Eziyet,iskence

a.sahin

annen seni bekliyorrrrrrr
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2009
579
2
96
40
İstanbul
Bilmiyorum dogru yeremi actim konuyu ama dertlesmeye icimde kopan firtinayi birilerine anlatmak istiyorum artik dayanamiyorum bu evlilik yurumuyo napsam netsem olmuyo hergun dayak hergun eziyet hergun asagilama hor gorme dislama eve hapsolma biktim artik gucum kalmadi 3 ay once dogum yaptim lohusalik depresyonundan cikamadim ystune esimin eziyetleri dayaklari belki 2. Cocuktan sonra insana donet duzelir dedim ama yok meger ne aptalmisim ne salakmisim bu nutsuz yuvaya 2 cocuk vermekle neye guvendimde yaptim her kavgada tartismada beni evden kovana beni istemefigini soyleyen adama nasil guvenmisim simdi yine dovdu beni gitti ben nereye gidim cocuklarla ben bu hatayi nasil yaptim nasil evlendim ben bu duruma dusecek insanmiydim evlrnmeden onxe yasadigimi anladim arkadaslarim bile eskiden gozletinin ici gulerdi simdi hep bos bakio diyolar hayattan sogudum nefret ettim tukendim bittim daha anlatmak istefigim icimi dokmek istedigim o kadar cok sey varki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bilmiyorum dogru yeremi actim konuyu ama dertlesmeye icimde kopan firtinayi birilerine anlatmak istiyorum artik dayanamiyorum bu evlilik yurumuyo napsam netsem olmuyo hergun dayak hergun eziyet hergun asagilama hor gorme dislama eve hapsolma biktim artik gucum kalmadi 3 ay once dogum yaptim lohusalik depresyonundan cikamadim ystune esimin eziyetleri dayaklari belki 2. Cocuktan sonra insana donet duzelir dedim ama yok meger ne aptalmisim ne salakmisim bu nutsuz yuvaya 2 cocuk vermekle neye guvendimde yaptim her kavgada tartismada beni evden kovana beni istemefigini soyleyen adama nasil guvenmisim simdi yine dovdu beni gitti ben nereye gidim cocuklarla ben bu hatayi nasil yaptim nasil evlendim ben bu duruma dusecek insanmiydim evlrnmeden onxe yasadigimi anladim arkadaslarim bile eskiden gozletinin ici gulerdi simdi hep bos bakio diyolar hayattan sogudum nefret ettim tukendim bittim daha anlatmak istefigim icimi dokmek istedigim o kadar cok sey varki

YUHH yaa terbiyesiz adam.. güvenebildiğin birileri yok mu sana yardımcı olabilecek, aile sevdiğin bir dostun aile büyüğü falan?:53:

Ailem bilse babam beni bi sn tutmaz burda ama uzulmesinler diye soyleyemiyorum ustelik niue boyle yapiyor onuda anlamiyorum her dedigini yapiyorum resmen koleyim onsuz disari cikmam yasak arkadaslarimla gorusmek yasak ancak ailece gorusebiliyoruz tek basima gidipte bi kahve icebilecegim hickimse yok aslinda cok var ama gitmek yasak ailem 1 km otemde oturiyor tek gitmem yasak haftada bi gun onunla berabee 4-5 saat gidip geliyoruz daha napim ben evde kafayi yedim zaten iyi degilim yardim almaya ihtiyacim var diyorum bana demedigi etmedigi hakaret kalmiyor simdi msj cekmis bana bi kac gun sonra endoskopi cekilcem dua et midedeki yara iyilesmis olsun eger iyilesmemisse bu senin sonun olcak diye ben naptimki tum kavgalarda hep ben susuyorum alttan aliyorum bazen cildirmiyor degilim ama genelde susuyorum kendisi sinirini alana jadar dover hincini alir sonra gonlumu almak icin herseyi yapar beni sevdigini soyler bu da nasil bi sevgiyse artik ben napim peki kendime zarar vermekten mahvoldum artik ben kimden hincimi alayim kime bagirip cagirayim sinirlerim cok lacka oldu zaten surekli herseye agliyorum psikolojim bozuk kocam beni anlamadiktan sonra kim beni anlicak kim bana yardim edicek

Son düzenleme:
Ailem bilse babam beni bi sn tutmaz burda ama uzulmesinler diye soyleyemiyorum

Asıl ailen bu duruma üzülür.

Bi dur düşün ailen 'Ayy kızımın yuvası dağılıyor, boşanıyor.' deyip mi üzülür.

Yoksa 'Kızım bize hissettirmemek için her türlü eziyeti, şiddeti yaşıyor.' diye mi üzülür.

Üstelik evlatların varmış, sen çocuklarını nasıl seviyorsan ailen de seni öyle seviyor işte.

Ailem benim gozumden akan her damla yas icin canlarini verirler heleki babam ailenin ilk torunu ve tek kiziyim cok duskunler bana ben daha cok babam icin uzuluyorum kizi yapamadi geri geldi demesinler diye katlaniyorum bu iskenceye

Kizm 2 yasinda ogkum 3 aylik nasil birakim vermezlerde ustelik oglum bu ailenin tek erkek torunu

Seni artik istemiyorum diye bagirdi cagirdi cikti gitti anasinin yanna istemiyosan ayrilalim bende istemiyorum diyorum seni oldururum diyor

Kizm 2 yasinda ogkum 3 aylik nasil birakim vermezlerde ustelik oglum bu ailenin tek erkek torunu

Nasıl çocuklarını sana vermiyolar yok öyle bir dünya. Hemen aileni ara onlar bu halde olduğunu anlarlarsa daha çok üzülürler. Sonra git darp raporu al bak nasıl boşanıyorsun o zaman. Arkanda ailen varken 1 saniye bile düşünme

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Seni artik istemiyorum diye bagirdi cagirdi cikti gitti anasinin yanna istemiyosan ayrilalim bende istemiyorum diyorum seni oldururum diyor

bence hemen ailenle konuşmalısın. gerekirse uzaklaştırma emri çıkartmalısın. ne demek öldürürüm? bunun şakası mı olur yani.. her gün neler okuyoruz. destek alman şart

Arkadaşım akıllı ol gözünü seveyim. Dùnyaya bir daha gelmeyeceksin. Aileni ara anlat herşeyi. Git darp raporu al. Seni döven söven adamla aynı çatì altında kalmak mantıklı mı? Ne demek öldürürüm? Kim ki o? Tövbe haşa, Allah mıdır ki can alacak? Git can güvenliğim yok tehtid edilmekteyim diye hem suç duyurusu hem de boşanma duyurusunda bulun. Sonra da eşinin bilmediği seni bulamayacağı bir yere git evlatlarınla. Orada yaşa. Ne manyaklar var haberlerde izliyoruz,.allah muhafaza neler neler yapar bu herif sana!

Back
X