Moda Haberleri Face-kini, yani yüz bikinisi...

Saksi_Degilim_Ben

Nirvana
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2011
11.007
23.691
598

Face-kini, yani yüz bikinisi... Çin'de yazın kavurucu sıcağında plajlarda çok popüler... Özellikle de kadınlar arasında.. Amaç güneşten korunmak. Yüz bikinileri Çin'de o kadar popüler ki bu işin artık bir modası bile var...

Plajdaki kadınlar yüzlerini güneş yanıklarından ve denizanası saldırılarından korumak için kullandıklarını söylüyor.

haberin linki: http://www.milliyet.com.tr/fotogaleri/52843-dunya-cin-in-yeni-modasi--face-kini/

Bunları bizim plajlarda kullanırsak gaspçı diye yakalanırız, abi valla billa gaspçı değilim, bu face-kini diyene kadar bir gecemiz nezarette geçer
Bu yaz kendime muz çoraptan facekini mi yapsam acaba valla süper olur, kendi modamızı kendimiz yaratalım, mavi muz çorap üstüne renkli kumaş çiçekler diker geçiririm kafama

denizde yüzerken birden suyun altında karşımıza çıkarsa
Yeni bir tür keşfettim sanıp mutlu olabilirsin

Yapımı da çok kolay bi ağız ikide göz için delik açtın mı tamamdır abla hem bizim kadınlarımız kesin oyalısını, keçelisini ne biliyim dantellisini falan yapıp çeşitlendirir
Alt taraf uyumlu olmuş olmamış çok önemli değil ohhh büyük rahatlık

Ben tepesine fiyonk bile koyarım neon olanlardan yaparım havam olur

Ben tepesine fiyonk bile koyarım neon olanlardan yaparım havam olur
Sende bütün dikkatleri üzerine çekeceksin bu yaz belli

Güneş kremi oralara varmamiş mi
Çinliler japonlar sanırım bronzlaşmayı sevmiyorlar. Ne kadar beyaz o kadar güzel gibi düşünüyorlar :)

Ay ruyama girecek ayol
Isten gelince kocalarin karsisina boyle cikmak var aslinda , hirsiz sanil kafamiza odunla vururlar
Amacı dışında kullanmayalım lütfen
Cok cirkin.Niye gunes kremi kullanmiyorlar.Goz cevresi acikta ama panda gibi olur sanki.
Dediğim gibi bronzlaşmayı sevmiyorlar diye biliyorum ama böyle de ne bileyim

tovbe estafurullah
evet denız anasından korunmak ıcın gıyıyorlarsa dogru yol
denız analarını ucarak kacırtacak bı metot hıc bır canlının yaklasabılecegı bırsey degıl
korkunc gorunuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…