlerden,sözlerden hoşlanmam.
Karşımdaki hoşlandığım bir erkekse zaten ters davranışlardan çok çabuk soğuyorum

baya egosentrik bi ablamız herhalde bu :27:

Bayanların bazıları gerçekten böyle.
Sebebini çok merak ediyorum

öyle kaba saba hödük erkeklere bayılıyo nedense kadınların çogu

daha mı erkeksi geliyodur nedir hormonal bişey galiba

sonuçta insan olan kendine insan gibi muamele edilmesinden hoşlanır

ilginç vesselam

öyle kaba saba hödük erkeklere bayılıyo nedense kadınların çogu

daha mı erkeksi geliyodur nedir hormonal bişey galiba

sonuçta insan olan kendine insan gibi muamele edilmesinden hoşlanır

ilginç vesselam

Evet erkeksi geliyormuş,arkadaşımın söylediklerine bazen çok şaşırıyorum
Otobüste karşılaştığımız küçücük erkek çocuklarına bile sen erkeksin döv,vur,kır gibi konuşmalarda bulunuyor.

Benim bir arkadaşım beğenilmeyi,üstüne düşülmesini çok seviyor,insanların her hareketinden bir anlam çıkarıyor ama hep kendiyle ilgili olumlu anlamlar ona sınav notu sorulsa 'ay beni ne kadar çok merak ediyorlar' gibi anlamlar çıkarabilen bir arkadaş.
Kız erkek fark etmiyor bu konuda,her şeyden kendine bir anlam çıkarabiliyor dünya onun için dönüyormuş gibi.

Bence bir sıkıntı yok kendi kendini mutlu ediyor gözümde ama bazen beni ve diğer arkadaşlarımızı bu konuşmaları kendinden soğutuyor.

Benim asıl aklıma takılan aynı arkadaşım konuştuğu erkeğin onu ezmesinden,aşağılanmaktan da hoşlanıyor,daha çok peşinden gidiyor ama iyi davrananları da kendi eziyor,ağır bir şekilde aşağılıyor.

Ben kendi adıma bir erkek tarafından yapılan kibar davranışlara tabiri caizse tav oluyorum.Çok hoşuma gidiyor nazik ve kibar erkekler.
Güzel konuşan,sürekli yapmacık iltifatlar etmeyen ama insanın gururunu okşayan,mesafesini her zaman koruyan erkeklerden kolayca etkileniyorum.

Arkadaşımdan örnek vererek bazı bayanların neden böyle olduğunu çok merak ediyorum,aşağılanmaktan neden zevk alıyorlar?

resmen benim arkadaşımı anlattın :53: tabii ben artık dayanamadığım için görüşmüyorum artık
hep kendisi mükemmel diğer insanları aşağılardı bende dahil. erkekler afedersin buna sövse bile inadına peşinden gidiyodu
garip insanlar yaw fazla takılmamak lazım
narsist mi desem ne desem bilemiyorum :ssz:

Var böyle tuhaf kadınlar.
Nedenini anlamak kolay değil .
Bence genetik kodlamalarında bir hata var.
Normal ile anormali ayırt edemiyorlar.

Psikolojileri bozuk bence. Hiç sağlıklı biri kendine bunu yapar mı? İşin kötüsü hasta olduklarını kabul etmezler, en ufak bir eleştiride işkencecisine sahip çıkar, onu pamuklara sarar.

arkadaşının mayası bozuk o zaman

bazi insanlara iyilik yaramaz,kötü davranana uysallaşır
işte bu tip insanlara mayası bozuk diyoruz biz

arkadaşın kompleksli geldi bana herşeyden bi anlam çıkarması normal değil

diğer konuda da çok tuhaf normal bi insan ezilmekten aşağılanmaktan filan hoşlanmaz
maço erkekten hoşlanmak farklı bi durum bununla aynı değil
psikolojik sorunları var bence

Son düzenleme:
Bi söz var deveyi diken ... neyse söylemicem.
arkadaşınızda o grubun içinde sanırım..

Evet erkeksi geliyormuş,arkadaşımın söylediklerine bazen çok şaşırıyorum
Otobüste karşılaştığımız küçücük erkek çocuklarına bile sen erkeksin döv,vur,kır gibi konuşmalarda bulunuyor.

Tahminimce ailesinde gördüğü şeyleri yansıtıyor. Babası annesine karşı böyle kaba davranıyosa kendince bu durumu normalleştirmeye çalışıyo olabilir.

Psikolojisi bozuk sanırım arkadaşının, ezilmek, hakaret görmek kimin hoşuna gider ki

Şahsım adına çok kibar erkek sevmem, hafif maçovarilik hoşuma gider ama kimsenin ezmesine ya da hakaret etmesine izin vermem. Bunlar farklı şeyler, arkadaşın gibi kadınlar büyük ihtimalle şiddet içeren bir ortamda büyüyen insanlar, normalinin bu olduğunu sanıyorlar belki de, çözmesi güç, benim de tanıdığım iki kişi var böyle, anlamak zor ama herkesin kendi tercihi ne diyelim

Kendine yetemeyen varlıklar bu tarz kadınlar. Birey olamadıkları için karşılarındaki erkeğin çok sert ve onların yerine de düşünmesini beklerler. :31:

Merhabalar;

Uzun zaman önce aynı işyerinde çalıştığım bir bayan erkek dediğin beni susturacak maço olacak herşeyime karışıp beni ezecek demişti.Valla ne desem bilemedim.Birde bu hatun ilk eşi maço olmadığı her dediğini yaptığı için eşinden ayrılmış kendi öyle söylemişti.
İlginç ne denirki.:)))

Back
X