face krizi bilenlerin yorumu'nu bekliyorum...

makaka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2011
414
0
46
İstanbul
Merhaba hanımlar, size bir konuyu danışmak istiyorum.Ben yaklaşık 2.5 aylık bir süredir oğlumla uzatmalı tatildeyim şehir dışında.Bunun en büyük nedeni ise eşimin yeni iş yerini düzene sokmaya çalışması.Her neyse ..Eşimin facene giriyorum ve tanıyor olabileceğiniz kişilerde ortak arkadaşı olmadığı halde bir sürü abuk sabuk,açık seçik kadın profilli açıkcası tam o......resimli kadınlar tanıyor olabileceği listesinde çıkıyor.Lütfen bu neden oluyor bilen arkadaşlar açıklayabilir mi? Yoksa eşim mi gezmiş bu o....puları

Son düzenleme:
face de açık seçik paylaşımlar yapan sayfalarda var eğer buralarda gezindiyse izlediği videolardan virüs almış olabilir bilgisayarı diye düşünüyorum.. arkadaş listesinde bu tür kişiler ekli mi peki?

Hayır hayır hiç ekli değil.ama ben şehir dışındayım hala kendi telimden girdim face'ine eşimin evdeki pcden değil:44:

Ya Ortak Arkadaş Var Bu Tipleri Eklemiş Olanlar Ya da Virüs Olabilir

Zaten Tanıyor Olabileceğiniz Diyor İlla Listesinden Biri Eklemiş Demek O Tarz Kişiler

beğendiği sayfalara baktınmı?
listeye yani.ordan birşey çıkabilir.

Zaten Tanıyor Olabileceğiniz Diyor İlla Listesinden Biri Eklemiş Demek O Tarz Kişiler

onlar boşu boşuna çıkmıyor işte..
beğendiği sayfalardan veya katıldığı gruplardan kaynaklanıyor.

Yok hiç ortak arkadaşlarıolmayan bir sürü abuk sabuk kadınlar listesinden birinde olsa rahatlıyacam zaten de oda değil ortak arkadaş var yazar o zaman.

Yok hiç ortak arkadaşlarıolmayan bir sürü abuk sabuk kadınlar listesinden birinde olsa rahatlıyacam zaten de oda değil ortak arkadaş var yazar o zaman.

o tür sayfaları beğenmiştir yada gruplara katılmıştır.
bana kalsa öle bi sayfayı beğenmemişse bile bi defa yorum yazmışsa daha kurtulamaz

O kişiler eşinizin arkadaşlarının listesinde olduğu için,tanıyor olabileceğiniz kişilerde çıkıyordur...

evet gezdiği sayfalar, katıldığı gruplar , beğendiği şeylerle bağlantılı olabilir.. ya da en kuvvetli sebep olarak bazen mesela film izliceksiniz başka bi siteden açıosunuz netten filmi facebookunuz açıksa hemen kendisi bağlantı kuruyor altta resminiz beliriyor yorum yapmanız begenmeniz için. bu tarz şeylere baktıysa facebooku açıkken oradan da bişiler olabilir facebook alternatif sunuyor olabilir.. ama ekli değilse arkadaş listesine çok sorun etmeyn bence..

onlar boşu boşuna çıkmıyor işte..
beğendiği sayfalardan veya katıldığı gruplardan kaynaklanıyor.

Tabiki Bu Tür Şeyler Boşu Boşuna Çıkmaz İlla ki Bi Bağlantısı Var Biri Eşini Eklemiştir O Tür Gruba Çıkmışsa Bile Hemen Yine O Tür Profiller Görünür Yani

o tür sayfaları beğenmiştir yada gruplara katılmıştır.
bana kalsa öle bi sayfayı beğenmemişse bile bi defa yorum yazmışsa daha kurtulamaz

Beğendiklerinde öyle aykırı bir şey yok.o tür gruplara katılıp katılmadığını nerden anlarım.

Beğendiklerinde öyle aykırı bir şey yok.o tür gruplara katılıp katılmadığını nerden anlarım.

gruplar diye bişi çıkması lazım solda, anasayfada

eğer ordada bişi yoksa bir arkadaşında dediği gibi, facebook açıkken bi siteden yorum yazmıştır otomatik bağlantı kurulmuştur

Teşekkürler..yok eki değil zaten benim şifresini bildiğimi bilir neden eklesin salak olması lazım ama gezdimi o sayfaları bilmiyorum:44:

eşinizin arkadaşlarına ekli olabilirler.yada arkadaşları beğendise anasayfada çıkabilir.benimde arkadaşlarım sayfa beğendimi duvarda çıkyor.

kendi kendinize dert arıyorsunuz
ortak arkadaşlardan o sayfaları begenen olsuysa yada eşinin arkadaşlarından birileri eklediyse o tarz kişileri eşinde de
tanıyor olabilecegi kişiler arasından çıkar

kendi kendinize dert arıyorsunuz
ortak arkadaşlardan o sayfaları begenen olsuysa yada eşinin arkadaşlarından birileri eklediyse o tarz kişileri eşinde de
tanıyor olabilecegi kişiler arasından çıkar

Çok fazla bayan öyle üst üste çıkınca kafam karışmadı değil ama gruplar da temiz her hang bir sapkın grup yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…