• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fabrikada isci olmak

Tanıdığım kimse yok ama dediğiniz gibi servis, yemek, kışlık yardimi, bayram primi, resmi tatil primi, 3 ay bir ikramiye Gibi durumları varmış.
Bende daha da yıpratmaktan korkuyorum bu süreçte ama ne yapacağımı bilemedim şaştım kaldım. Bugün aradılar yarın olumlu ya da olumsuz dönüş bekliyorlar.
Sekreterlik muhasebe tarzı bir iş de olabilir düşünürseniz hem onlar uzun süreli arıyorlar şartları daha iyi olur diye düşünüyorum mağazaya vs göre

Sekreterlik muhasebe tarzı bir iş de olabilir düşünürseniz hem onlar uzun süreli arıyorlar şartları daha iyi olur diye düşünüyorum mağazaya vs göre
Aslında öyle bir kaç ilan da gördüm ama genel de yetiştirilmek üzere yazıp en fazla 30 yaş yazıyorlar, birde dediğiniz gibi belediyenin yks ve lgs kursu var ona da basvurayim, illa bir kurum arar diye basvurmadim belediyenin kursuna😔

azı kabul et başla
gerekirse maaş alma deneyim olsun de
ordan ilerle
öğretmen mühendis sağlıkçı vs gidip orda burda çalışmamalı yani artık
o kadar da değil
Bizim sistem baştan yanlış olduğu için okuyan bile her alanda çalışmak zorunda kalıyor. Çünkü herkes okuyor. Üniversite sayısını artırmak marifetmiş gibi her ile açtılar, hatta yetmedi bazılarına 2 tane açtılar. Hal böyle olunca artık barajı geçen mühendis oldu. Dışarı çıkıp kime sorsan üniversite mezunu. Eskiden mezun az olduğu için rahatça iş bulabiliyorlardı artık o durum da kalmadı maalesef

Back
X