Ona bakarsan benim elimde daha ne deliller var ama ben onun sürunmesini istiyorum açıkçası benim onun parasına ihtiyacım yok çok şükür çocuklarıma yetiyorum o bana muhtaç ben değil de ben artık ezilmekten biktim usandım her yaptığı yanına kar kaldı kalmamalı bende insanım ve sabrım kalmadıBu konu hakkında bilgim yok ama bence bu dediğinizi mahkeme kabul etmez gibi fake hesap olduğu için. Ama hakkınızı almanız için aldatmış olması mı gerekiyo. Sonuçta çocuklarına zaten bakmak zorunda degilmi?
Maddi açıdan çocuklarına yetiyosan daha neyin derdindesin sen? Bi an önce boşanıp önüme bakayım diyeceğine kalkıp yanına kâr kaldı diyosun. Mahkemeye o elinde ki delilleri sunduğun zaman ne yapacaklarını düşünüyorsun idama falan mı götürecekler en fazla yapacakları tazminat olur başka bişey bekleme!!Ona bakarsan benim elimde daha ne deliller var ama ben onun sürunmesini istiyorum açıkçası benim onun parasına ihtiyacım yok çok şükür çocuklarıma yetiyorum o bana muhtaç ben değil de ben artık ezilmekten biktim usandım her yaptığı yanına kar kaldı kalmamalı bende insanım ve sabrım kalmadı
Çocuklarımı benden almak istiyor yaşın küçük daha gençsin önüne bak kendine yeni bir hayat kur diyor bizi unut diyor daha sayayım mı bilemedim ama çocuklarımı benden alicak diye çok endişeleniyorum zaten ben bana eş olmasından geçmiştim çocuklarıma baba olacak olsa boşanmazdım bizim olay biraz değil baya karışık onu çaresiz bırakmalıyım ki çocuklarım benimle kalsın aksi taktirde çocuklar ona verilirse bana göstermez üstüne bide bana düşman yetistirr ama bende olurlarsa ben sıkıntı yaratmam çocuklarım üzülmesin diye gerekirse hergun gorustururum onunda belki biraz burnu yanarda çocuklarının değerini anlar attan inip eşeğe binmenin faydasız olacağının farkına varıp ayrı da olsak sorumluluk sahibi bir baba olur bilmem anlatabildim mihem adamı zerrece istemiyorsunuz hem de kağıt üzerinde de olsa evliyiz gurur var diyorsunuz. ben anlamadım.
bunlarla uğraşacağınıza bir an önce dava sonuçlansın diye çabalayın bence.
aldatmalarını ispatlayınca çocuklarınız iyi bir babaya mı kavuşmuş olacak ?
çok çelişkili yazdıklarınız. buradan bakınca aksine adamı hala sevip kıskanıyor gibisiniz.
Evet istemiyorum mantığım el vermediği icin evet gurur var aynı cevredeniz tanıdıklarımiz hep ortak yani onun çevresi benimde çevrem ve laflardan biktim hatırlatırım burası türkiye önüne gelen bsyler syluyo dava icin zaten çabalıyorum ama arkadaşa da dediğim gibi geçmişe bsy yapamasak bile gelecekte de benim çocuklarıma baba lazım ve kötü bir babaya sahip olmasınlar şimdi küçükler zamanı varken düzeltsin anlar misiniz bilmiyorum ama oglumun yanında asla babasını kotulemedigim aksine internetten oyuncak vb siparişler verip sanki babası yollamış gibi çocuklarıma verdiğim hâlde daha 5 yaşına girmemiş oğlum anne babam neden artık bizimle değil bizi sevmiyor mu diye soruyo sevildiğini bilerek büyümek çocuklarımin en doğal hakkı keşke sevip kıskançlıktan böyle davransaydım da kendimi dizginleyip sorunlara çözüm olabilseydim bu arada bizim asıl bosanma sebebimiz aldatilmak değil eşim madde kullanıyor nasıl emanet edebilirim gozumden sakindigim çocuklarımıhem adamı zerrece istemiyorsunuz hem de kağıt üzerinde de olsa evliyiz gurur var diyorsunuz. ben anlamadım.
bunlarla uğraşacağınıza bir an önce dava sonuçlansın diye çabalayın bence.
aldatmalarını ispatlayınca çocuklarınız iyi bir babaya mı kavuşmuş olacak ?
çok çelişkili yazdıklarınız. buradan bakınca aksine adamı hala sevip kıskanıyor gibisiniz.
Bu arada evet maddi acıdan çocuklarıma yetiyorum ama gecem gündüzüm belli değil hem aylık çalışıyorum hem izin günlerimde part time çalışıyorum hemde evde etamin işleyip satıyorum bu arada çocuklarla da ilgileniyorum canım cikiyo benim onları kimseye muhtaç etmemek icin ama o ne yapiyo eline geçen parayla keyif çatıyo bu pandemi sürecinde 14000 tl borç yıktı üzerime amacım idama falan gitmesi değil zaten böyle bir insana daha ne kadar eyw çekilebilir ki magduriyetimizi gidersin yeter onun icin konunun daha fazla dışına çıkmadan asıl soruya dönsek ben bu fake hesaptan aldığım konuşmaları mahkemede kullanabilir miyim acaba bilgisi olan varsa rica etsem beni aydınlatabilir miMaddi açıdan çocuklarına yetiyosan daha neyin derdindesin sen? Bi an önce boşanıp önüme bakayım diyeceğine kalkıp yanına kâr kaldı diyosun. Mahkemeye o elinde ki delilleri sunduğun zaman ne yapacaklarını düşünüyorsun idama falan mı götürecekler en fazla yapacakları tazminat olur başka bişey bekleme!!
Bi avukat tanıdığın falan yok mu senin. Fikir alabileceğin.Bu arada evet maddi acıdan çocuklarıma yetiyorum ama gecem gündüzüm belli değil hem aylık çalışıyorum hem izin günlerimde part time çalışıyorum hemde evde etamin işleyip satıyorum bu arada çocuklarla da ilgileniyorum canım cikiyo benim onları kimseye muhtaç etmemek icin ama o ne yapiyo eline geçen parayla keyif çatıyo bu pandemi sürecinde 14000 tl borç yıktı üzerime amacım idama falan gitmesi değil zaten böyle bir insana daha ne kadar eyw çekilebilir ki magduriyetimizi gidersin yeter onun icin konunun daha fazla dışına çıkmadan asıl soruya dönsek ben bu fake hesaptan aldığım konuşmaları mahkemede kullanabilir miyim acaba bilgisi olan varsa rica etsem beni aydınlatabilir mi
Malesef yok onun icin buraya sordum belki avukat olan vardır diyeBi avukat tanıdığın falan yok mu senin. Fikir alabileceğin.
Çocuklarımı benden almak istiyor yaşın küçük daha gençsin önüne bak kendine yeni bir hayat kur diyor bizi unut diyor daha sayayım mı bilemedim ama çocuklarımı benden alicak diye çok endişeleniyorum zaten ben bana eş olmasından geçmiştim çocuklarıma baba olacak olsa boşanmazdım bizim olay biraz değil baya karışık onu çaresiz bırakmalıyım ki çocuklarım benimle kalsın aksi taktirde çocuklar ona verilirse bana göstermez üstüne bide bana düşman yetistirr ama bende olurlarsa ben sıkıntı yaratmam çocuklarım üzülmesin diye gerekirse hergun gorustururum onunda belki biraz burnu yanarda çocuklarının değerini anlar attan inip eşeğe binmenin faydasız olacağının farkına varıp ayrı da olsak sorumluluk sahibi bir baba olur bilmem anlatabildim mi
Evet istemiyorum mantığım el vermediği icin evet gurur var aynı cevredeniz tanıdıklarımiz hep ortak yani onun çevresi benimde çevrem ve laflardan biktim hatırlatırım burası türkiye önüne gelen bsyler syluyo dava icin zaten çabalıyorum ama arkadaşa da dediğim gibi geçmişe bsy yapamasak bile gelecekte de benim çocuklarıma baba lazım ve kötü bir babaya sahip olmasınlar şimdi küçükler zamanı varken düzeltsin anlar misiniz bilmiyorum ama oglumun yanında asla babasını kotulemedigim aksine internetten oyuncak vb siparişler verip sanki babası yollamış gibi çocuklarıma verdiğim hâlde daha 5 yaşına girmemiş oğlum anne babam neden artık bizimle değil bizi sevmiyor mu diye soruyo sevildiğini bilerek büyümek çocuklarımin en doğal hakkı keşke sevip kıskançlıktan böyle davransaydım da kendimi dizginleyip sorunlara çözüm olabilseydim bu arada bizim asıl bosanma sebebimiz aldatilmak değil eşim madde kullanıyor nasıl emanet edebilirim gozumden sakindigim çocuklarımı
Yanlız fake hesap yasadışı olabilir fakat olmasa bile fake hesapta neyi ispatlayacaksinizki..eşiniz başkalarıyla beraber çekildiği fotoları herkese açık paylasmiyodur..zina konu davalarda eşinizin sizi aldattığını ispat etmek zorundasınız ..bunun ispatı da bı başkasıyla yakın halde çekilmiş bı foto mesela örneğin birbirlerine sarılırken..ama böyle bişey olsada eşiniz bu aşamada sosyal medyada paylaşmaz böyle birşeyi...benim arkadaşım eşinin telefonundan kadınla olan yazışmalarınin ekran görüntüsünü alarak boşanma davası açmış mahkemeye delil olarak sunmuştu..Mrb biz eşimle bosanma aşamasındayız hattâ boşandık gibi bsy sadece kağıt üzeri evli kaldık diyebilirim. Ama ben kârı kız işleriyle uğrastigindan eminim iki oğlum var onları düşünmek zorundayım kendimden geçtim çocuklarımı mağdur edip yıllar sonra da ben babanızım deme hakkı olmamalı eğer olacaksa da sorumluluklarını yerine getirmeli benim çocuklarımin da iyi bir babaya sahip olma hakları var neyse ben şüphelendiğim için fake hesap açtım sırf aldattigini kanıtlamak icin kağıt üzeri de olsa evliyiz ve gurur denen bsy var insan yediremiyo e haliyle de yanına kar kalmasın diye uğraşiyorum işte neyse çok uzattım ben bu konuşmaları mahkemede delil olarak kullanabilir miyim daha doğrusu bu deliller fake hesap olduğu icin yasa dışı delile mi girer
Lütfen yardım edin kızlar
Delillerim var benim telimden konusmuslugu bile varAvukat değilim ama sosyal medyada ancak herkese açık yapılan paylaşımlar da kullanılan resim ,yazı vb.şeyler delil olabiliyor diye biliyorum..Onda bile tanık vs ile bunun desteklrnmesi isteniyor..Hatta çok şaşırdığım bir olayda ;Adam eşinin whatsapp mesajlarını delil gösterip boşanmıştı fakat kadın telefonumu benim iznim olmadan alıp bakmış diye karşı dava açmıştı ve yüklü bir tazminat kazanmıştı..Yani daha somut deliller bulabilmelisiniz.Biriyle beraber fotoğraf görgü tanıkları filan.
Ayrıca boşanma aldatma ile olunca bu boşanma evraklarında yazacak ve çocuklarınız bunu ilerde öğrenecek.Babalarından ilerde nefret edebilirler
Bir arkadaşım sırf bu yüzden çocukları öğrenip üzülmesin, böyle bir babamız var diye kinlenmesin diye eşiyle konuşup anlaşıp anlaşmalı boşanmıştı..
Sizin durumunuz nedir bilmiyorum ama delilleriniz varsa eşle konuşulup uygun şartlar sağlanırsa anlaşmalı da boşanabilirsiniz...Sağlam delilleriniz olursa tabii
Mantıklı dusunemedigimin farkındayım ve inan kafam allak bullak bi dediğim ötekini tutmaz hale geldim onun icin de buraya sormaya karar verdim malumunuz çevreye bsy anlatılmıyor anlatınca sen a dersin o z yansıtırOlmayanı oldurmaya calısmak sence ne kadar mantıklı? Bu adam Bilgisayar gibi birşey olsa yazılım yükler istediğin gibi programlarsın ama bu insan yapısı... İnsan yetiştirken ilk Eğitimini Aile den Sonra sosyal çevreden en sonra ise okuldan alır...
Aldatma ile çocuk velayeti nin ne alakası var?
Mahkeme deki Hakim aldatmaya bakmaz ki..
Kanunları incelemen bir avukat tan bilgi alman daha iyi senin için.
Ayrılık psikoloji içindesin mantıklı düşünemiyor sun farkında mısın?
Evet öyle görüntüler var elimde ama özel hayat ihlaline giriyormuşYanlız fake hesap yasadışı olabilir fakat olmasa bile fake hesapta neyi ispatlayacaksinizki..eşiniz başkalarıyla beraber çekildiği fotoları herkese açık paylasmiyodur..zina konu davalarda eşinizin sizi aldattığını ispat etmek zorundasınız ..bunun ispatı da bı başkasıyla yakın halde çekilmiş bı foto mesela örneğin birbirlerine sarılırken..ama böyle bişey olsada eşiniz bu aşamada sosyal medyada paylaşmaz böyle birşeyi...benim arkadaşım eşinin telefonundan kadınla olan yazışmalarınin ekran görüntüsünü alarak boşanma davası açmış mahkemeye delil olarak sunmuştu..
Haklısın kuzum sende. Çocukların kaç yaşında peki? Hakim hemen direk çocukları babaya vermiyor ilk önce cocukların psikolojisine bakılıyor ve kimin yanında daha mutlu yaşayabilirler onu tespit ediyorlar, pedegog rapor sunuyor korkma cocukların sana verirler içini ferah tut...Delillerim var benim telimden konusmuslugu bile var
Mantıklı dusunemedigimin farkındayım ve inan kafam allak bullak bi dediğim ötekini tutmaz hale geldim onun icin de buraya sormaya karar verdim malumunuz çevreye bsy anlatılmıyor anlatınca sen a dersin o z yansıtır
Olmuyoruna bırakmak tabiki daha mantıklı ama olmuyoruna bırakabilmem icin o madde bağımlısı şahsın çocuklarımin psikolojisini bozmasına da izin vermem gerekirben olsam madde bağımlısı bir adamı düzeltmeye çalışmak yerine çocuklarıma ondan uzak bir hayat kurardım. bazen de birşeyleri olmuyoruna bırakmak daha iyidir.
Biri 3.5 biri de 4.5 yaşında inş bana verilir aldığım nefesi bile onları düşünerek alıyorum buna rağmen karşı tarafa verilmesi benden ziyade çocuklara eziyetHaklısın kuzum sende. Çocukların kaç yaşında peki? Hakim hemen direk çocukları babaya vermiyor ilk önce cocukların psikolojisine bakılıyor ve kimin yanında daha mutlu yaşayabilirler onu tespit ediyorlar, pedegog rapor sunuyor korkma cocukların sana verirler içini ferah tut...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?