facebook bağımlılığı

feracelife

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2014
352
69
38
37
herkese merhaba arkadaşlar
benim aşırı derecede facebooka girme takıntım var her an pc nin ve telefonumun başındayım
surekli bir girme isteği falan oluşuyor bende
bu durumdan bir türlü kurtulamıyorum
facebook kullanmayanlarınız var mı ? varsa bakış açıları nedir şu sosyal medyaya karşı ?
beni aydınlatırsanız sevinirim
çünkü farklı bakış açılarına ihtiyacım var :)

herkese merhaba arkadaşlar
benim aşırı derecede facebooka girme takıntım var her an pc nin ve telefonumun başındayım
surekli bir girme isteği falan oluşuyor bende
bu durumdan bir türlü kurtulamıyorum
facebook kullanmayanlarınız var mı ? varsa bakış açıları nedir şu sosyal medyaya karşı ?
beni aydınlatırsanız sevinirim
çünkü farklı bakış açılarına ihtiyacım var :)
Ben kullanmıyorum,gerek duymuyorum.Hesabını kapat sorun çözülsün

Hiçbir alışkanlık ya da tiryakilik azaltılarak bırakılmaz, pat diye yapacaksın.

Ben hiç birini kullanmıyorum. O kadar vaktim yok zaten, kafamı çevirdiğim her yerde her yaştan insan selfie yapıyor. Baydı beni artık bu kadar insanların hayatlarının her anını görmek..

Bütün hesaplarını kapatarak bunu çözebilirsin.

benimde eşim instagram ve oyun bağımlısı yaa..acaba onu nası vazgeçirebilirim......

Valla benim var ama 1 hafta oldu heralde girmeyeli,Oyun isteği gelmese varlığını hatırlamıycam. Hesabınız yeniyse belki ondandır bu tutkunuz,Sıkılırsın zamanla

Valla benim var ama 1 hafta oldu heralde girmeyeli,Oyun isteği gelmese varlığını hatırlamıycam. Hesabınız yeniyse belki ondandır bu tutkunuz,Sıkılırsın zamanla

yeni deği 5 ya da 6 yıl oldu ama ben bir türlü sıkılamadım ya

maşallah ya ne guzel :) en iyisi sizin yaptığınız

Hiçbir alışkanlık ya da tiryakilik azaltılarak bırakılmaz, pat diye yapacaksın.

Ben hiç birini kullanmıyorum. O kadar vaktim yok zaten, kafamı çevirdiğim her yerde her yaştan insan selfie yapıyor. Baydı beni artık bu kadar insanların hayatlarının her anını görmek..

Bütün hesaplarını kapatarak bunu çözebilirsin.

keşke bende sizin gibi düşünüp kapatabilsem
ama pat diye kapatıncada pat diye açıyorum ya :( nolck bnm bu halim

Bence bunun çözümü yok. Zamanla olacak birşey. İlk başta bende çok ilgiliydim facebook'a hatta ilk açıldığında ingilizceyken üye olmuştum ve hiç tanıdığım kimse yoktu çok sıkılıyordum buna rağmen giriyordum. Sonra Türkçe oldu herkes üyelik aldı. Ve artık facebook miadını bence doldurdu. Şu an o kadar çok sıkılıyorum ki girince bakıp çıkıyorum veya girmek istemiyorum. İlgini başka şeylere yöneltmeye bak. Boşa vakit öldüren birşey çünkü gazete dergi okumak çok daha eğlenceli bence.

yeni deği 5 ya da 6 yıl oldu ama ben bir türlü sıkılamadım ya

maşallah ya ne guzel :) en iyisi sizin yaptığınız

Senin ki can sıkıntısındandır, başka yapacak şeylerin olsa sende uzaklaşırsın belki de. facebook saçma bir yer haline geldi insanlar anlamlarını daha kendilerinin bile anlayamadığı yazılar paylaşıp duruyor, Şurdaydım burdaydım yer etiketleri ( baakk ben ne çok geziyorum) kendilerini şekilden şekile sokup çektikleri resimleri atma(Özgüven tavan). Ne bilim ya ben sıkılıyorum artık girince, milletin yediğini içtiğini görmeye giriyoz sanki :)

Ben hiçbirini kullanmıyorum eşimde kullanmaz sevmiyoruz ve iyiki de sevmiyoruz. Sosyal medya yüzünden tanıdığım kaç insanın ilişkisi evliliği yıprandı. Kim eklemiş kim yorum yapmıs vs kavgalar cıkıyor hep. Tanıdığım insanlar facebook hesabın varmı diye sorduğunda hayır diyorum bana uzaylıymışım gibi gereksiz tepkiler veriyorlar :KK59: :KK53: bence kökten kapat gitsin aaa siz ne diyosunuz dondurmak mı?? :KK14:

Madem dondurunca geri açıyosun arkadaşından rica et senin için şifreyi değişsin sonra tamamen silsin veya dondursun. Ben 1. Ayda bir dondurdum halen açmıyorum maşallah :) yoksa bende tiryakiydim. Ama şifreyi değiştirmeye filan gerek kalmadı.

Ben hiçbirini kullanmıyorum eşimde kullanmaz sevmiyoruz ve iyiki de sevmiyoruz. Sosyal medya yüzünden tanıdığım kaç insanın ilişkisi evliliği yıprandı. Kim eklemiş kim yorum yapmıs vs kavgalar cıkıyor hep. Tanıdığım insanlar facebook hesabın varmı diye sorduğunda hayır diyorum bana uzaylıymışım gibi gereksiz tepkiler veriyorlar :KK59: :KK53: bence kökten kapat gitsin aaa siz ne diyosunuz dondurmak mı?? :KK14:

yorum için teşekkur ederim :)
kökten kapatmak nasıl oluyor ?
benim bildiğim tek yontem dondurmak onun dışında pek bir bilgim yok maalesef :(

Back
X