Herkese selamlar..
Direkt konuya girmek istiyorum.Facebook kullanan biri değilim,sevmem de,ilgimi çekmedi bu zmana kadar,çekeceğini de sanmıyorum.Eşim de aynen böyle düşünen birisiydi, O da bu sebeplerden kullanmazdı.Şuan internet üzerinden yaptığı bi işin tanıtımı için tüm sosyal ağlardan hesap aldı.Normalde dediğim gibi sosyal ağlara takılmaz hesabı yoktur çok takılanları da eleştirirdi.Şuan hemen hemen hepsinde aktif.Özellikle facebookta.İşle ilgili paylaşımlar yapıyor,çok da ilgilenip bakmıyordum ama okadar fazla uğraştığı için benim de dikkatimi çektiği oluyor.
Gördüğüm kadarıyla,işiyle ilgili tanıtım yaparken,git gide aşırı kullanmaya,bazı bazı, işi dışında paylaşımlar yapmaya da başladı,(sık kullanan arkadaşlar yanlış anlamasın,ben eşim önceden eleştirdiği halde şuan aynı şeyi kendi yaptığı için takıldım).Okadar meşgulki facebookla,gırlağını sıkıveresim geliyo bazen.Bikaçkez uyardım,klasik;"işle ilgili olduğu için bukadar uğraşıyorum bla bla"..
Şimdi de gruplara katılıyo,gruplarda yabancı insanlarla beğeniler paylaşımlar yorumlar,hayır bir de ben bu durumda bişey demeli miyim onu da bilmiyorum.Sizce normal mi bu durum,yani siz bukadar vakit geçirmesine ve elin yabancı uyruklu gacılarının beğenisine falan müdahale eder miydiniz??(grupta paylaşılan foğraflarına geliyo beğeniler ve kişiler yabancı)