facebook açtım pişman oldum.

arkadasım hiç sıkıntı yapmayın,
ınternet bagımlılık yapıyor resmen, burada banlanınca halıyle kendınızı orada oyalamak ıstedınız, çok normal bır cogunun var, kötü birsey değil ki....
eeskı erkek ark.karsılasmanız kendınızı esınıze ıhanet gıbı hıssettırmesın, o kişiyle herhangı bır yerde de karsılasabılırdınız, eger ekledıysenızde silin o arkadasınızı ıcınız rahatlasın.....
bunun ıhanetle bır ılgısı elbette yok, siz kendınızden emınsınız, evli oldugunuzu vs saklamıyor, tanısmıyorsunuz ya hiç sıkıntı yapmayın.....

burda ne konular gorduk, aldatmadım,sadece öpüştğm diyen:) rahat olun :)

Çok hiddetlenmişsiniz, anlam veremedim..
Hem konu açıp, yardım istiyorsunuz hem de yardım etmek isteyenlere sert çıkıyorsunuz ..
Niyetinizi anlamadım vallahi.

Bu kadar psikolojinizi bozduysa kapatın gitsin arkadaşım....
Kusura bakmayın ve alınmayın lütfen ..

"Alimin fikri neyse zikride o olurmuş"
Yıllardır kullanıyorum.Hiçte yuva yıkacak bir durumla karşılaşmadım. Etrafımdada faceden yuvası yıkılana rastlamadım
Sizin hesabı açarken düşünceniz ve niyetiniz ve amacınız önemli bence..
Şeytan sizi dürtüyor isede kapatın bencede ..

aklınızda şüpheler meraklar dürtüler çokkenn evet facebook hesabı yuva yıkar arkadaşımmm (senin pencerenden bakıp empati yapıyorum)

fikir zikir meselesi...

ne istersen onu görürsün.....

sizin için sağlıklı değil bu sosyal paylaşım sitesi,,,bence kapatın...

resmen günah keçisi ilan ediliyor
sanki insanlara zorla sanal suç işletiyor
evini yuvasını bozanlar
sanal sevgili peşinde koşanlar
ihanet edenler
aldatılanlar
kötü dostluklar kuranlar
hemen at suçu
facebooka
oysa ne kadar güzel
uzakları yakın etmek
özlenen arkadaşlara kavuşmak
görüş fikir alışverişi yapmak

ben şunu bilir şunu söylerim
insanın zikri şaştı ise
tarak la adam öldürür

bahaneyi orda burda aramamak lazım
ama kendine hakim olmayı beceremeyenlerde varsa
kullanmasınlar

şimdi yıne banlısın,kım bılır sımdı hayatını ne sekılde bozmaya çalışıyorsun?!

15 yasındaykenkı sevgılıne,bu yasta ve evlıyken umarım bıseyler hıssetmeye çalışmazsın..

Face açtınız pişman olduğunuz...hımmm, kapatın pişmanlığınızda geçsin

Şaka bi yana, irade meselesidir. Karakteri oturmamış insan her haltı her türlü yiyebilir. Face, o , bu gerekmez.

Tam tersini eşiniz yapsaydı nasıl kırılırdınız onu düşünün
Eşin facebookta eski sevgilisini görüp acaba görüşsem mi diye düşünse.Değil görüşmek aratsa dahi o ismi binlerce soru takılırdı aklınıza.

alt tarafi eski bir arkadasiniz.
bence konusmanizda bisey yok ayriyetten 15 yasindaki sevgiden nolurki? sevgi ,aşk degil.ihanetse kesinlikle degil eski bir dost yani.

gereksiz görüyorsanız evet kapatın...
ama bence sorun sizde kendinize mukayet olamıyorsunuz fa..bookun suçu ne

konu saçma resmen facebooku olanlar bilmem ne yapıyora gitiriyor arkadaş konuyu.
hangi çağda yaşıyoruz.

sanki facebooka kaydolan ömrü billah facebooktan kurtulamıyor üyeliğiniz silinmiyor bilgileriniz kalıyor gibi davranmışsınız

Nasıl yakasına yapışıyor bu facebook insanın yahu hep bir istek davet mailleri gelmiyorum diyorum anlamıyorlar bir illet ahahah Nasıl kurtulabiliriz bir düşünelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…