- 4 Eylül 2011
- 11.007
- 23.691
- 598
- Konu Sahibi Saksi_Degilim_Ben
-
Hangisini alalım kuzu çiçekli olan güzel gibioney di gı
aynen en baştan 2. iyiHangisini alalım kuzu çiçekli olan güzel gibi
Yine bütün dikkatler üzerimizde olacakaynen en baştan 2. iyi
Tamda bize uygun . Biz de daha güzel durcagına inanıyorum
Yeni bir tür keşfettim sanıp mutlu olabilirsindenizde yüzerken birden suyun altında karşımıza çıkarsa
Yapımı da çok kolay bi ağız ikide göz için delik açtın mı tamamdır ablaBunları bizim plajlarda kullanırsak gaspçı diye yakalanırız, abi valla billa gaspçı değilim, bu face-kini diyene kadar bir gecemiz nezarette geçer
Bu yaz kendime muz çoraptan facekini mi yapsam acabavalla süper olur, kendi modamızı kendimiz yaratalım, mavi muz çorap üstüne renkli kumaş çiçekler diker geçiririm kafama
Yeni bir tür keşfettim sanıp mutlu olabilirsin
Yapımı da çok kolay bi ağız ikide göz için delik açtın mı tamamdır ablahem bizim kadınlarımız kesin oyalısını, keçelisini ne biliyim dantellisini falan yapıp çeşitlendirir
Alt taraf uyumlu olmuş olmamış çok önemli değil ohhh büyük rahatlık
Sende bütün dikkatleri üzerine çekeceksin bu yaz belli
Ben tepesine fiyonk bile koyarımneon olanlardan yaparım havam olur
Çinliler japonlar sanırım bronzlaşmayı sevmiyorlar. Ne kadar beyaz o kadar güzel gibi düşünüyorlar :)Güneş kremi oralara varmamiş mi
Amacı dışında kullanmayalım lütfenAy ruyama girecek ayol
Isten gelince kocalarin karsisina boyle cikmak var aslinda , hirsiz sanil kafamiza odunla vururlar
Dediğim gibi bronzlaşmayı sevmiyorlar diye biliyorum ama böyle de ne bileyimCok cirkin.Niye gunes kremi kullanmiyorlar.Goz cevresi acikta ama panda gibi olur sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?