Facabuk..

Kapatma lüksü varsa neden kapatmıyor?
Ben işi için açık tutmak zorunda sanıyordum.
Aynen farkında değilsin ama çok vakit geçiriyorsun kapat derdim.
İnan ben bir daha böyle rahatsız olayım sana zahmet etmeden ben kapatıcam derdim
Şuan aşırı vakit geçirmiyor ki beyefendi,buyüzden kapatmasına da gerek yok güya..

Herkese selamlar..
Direkt konuya girmek istiyorum.Facebook kullanan biri değilim,sevmem de,ilgimi çekmedi bu zmana kadar,çekeceğini de sanmıyorum.Eşim de aynen böyle düşünen birisiydi, O da bu sebeplerden kullanmazdı.Şuan internet üzerinden yaptığı bi işin tanıtımı için tüm sosyal ağlardan hesap aldı.Normalde dediğim gibi sosyal ağlara takılmaz hesabı yoktur çok takılanları da eleştirirdi.Şuan hemen hemen hepsinde aktif.Özellikle facebookta.İşle ilgili paylaşımlar yapıyor,çok da ilgilenip bakmıyordum ama okadar fazla uğraştığı için benim de dikkatimi çektiği oluyor.

Gördüğüm kadarıyla,işiyle ilgili tanıtım yaparken,git gide aşırı kullanmaya,bazı bazı, işi dışında paylaşımlar yapmaya da başladı,(sık kullanan arkadaşlar yanlış anlamasın,ben eşim önceden eleştirdiği halde şuan aynı şeyi kendi yaptığı için takıldım).
Okadar meşgulki facebookla,gırlağını sıkıveresim geliyo bazen.Bikaçkez uyardım,klasik;"işle ilgili olduğu için bukadar uğraşıyorum bla bla"..
Şimdi de gruplara katılıyo,gruplarda yabancı insanlarla beğeniler paylaşımlar yorumlar,hayır bir de ben bu durumda bişey demeli miyim onu da bilmiyorum.Sizce normal mi bu durum,yani siz bukadar vakit geçirmesine ve elin yabancı uyruklu gacılarının beğenisine falan müdahale eder miydiniz??(grupta paylaşılan foğraflarına geliyo beğeniler ve kişiler yabancı)
iş haricinde çok fazla taılıyorsa tabiki abartmıyorsunuz.bu ister fece olsun ister oyun pc başında çok fazla vakit geçiren kişilere gıcık oluyorum bu eşimse tabi.

iş haricinde çok fazla taılıyorsa tabiki abartmıyorsunuz.bu ister fece olsun ister oyun pc başında çok fazla vakit geçiren kişilere gıcık oluyorum bu eşimse tabi.
Hem de çok fazla vakit geçiriyor,tüm gün yatana kadar,sadece yemek molaları var.Arada bir dışarı çıkarsak,ya da O'nun bi işi varsa dışarda..Bunlar dışında evde olduğu süre boyunca pc başında sürekli..

Hem de çok fazla vakit geçiriyor,tüm gün yatana kadar,sadece yemek molaları var.Arada bir dışarı çıkarsak,ya da O'nun bi işi varsa dışarda..Bunlar dışında evde olduğu süre boyunca pc başında sürekli..
çok fazla kaptırmış kendini.zamanla sıkılır umarım.benim eşimde oyunlara takmıştı evliliğimizin ilk yıllarında önce üstüne gitmedim düşününki Oynadığı yerde uyuya kalırdı bir sürü saberettim baktım olmadı Oyun cd ni parçaladım yine başedemedim pc yi kırdım attım belki komik gelicek ama ya ben ya oyun durumuna geldik ve ilk yıllarımızdı sonrasında da yeni pc aldı ve artık bakma bile bakmıyor.kendi de sıkıldı yoksa benden mi çekindi bilemicem :D benim eşimin anladığı dil buydu yoksa yaptığım hareketlerinin doğru olmadığının farkındayım fakat çok konuştum sabrettim anlamadı.eşinizi en iyi siz tanırsınız ona göre davranın bence.

Benim de hesabım yok ve hiç ilgimi çekmiyor.Ama o iyice daldı yani..Bu arada kadınlara yazmıyor,gruba yazıyor,ordan da beğeni ve yorum alıyor yabancı insanlardan falan..
benim eşim de karşıdır sosyal hesaplara.
bir ara bana kızdı face te napıyorsun diye. kendine hesap açtı, sürekli face te takılır oldu. baktı ki her şey sıkıcı, boş, yine kendi sildi hesabını, sıkıldığı için.
eşini bir süre takip et, hevesini alsın. birileriyle özel mesajlaşmaya başlarsa o zaman tepesine binersin.

Yeni actiği için vakit geçirmesine nor al diyebiliriz ama kızlarla begenileşmesi tabi normal değil
Kontrol et uyar böyle yapmaya devam edersen kapatırım hesaplarini de.
Bide o grupta olmak zorunda mi çıkartın gruplardan yine tanıtsın işini.

Bu durumda nasıl davranırdınız peki?
Yüz göz olmadan hallet derim. Yüz kere söyleme, saygisizliga kaçma, net bi şekilde rahatsız olduğunu belirt. Sonra izle.
Yanlısı olursa derecesine göre bakarsın duruma.
Şu An için abartılı tepkiler vermene gerek yok.

İşle ilgili olsa zaten var da,hani önemsemiyorum.Bu beğeniler katıldığı grupta paylaştığı fotoğraflar,o fotoğraflarında işiyle bi ilgisi yok.Adam git gide sardı facebooka farkında değil.24 saat geçiriyo başında inanır mısınız..

Siz de aynısını yapın.
Size müdahale ettiğinde siz de edin.

Sosyal medya yuva yıkar diye boşuna demiyorlar ben evlendikten sonra kapattırdım hepsini kendimde kapattım kafamız rahat valla niye yok yere gerilelim ki

çok fazla kaptırmış kendini.zamanla sıkılır umarım.benim eşimde oyunlara takmıştı evliliğimizin ilk yıllarında önce üstüne gitmedim düşününki Oynadığı yerde uyuya kalırdı bir sürü saberettim baktım olmadı Oyun cd ni parçaladım yine başedemedim pc yi kırdım attım belki komik gelicek ama ya ben ya oyun durumuna geldik ve ilk yıllarımızdı sonrasında da yeni pc aldı ve artık bakma bile bakmıyor.kendi de sıkıldı yoksa benden mi çekindi bilemicem :KK70: benim eşimin anladığı dil buydu yoksa yaptığım hareketlerinin doğru olmadığının farkındayım fakat çok konuştum sabrettim anlamadı.eşinizi en iyi siz tanırsınız ona göre davranın bence.
Sert dilden anlamaz,daha çok yapar huyu böyle,düzgünce konuştum ama O benim abarttıydığımı düşünüyor gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum..

Aman deyim gruplara dikkat et benim kv bile gruplardan habire birilerini bulup tel üstünden fingirdiyo :KK70: iş için tamam da sonrasına dikkat et derim
Yabancı insanlar var sonuçta yani sadece uyruk olarak değil,tanışmadığınız insanlar,dediğiniz şeyler muhtemel yani benim de aklıma bunlar geliyor,bazen üzülüyorum bazen de kuruyorum diye düşünüyorum,bu yüzden konu açtım.Ne düşüneceğimi bilemiyorum..
Sizin kv ye maşaallah yani bu yaşta bile..

benim eşim de karşıdır sosyal hesaplara.
bir ara bana kızdı face te napıyorsun diye. kendine hesap açtı, sürekli face te takılır oldu. baktı ki her şey sıkıcı, boş, yine kendi sildi hesabını, sıkıldığı için.
eşini bir süre takip et, hevesini alsın. birileriyle özel mesajlaşmaya başlarsa o zaman tepesine binersin.
İnşaallah benim eşim de sıkılır ya,bana çok anlamsız geliyor sosyal ağlar.Neden bukadar kaptırıyor hiç anlamıyorum.

Ben hep şunu düşünürüm ne kadar doğru bilmiyorum,erkeklerin bi bağımlılığı oluyor mutlaka,etrafımda baktığım arkadaşlarda da bu böyle,mutlaka bişeylere sarılmalılar,bi boşluk var ve onu bi şekilde doldurmalılar gibi .Keşke güzel bi hobiyle doldursa eşim bu boşluğu..

Yeni actiği için vakit geçirmesine nor al diyebiliriz ama kızlarla begenileşmesi tabi normal değil
Kontrol et uyar böyle yapmaya devam edersen kapatırım hesaplarini de.
Bide o grupta olmak zorunda mi çıkartın gruplardan yine tanıtsın işini.
Kendisi kimseye beğeni atmamış ama O'na yabancı yerli kızlar beğeni atmış yorum yapmış,işiyle işgili olmayan bi grupta.Bu durum da sizce sıkıntı mı?

Yabancı insanlar var sonuçta yani sadece uyruk olarak değil,tanışmadığınız insanlar,dediğiniz şeyler muhtemel yani benim de aklıma bunlar geliyor,bazen üzülüyorum bazen de kuruyorum diye düşünüyorum,bu yüzden konu açtım.Ne düşüneceğimi bilemiyorum..
Sizin kv ye maşaallah yani bu yaşta bile..
:D :D sorma sorma laf var icraat yok.. e bu yaşta nolucak ki.. aslında evli barklı ağzının gözünün içine bakan deli pervane bi eşi var ama kanı bozuk olunca insan kadını da aynı erkeği de.. illa bi taraf bi halt yemeden duramıyo..

Gerçi yapmak isteyen her türlü yapar ne kadar sınırlasak da.. siz yine de bi güzel konuşup rahatsızlığınızı dile getirin.. saatlerce netin başındasın benimle ilgin yok falan gibisine..

Yüz göz olmadan hallet derim. Yüz kere söyleme, saygisizliga kaçma, net bi şekilde rahatsız olduğunu belirt. Sonra izle.
Yanlısı olursa derecesine göre bakarsın duruma.
Şu An için abartılı tepkiler vermene gerek yok.
Anladım teşekkür ederim.Bi süre bişey söylemeyim o halde.Zaten bir de,eşimin bişeye kızdıkça daha çok yapma,inatlaşma huyu var.Ne şekilde davransam olmuyo yani.Gerçekten daralıyorum bazen..

Facebook kullanmasına bir şey diyemem ama yabancıların bir şeylerini beğenmesi konusunda ne dersen haklısın

:KK70: :KK70: sorma sorma laf var icraat yok.. e bu yaşta nolucak ki.. aslında evli barklı ağzının gözünün içine bakan deli pervane bi eşi var ama kanı bozuk olunca insan kadını da aynı erkeği de.. illa bi taraf bi halt yemeden duramıyo..

Gerçi yapmak isteyen her türlü yapar ne kadar sınırlasak da.. siz yine de bi güzel konuşup rahatsızlığınızı dile getirin.. saatlerce netin başındasın benimle ilgin yok falan gibisine..
Niyeyse böyle sıkıntı çıkartan kişilerin eşi, etrafında dört dönen cinsten oluyor,rahat batıyor insanlara,arıza çıkartmak lazım halbuki,sürekli bi adrenalin,heyecan oluşturmak falan gerekiyo sanırım.
Teşekkür ederim önerileriniz için,bi süre daha devam ederse konuşmayı düşünüyorum şimdilik beklemeye karar verdim arkaşların da yardımıyla..

Back
X