facebook bağımlılığı

Madem dondurunca geri açıyosun arkadaşından rica et senin için şifreyi değişsin sonra tamamen silsin veya dondursun. Ben 1. Ayda bir dondurdum halen açmıyorum maşallah :) yoksa bende tiryakiydim. Ama şifreyi değiştirmeye filan gerek kalmadı.

maşallah size çok iradeli davranmışsınız :)
facebook tamamen nasıl siliniyor ?
çevremde şifremi vermeye guvendıgım bırı yok maalesef

Bence bunun çözümü yok. Zamanla olacak birşey. İlk başta bende çok ilgiliydim facebook'a hatta ilk açıldığında ingilizceyken üye olmuştum ve hiç tanıdığım kimse yoktu çok sıkılıyordum buna rağmen giriyordum. Sonra Türkçe oldu herkes üyelik aldı. Ve artık facebook miadını bence doldurdu. Şu an o kadar çok sıkılıyorum ki girince bakıp çıkıyorum veya girmek istemiyorum. İlgini başka şeylere yöneltmeye bak. Boşa vakit öldüren birşey çünkü gazete dergi okumak çok daha eğlenceli bence.

evet dergi okumak fln daha eğlenceliide işte facebooktan zmn klmıyr maalesef :(

maşallah size çok iradeli davranmışsınız :)
facebook tamamen nasıl siliniyor ?
çevremde şifremi vermeye guvendıgım bırı yok maalesef

Bana ver ben değişim :cool:

Girmek istemiyordum senin gibi çok fazla girdiğimi düşünüyordum. Bi gün dedim silicem ben diye. Sonra da her açmak istediğim de dedim Muşkara sen zaafı olan bi insan değilsin açmayacaksın. Bi kere açtım oda arkadaşın düğününden sonra fotoğrafları indirmek için 5-10 gün açık kaldı daha sonra geri kapattım.

Google de yaz forumlarda açıklaması var ben bir kere slmiştim. 14 gün hiç girmediği. Taktirde siliyordu.

Senin ki can sıkıntısındandır, başka yapacak şeylerin olsa sende uzaklaşırsın belki de. facebook saçma bir yer haline geldi insanlar anlamlarını daha kendilerinin bile anlayamadığı yazılar paylaşıp duruyor, Şurdaydım burdaydım yer etiketleri ( baakk ben ne çok geziyorum) kendilerini şekilden şekile sokup çektikleri resimleri atma(Özgüven tavan). Ne bilim ya ben sıkılıyorum artık girince, milletin yediğini içtiğini görmeye giriyoz sanki :)

evet çok boş zamanım var ama can sıkıntısından gırmıyorum :(
kalabalıgın ortasındayken bile giriyorum
çok onemli bir işim olsa dahi giriyorum
iyice sanalda yaşamaya başladım
ama en iyisi bende sizin gibi düşüneyim belki gozumde kararır face:(

Bana ver ben değişim :cool:

Girmek istemiyordum senin gibi çok fazla girdiğimi düşünüyordum. Bi gün dedim silicem ben diye. Sonra da her açmak istediğim de dedim Muşkara sen zaafı olan bi insan değilsin açmayacaksın. Bi kere açtım oda arkadaşın düğününden sonra fotoğrafları indirmek için 5-10 gün açık kaldı daha sonra geri kapattım.

Google de yaz forumlarda açıklaması var ben bir kere slmiştim. 14 gün hiç girmediği. Taktirde siliyordu.

çok guzellll telkin etmişssiniz kendinizi :D azminize hayran kaldım
maşallah
:D
bndn snra bende sızın gıbı dusuncm çok teşekkurler :D
ve ne zaman faceye girmek istesem bu konuda yazdıklrnzı okuyacağım :)

google facebook tamamen silme yazın. ama her linke tıklamayın :) ben uzamnrehber. com sitesinden tıklamıştım linke dire facebook yönlendirdi oradan işlemleri yapın ve 2 hafta girmeyin kuş gibi hafifleyeceksiniz.

google facebook tamamen silme yazın. ama her linke tıklamayın :) ben uzamnrehber. com sitesinden tıklamıştım linke dire facebook yönlendirdi oradan işlemleri yapın ve 2 hafta girmeyin kuş gibi hafifleyeceksiniz.

tamam çok sağolun :)
inş bende kuş gibi hafiflerim biran önce

yahu zaten oraya bir bakın .Herkes kocasıyla karısıyla çok mutlu ,kimsenin maddi sıkıntısı yok herkes lüks yerlerde geziyor . Komik

Facebook artik hakkaten kullanim amaci disinda kullaniliyor. Insanlar neredeyse tuvalette bile resmini cekip facee atacaklar. Mide bulandirici olmaya basladi. Normalde sevdigim insanlarin facebooktaki sacma paylasimlarini gorunce salak olduklarini dusunmeye basladim. Face hesabimi kapatip rumuzlu bi hesap aldim. Hic kimse ekli degil, sadece takip ettigim bi kac dizi ve paylasim sayfalari var onlara bakip cikiyorum. Boyle cok daha rahat.

yahu zaten oraya bir bakın .Herkes kocasıyla karısıyla çok mutlu ,kimsenin maddi sıkıntısı yok herkes lüks yerlerde geziyor . Komik

aynen herkeste bir lüks takıntısı var ki almış başını gidiyor
ama bir de bunun yanında saflığını koruyanlarda var
herkes farklı

yahu zaten oraya bir bakın .Herkes kocasıyla karısıyla çok mutlu ,kimsenin maddi sıkıntısı yok herkes lüks yerlerde geziyor . Bir de lüks mekanları yazıp durumlarına şurdaydı burdaydı yazmıyorlar mı .Sanırsın Angelina Jolie ler . Komik

Back
X