Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay şuna ayıp gözüyle bakacak adam sevişmesin yani. Daha düne kadar işe gitmeden önce evde corona için hızlı test yapıyorduk her günay ayıp mı ettim çocuğa ya. ama ben de gidecektim kontrole. hay kafama...
ya o kadar tatlı bişey ki görseniz ablaları :))) shshhshshsh
Hee kolaydı o kadar.onca kadın boşu boşuna yıllarca doğru dürüst bir erkek bulamıyor. Hatta erkek bile bulamiyor. de mi ne kadar basitmis çözümü nasıl da aklımıza gelmedi.herkes anlatmalıyım bu çözümü.Evlenmek zorunda değilsin ki düzgün Bi sevgili yap alla alla. Hem cinsellik dışında da güzel duygular yaşarsın.![]()
Ay niye bulunmuyormuş düzgün erkek ben anlamadım ki? Nasıl kriterleriniz var ona bakmak lazım. Benim kocam gayet düzgün valla bana göre. Bulmuşum işte atla deve değil ya. Ne arıyonuz da bulamıyonuz anlamadım ki.Hee kolaydı o kadar.onca kadın boşu boşuna yıllarca doğru dürüst bir erkek bulamıyor. Hatta erkek bile bulamiyor. de mi ne kadar basitmis çözümü nasıl da aklımıza gelmedi.herkes anlatmalıyım bu çözümü.
Kıtlıkta kalmış gibi konuşması beni öldürüyor ahahahhahah.Ay niye bulunmuyormuş düzgün erkek ben anlamadım ki? Nasıl kriterleriniz var ona bakmak lazım. Benim kocam gayet düzgün valla bana göre. Bulmuşum işte atla deve değil ya. Ne arıyonuz da bulamıyonuz anlamadım ki.
Sitedeki konular mâlum.çevremde de öyle benim.Ay niye bulunmuyormuş düzgün erkek ben anlamadım ki? Nasıl kriterleriniz var ona bakmak lazım. Benim kocam gayet düzgün valla bana göre. Bulmuşum işte atla deve değil ya. Ne arıyonuz da bulamıyonuz anlamadım ki.
İyi de burası bdv derdi olan yazıyor zaten, düzgün evliliği ilişkiyi bulmuş kişi burda niye konu açsın ki yasak zaten derdi olmayan konu açamıyor.Sitedeki konular mâlum.çevremde de öyle benim.
Şanslıysanız şanslıyım deyin bence.düzgün kişi çok az.onunla da nasıl tanışacaksın ki.gelecek oldu mu geliyor, canı istemezse gelmiyor.bir tane bulmuşsunuz, empati duygunuz azalmış.benim çevremde yok o kadar güzel ilişki.eczanede 40, 45 kişiyiz, 5 kişi evli.onların 3 ü de 40 yaş üstü.gençlerde hiç yok.bir tanesi daha yeni 35 te nişanlandı.tek tük.kısmette varsa oluyor işte.zorla mı benimle ilişki yaşa diyeceksin.İyi de burası bdv derdi olan yazıyor zaten, düzgün evliliği ilişkiyi bulmuş kişi burda niye konu açsın ki yasak zaten derdi olmayan konu açamıyor.
Çevrene gelince algıda seçicilik yapıyorsundur sen, benim çevremde de var sorunlu evlilikler ilişkiler ama çok güzelleri de var. Ama fakbadi arayarak düzgün ilişkiyi bulamazsın tabi, adam da sorumluluk duygusu yok işimi bitireyim vın diyor, emek harcamayım çaba göstermiyim kestirmeden ihtiyacımı gidereyim.
E bazı konularda sen demiyor musun erkeklere haksızlık yapıyorsunuz asıl kadınlar aldatıyor hep erkekler sömürülüyor erkekler daha çok bağlanıyor falan diye. E hani kadınlardan düzgündü bu erkekler biz haksızlıkŞanslıysanız şanslıyım deyin bence.düzgün kişi çok az.onunla da nasıl tanışacaksın ki.gelecek oldu mu geliyor, canı istemezse gelmiyor.bir tane bulmuşsunuz, empati duygunuz azalmış.benim çevremde yok o kadar güzel ilişki.eczanede 40, 45 kişiyiz, 5 kişi evli.onların 3 ü de 40 yaş üstü.gençlerde hiç yok.bir tanesi daha yeni 35 te nişanlandı.tek tük.kısmette varsa oluyor işte.zorla mı benimle ilişki yaşa diyeceksin.
Duygusal bağı boşverin her duygu gibi gelir geçer ama sağlık konusunda dikkatli olun derim.bu konuda kafam çok karışık. aslında ilişki falan istemiyorum. yeniden evlenmek de istemiyorum hayatımdan gayet memnunum. ama eskiden beri libidosu yüksek bir kadınım. böyle çok zor oluyor gerçekten. dini bir hassasiyetim yok onu da belirteyim. uzun süreli bir evliliğim oldu boşandım. şimdi sadece cinsellik için görüşüp duygusal bağ kurmadan yoluma hayatıma bakmak istiyorum. ama tecrübem olmadığı için yapabilir miyim yoksa kendimi üzer miyim diye sorguluyorum.
biri var o da benim gibi f.badi olarak takılmak istediğini söylüyor. Friends with benefitsi tercih ederim diyor aslında. çok komik sempatik bir insan. kapılmamam lazım, bu konudaki tavsiyelerinize açığım kızlar, şimdiden teşekkürler.
Ben inime geri döneyim en iyisi 🖐bu konuda kafam çok karışık. aslında ilişki falan istemiyorum. yeniden evlenmek de istemiyorum hayatımdan gayet memnunum. ama eskiden beri libidosu yüksek bir kadınım. böyle çok zor oluyor gerçekten. dini bir hassasiyetim yok onu da belirteyim. uzun süreli bir evliliğim oldu boşandım. şimdi sadece cinsellik için görüşüp duygusal bağ kurmadan yoluma hayatıma bakmak istiyorum. ama tecrübem olmadığı için yapabilir miyim yoksa kendimi üzer miyim diye sorguluyorum.
biri var o da benim gibi f.badi olarak takılmak istediğini söylüyor. Friends with benefitsi tercih ederim diyor aslında. çok komik sempatik bir insan. kapılmamam lazım, bu konudaki tavsiyelerinize açığım kızlar, şimdiden teşekkürler.