• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fabrikada isci olmak

Merhaba arkadaşlar, çok büyük çıkmazdayim fikirlerinize ihtiyacım var. Lisans mezunuyum ama iş bulmak noktasında sıkıntı yaşıyorum şuan zor bir zamandan geçiyorum birde evde olmak beni yormaya başladı. Bir ilan gördüm fabrikada üretim işçisi arıyorlar bi yanım şimdilik gir diyor bir yandan da kendimi iyi hissetmiyorum orada hayal edince.Suan paraya da ihtiyacım var siz olsanız çalışır miydiniz.Vardiyali bir is
Çalışın. Böyle böyle fırsat kapılarınız çoğalacaktır. Yeni insanlar, yeni yönlendirmeler demektir.

Burada 3 vardiya varmış gecesi gündüzü pek belli değil
3 vardiya çok zor eşim çalışıyor 1 hafta geceye gidiyor gece uykusu yok gelir gelmez birşeyler yiyip yatıyor 4 saat uyuyor gün bitiyor zaten yorgunluğu da geçmiyor
2.vardiyada sabah erkenden gidip akşama geliyor akşam 17.gibi eve geliyor yine aynı
3 .vardiya 15 de evden çıkıyor gece 12 buçukta eve giriyor
Düzensiz bir hayat 23 yıl olmuş o bile zorlanıyor

3 vardiya çok zor eşim çalışıyor 1 hafta geceye gidiyor gece uykusu yok gelir gelmez birşeyler yiyip yatıyor 4 saat uyuyor gün bitiyor zaten yorgunluğu da geçmiyor
2.vardiyada sabah erkenden gidip akşama geliyor akşam 17.gibi eve geliyor yine aynı
3 .vardiya 15 de evden çıkıyor gece 12 buçukta eve giriyor
Düzensiz bir hayat 23 yıl olmuş o bile zorlanıyor
Evet 3 vardiya olması beni de düşündürüyor, bir de hem çok yoğun hem de 1 gün izin ve o izin günü de sabit olmuyormuş

Evet prin veriliyor mu bilmiyorum ama fabrika 3 vardiyali ise zorlanabilirsiniz.
Lojistik ve avukatlik ofislerinde de sekreterlik dusunseniz. Evliyseniz daha rahat edersiniz sorumluluk anlaminda,bekarsaniz aile yanindaysaniz bilemedim
Ofislerde yetiştirilmek üzere ve genc ariyorlar ilanlar hep o şekilde

Başka işlere de bakın fabrika markette vs den çalışmaktan daha iyi vardiyasız olana bakın
Yani bakıyorum ama bulamıyorum, fabrika olmasına falan bakmiycam tek ya da 2 vardiya olsa yine kabul ama 3 vardiya olması canımı sıkıyor mesela gece 00.00 ve 04.00 arasi, ailemde tedirgin olacak

Yani bakıyorum ama bulamıyorum, fabrika olmasına falan bakmisina falan bakmiycam tek ya da 2 vardiya olsa yine kabul ama 3 vardiya olması canımı sıkıyor mesela gece 00.00 ve 04.00 arasi
Rabb'im yâr ve yardımcınız olsun gönlünüze göre versin umudunuzu yitirmeyin

Back
X