- 18 Ocak 2016
- 942
- 2.027
- 113
Gerçekten mi ya? Daha çok üzüldüm şimdi..Facebook kullanmasına bir şey diyemem ama yabancıların bir şeylerini beğenmesi konusunda ne dersen haklısın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten mi ya? Daha çok üzüldüm şimdi..Facebook kullanmasına bir şey diyemem ama yabancıların bir şeylerini beğenmesi konusunda ne dersen haklısın
Kocamın meraklısı var demedimki hanımefendi,zira kendisi brad pitt falan değil..Sadece şu durumda bi muhataplık oluşuyo,(yorumlardan söz ediyorum) ne düşünmeliyim,ya da düşünmeli miyim diye fikir sordum,sosyal ağlarla ilgim yok,bu yüzden ne düşünmem gerek bilmiyorum.Bi arkadaş bahsetmiş kvsi ordan milletle muhatap olup sonrasında telefonla görüşüyormuş,böyle bi durum olur mu diye de merak ettim açıkcası.İyi de facebook vs bütün sosyal medya paylaşımları beğeni ve yorum içindir zaten. Yani bir tür iletişim ortamları oralar. Eşiniz 24 saat paylaşım yapıyorsa tabii ki tanıdık tanımadık insanlardan beğeni ve yorum alır. O kadınlar da eşinizi değil, paylaşımını beğeniyorlar merak etmeyin. Kimsenin eşinize meraklı olduğunu sanmıyorum. Yabancı hatunlar beğeniyor diye sorun çıkarmanız komik olur. Ben de beğendiğim bir paylaşımı beğenirken paylaşanın cinsiyetine bakmıyorum mesela. Siz kocanıza söyleyin, biraz da evinizin içiyle ilgilensin. Tüm gün oradaysa bağımlısı olmus demektir, ki sorun da bu. Yabancı uyruklu kadınlar paylaşımını beğenmiş filan, bunlar hava civa.
Kendisi kimseye beğeni atmamış ama O'na yabancı yerli kızlar beğeni atmış yorum yapmış,işiyle işgili olmayan bi grupta.Bu durum da sizce sıkıntı mı?
İşi ile ilgili ise gruplara girmesi gerekebilir ama işi ile ilgili ise sayfasında kendi resmini paylaşması yada profil resmi yapması gereksiz. Şirket logosunu kullanması yeterli.Herkese selamlar..
Direkt konuya girmek istiyorum.Facebook kullanan biri değilim,sevmem de,ilgimi çekmedi bu zmana kadar,çekeceğini de sanmıyorum.Eşim de aynen böyle düşünen birisiydi, O da bu sebeplerden kullanmazdı.Şuan internet üzerinden yaptığı bi işin tanıtımı için tüm sosyal ağlardan hesap aldı.Normalde dediğim gibi sosyal ağlara takılmaz hesabı yoktur çok takılanları da eleştirirdi.Şuan hemen hemen hepsinde aktif.Özellikle facebookta.İşle ilgili paylaşımlar yapıyor,çok da ilgilenip bakmıyordum ama okadar fazla uğraştığı için benim de dikkatimi çektiği oluyor.
Gördüğüm kadarıyla,işiyle ilgili tanıtım yaparken,git gide aşırı kullanmaya,bazı bazı, işi dışında paylaşımlar yapmaya da başladı,(sık kullanan arkadaşlar yanlış anlamasın,ben eşim önceden eleştirdiği halde şuan aynı şeyi kendi yaptığı için takıldım).Okadar meşgulki facebookla,gırlağını sıkıveresim geliyo bazen.Bikaçkez uyardım,klasik;"işle ilgili olduğu için bukadar uğraşıyorum bla bla"..
Şimdi de gruplara katılıyo,gruplarda yabancı insanlarla beğeniler paylaşımlar yorumlar,hayır bir de ben bu durumda bişey demeli miyim onu da bilmiyorum.Sizce normal mi bu durum,yani siz bukadar vakit geçirmesine ve elin yabancı uyruklu gacılarının beğenisine falan müdahale eder miydiniz??(grupta paylaşılan foğraflarına geliyo beğeniler ve kişiler yabancı)
Detay vermemek adına,ismini yazmayım,şukadarını söyleyim,gruplar genelde normal yani rahatsız edici bi grup görmedim..İyi de bu gruplar ne grupları? Yani ben de gruplara üyeyim ilgi alanlarıma göre, Türk-yabancı birbirini tanımayan kadınlar ve erkekler olarak grup üzerinde yorumlaşıyoruz, likelaşıyoruz.
Eğer ilgi alanlarına dair gruplarsa burada insanlarla konuşması ve grubun diğer üyelerinin yorum yapması, beğenmesi falan normal sonuçta.
Ha gidip "beyaz tenli hatunları koruma ve yaşatma derneği" sayfalarını beğeniyorsa o sorun tabii.
Kendi fotoğrafı değil de,kendi çektiği bi fotoğraf.Bence de,şirket adına yapıyosan niye profesyonel değilsin.Niye kendi adına hareket ediyorsun..Ya gerçekten hiç anlamıyorum..İşi ile ilgili ise gruplara girmesi gerekebilir ama işi ile ilgili ise sayfasında kendi resmini paylaşması yada profil resmi yapması gereksiz. Şirket logosunu kullanması yeterli.
Yani anlattığınız şeyler benim de yaptığım şeyler olduğu için normal olarak bakıyorum tabii :)Detay vermemek adına,ismini yazmayım,şukadarını söyleyim,gruplar genelde normal yani rahatsız edici bi grup görmedim..
Normal diyorsunuz yani,rahatlıyorum böyle yorumlar okudukça,teşekkürler..
Her ikisinden de rahatsızım aslında, ama en azından,birinin olağan olduğunu söylemeniz gerçekten beni rahatlatıyor.Çünkü,faal değilim,sosyal ağlarla ilgili,' olması gereken' yada 'olmaması gereken' şeyleri de bilemiyorum haliyle.Yani anlattığınız şeyler benim de yaptığım şeyler olduğu için normal olarak bakıyorum tabii :)
Beslediğim hayvanlar, okuduğum kitaplar, izlediğim dizilerle ilgili gruplara üyeyim mesela. Ben üye değilim ama fotoğrafçılık grupları çok aktif örneğin. Grubun kendisi rahatsız edici değilse eğer, ilgi alanına veya hoşlandığı şeylere göre gruplara üye olması ve burada paylaşım yapması/paylaşımlarla etkileşime girmesi normal. Ama bunların hepsi facebooku şahsi olarak kullanmak oluyor.
Dolayısıyla rahatsız olduğunuz tek şey gruplarda insanlarla etkileşimde olması ise bu normal. Ama facebooku şahsi ve/veya yoğun kullanmasından rahatsızsanız bu başka bir konu.
Herkese selamlar..
Direkt konuya girmek istiyorum.Facebook kullanan biri değilim,sevmem de,ilgimi çekmedi bu zmana kadar,çekeceğini de sanmıyorum.Eşim de aynen böyle düşünen birisiydi, O da bu sebeplerden kullanmazdı.Şuan internet üzerinden yaptığı bi işin tanıtımı için tüm sosyal ağlardan hesap aldı.Normalde dediğim gibi sosyal ağlara takılmaz hesabı yoktur çok takılanları da eleştirirdi.Şuan hemen hemen hepsinde aktif.Özellikle facebookta.İşle ilgili paylaşımlar yapıyor,çok da ilgilenip bakmıyordum ama okadar fazla uğraştığı için benim de dikkatimi çektiği oluyor.
Gördüğüm kadarıyla,işiyle ilgili tanıtım yaparken,git gide aşırı kullanmaya,bazı bazı, işi dışında paylaşımlar yapmaya da başladı,(sık kullanan arkadaşlar yanlış anlamasın,ben eşim önceden eleştirdiği halde şuan aynı şeyi kendi yaptığı için takıldım).Okadar meşgulki facebookla,gırlağını sıkıveresim geliyo bazen.Bikaçkez uyardım,klasik;"işle ilgili olduğu için bukadar uğraşıyorum bla bla"..
Şimdi de gruplara katılıyo,gruplarda yabancı insanlarla beğeniler paylaşımlar yorumlar,hayır bir de ben bu durumda bişey demeli miyim onu da bilmiyorum.Sizce normal mi bu durum,yani siz bukadar vakit geçirmesine ve elin yabancı uyruklu gacılarının beğenisine falan müdahale eder miydiniz??(grupta paylaşılan foğraflarına geliyo beğeniler ve kişiler yabancı)
Sosyal ağlardan tık alması gerektiğini savunarak kişileri ve grupları çoğaltıyor.Hal böyle olunca bişey diyemiyorum.Kaptırma konusuna gelince,kesinlikle haklısınız.İnşaallah bıkar yakın zamanda.Yoksa ben bıkacam..bence kendini kaptırmış sadece işle ilgiliyse, hesap açıp arkadaş olarak eklenmesini engelleyim sadece iş yerinin facebook hesabının yöneticisi olabilir, sadece işse bunu işin facebook hesabından yapar, belkide artık facebooka takılmak istiyordur