Face te fotoğrafımı paylaşmış

yagmur0007

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2014
580
514
323
Bi akrabam benim face te paylaştığım bi fotoğrafımı paylaşmış. Akrabam arkadaş listemde ekli. Nasıl kaldırabilirim bilgisi olan var mı.

Senin resmini senin duvarından gönderi olarak paylaşmışsa,kendi duvarından sil ondanda otomatik olarak silinir.

Benim başıma da geldi benzeri :/
Fotoğraflara çok dikkat etmek gerekiyor. Bunda sonra en yakın arkadaşıma dahi güvenmem ve bütün sosyal medyada fotoğraflarımı kaldırdım

Fotoğrafın gizlilik ayarlarını sadece arkadaşlarınız yapın.
Akrabanız paylaşsa bile sadece sizin arkadaşlarınız görebilir.

Fotoğrafın gizlilik ayarlarını sadece arkadaşlarınız yapın.
Akrabanız paylaşsa bile sadece sizin arkadaşlarınız görebilir.
Sadece arkadaşlarım şeklindeydi zaten. Öyleyse sadece bende ekli olan kişiler mi görebilir yani o paylaşsa bile. İnşallah öyledir.

Kendisine söylemeniz en doğrusu olur ama fotoğrafı facebook yönetimine şikayet etmek de bir seçenek.

Benim babam da yapıyor bazen yeni kullanıyor da sosyal medyayı..Acaba o kişi deyeni mibaşladı kullanmaya?
Ya akrabanıza söyleyin ya da fotoyu silin

Benim babamda ilk kullandığında beğen butonunu cok kullanmiyordu surkeli milletin albümleri paylaşıyordu, bir gün kuzenimin eşi kızının resmini koymuş babam paylaşmış babama dedm kaldır belki İstemez begen butonuna bas paylaşma diye , kuzenimin eşinede dedim babam yeni kullanıyor kusura bakma söyledim diye oda olsun canım ne olacak dedi yeni kullananlar deli gibi paylaşım butonunu kullaniyorlar , söyleyin rahatsızsaniz kendi arkadaşları ve sizin liste görebilir eger herkese açık değilse onunki

Back
X