face de açık seçik paylaşımlar yapan sayfalarda var eğer buralarda gezindiyse izlediği videolardan virüs almış olabilir bilgisayarı diye düşünüyorum.. arkadaş listesinde bu tür kişiler ekli mi peki?
Ya Ortak Arkadaş Var Bu Tipleri Eklemiş Olanlar Ya da Virüs Olabilir
Zaten Tanıyor Olabileceğiniz Diyor İlla Listesinden Biri Eklemiş Demek O Tarz Kişiler
Ya Ortak Arkadaş Var Bu Tipleri Eklemiş Olanlar Ya da Virüs Olabilir
Zaten Tanıyor Olabileceğiniz Diyor İlla Listesinden Biri Eklemiş Demek O Tarz Kişiler
beğendiği sayfalara baktınmı?
listeye yani.ordan birşey çıkabilir.
Yok hiç ortak arkadaşlarıolmayan bir sürü abuk sabuk kadınlar listesinden birinde olsa rahatlıyacam zaten de oda değil ortak arkadaş var yazar o zaman.
onlar boşu boşuna çıkmıyor işte..
beğendiği sayfalardan veya katıldığı gruplardan kaynaklanıyor.
o tür sayfaları beğenmiştir yada gruplara katılmıştır.
bana kalsa öle bi sayfayı beğenmemişse bile bi defa yorum yazmışsa daha kurtulamaz
Beğendiklerinde öyle aykırı bir şey yok.o tür gruplara katılıp katılmadığını nerden anlarım.
evet gezdiği sayfalar, katıldığı gruplar , beğendiği şeylerle bağlantılı olabilir.. ya da en kuvvetli sebep olarak bazen mesela film izliceksiniz başka bi siteden açıosunuz netten filmi facebookunuz açıksa hemen kendisi bağlantı kuruyor altta resminiz beliriyor yorum yapmanız begenmeniz için. bu tarz şeylere baktıysa facebooku açıkken oradan da bişiler olabilir facebook alternatif sunuyor olabilir.. ama ekli değilse arkadaş listesine çok sorun etmeyn bence..
hareketler dökümünden neleri aratmış bakabilirsiniz :26:Teşekkürler..yok eki değil zaten benim şifresini bildiğimi bilir neden eklesin salak olması lazım ama gezdimi o sayfaları bilmiyorum:44:
kendi kendinize dert arıyorsunuz
ortak arkadaşlardan o sayfaları begenen olsuysa yada eşinin arkadaşlarından birileri eklediyse o tarz kişileri eşinde de
tanıyor olabilecegi kişiler arasından çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?