- 26 Aralık 2007
- 22.146
- 12.092
- 498
- Konu Sahibi kelebekim35
kişi,kendisi mutluysa kimseyle sorunu yoktur.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kocam demenin neresi görgüsüzlük Allah aşkına.
Görgüsüzün dibiyim yazan arkadaşa katılıyorum bende görgüsüzün dibiyim o halde.
şu facebook çıktı çıkalı ilişkilerinde suyu çıktı sanırım .. insanların şuan yoldayız , şuraya gittik şurda denize girilmeden olmaz ,yedikleri yemekleri çekmeleri , utanmasalar gerçekten birlikte oldukları an fotoları koyacaklar artık insanlar da suyunu çıkarttı
Ayrıca merak ettiğim bir nokta var . Tamam eskiler kocam falan der ama .. yeni jenerasyon yani şuan 20 li yaşlarda evlenenler bile face bakıyorum da kocam da kocam ... eşim demek varken .. tamam istediğin yazar .. ama kocam lafı daha özel kaçar ve büyüklerimden öğrendiğim farklı anlamlara gelen yanları var , çevrenin ayıpladığı bir kelime olarak duydum bende ..sizin de düşüncelerinizi merak ediyorum ?
artık nikah memurları da eş ilan ediyor .. kaba geldiği için ... tamam evde kocişimm canımm benim aşkıımm denir tabiki de .. demek istediğim facebook ta bunu yazmaları ..
kıskanılacak bir şey yok ki bunda bende geziyorum, yemek yiyorum... ayrıca izin yazdığınız kadar kaba bir kelime kullanmamıştım .. dügün , doğumgünü , balayı , mezuniyet fotoları gayet hoş zaten .... farklı şeylerden bahsetmiştim özel olanlardan .. artık herkesin herşeyini biliyoruz .. yani ne canım ne aşkım ne kocam kelimesinin özelliliği kalmadı demek istedğim bu evde kocasıyla konuşmuyor mu bu kişi aaaaa odalardan pc ile iletişimde galiba .. o yemekleri yiyemeyenlar var , ailesinin imkanı olamayıp gezemeyenler her dk bilidirimden bulananlar için .. nese bu konu böyle uzak gider ..sonuçta bu durumları uygulayan var uygulamayan var ... KEŞKE HER ŞEY ANLAMINI YİTİRMESEYDİ.. KİMSE BENİ İLGİLENDİRMİYOR .. BAKIP BAKMAMAK BANA KALMIŞ .. AMACIM GÜNCEL BİR OLAYI PAYLAŞMAK ..VE BAZI KELİMELERİN HEYACANINI YİTİRMEMİSİ.. DUYDUĞUMUZDA FAKLI BAKABİLMEMİZ ... AŞKIM KELİMESİ BİLE BİR ŞEY HİSSETİRMİYOR ARTIK ..
bi görgüsüz de burda
![]()
valla nikah memuru bizi karı-koca ilan etti..bana göre hiçte kaba değil
sana göre aşkım vs. kelimeleri anlamını yitirmiştir.ama benim kocamaaa bütün güzel sözler çok yakışıyo ve kelimeler anlamını yıllardır yitirmedi.. facebooktada bu sözler paylaşılıyo diye anlamanı yitirdiği kanısına nasıl vardınız??
![]()
Benim anlatmak istediğim sosyal medyada ifade edilmesiydi . Evinde , yolda , sokakta , toplulukta dersin tabiki kimseyi alakadar etmez .. Hele bugün facebookta kırışmış balayı yatağının fotosunu gördükten sonra .. Anlatmak istediğin sadece sosyal medyadakı durumdu ..
şu facebook çıktı çıkalı ilişkilerinde suyu çıktı sanırım .. insanların şuan yoldayız , şuraya gittik şurda denize girilmeden olmaz ,yedikleri yemekleri çekmeleri , utanmasalar gerçekten birlikte oldukları an fotoları koyacaklar artık insanlar da suyunu çıkarttı
Ayrıca merak ettiğim bir nokta var . Tamam eskiler kocam falan der ama .. yeni jenerasyon yani şuan 20 li yaşlarda evlenenler bile face bakıyorum da kocam da kocam ... eşim demek varken .. tamam istediğin yazar .. ama kocam lafı daha özel kaçar ve büyüklerimden öğrendiğim farklı anlamlara gelen yanları var , çevrenin ayıpladığı bir kelime olarak duydum bende ..sizin de düşüncelerinizi merak ediyorum ?
Hanımlar gereğinden fazla yanlış anlaşıldım . Yazdığım gün belki de tam olarak ifade edemedim o gün . Bu konunu bu kadar uzayacağı aklımın ucundan geçmezdi . Sanırım sosyal bir olay oldu .. Konunun içinden hepimizin bir parçası vardı belki de .. Artniyetsiz yazılmış bir yazıydı .Yüzyüze olsaydık eğer belki bu şekilde anlaşılmayacaktı . Duygularımı , ifadelerimi tam katamadım belki de .. Niyetim kimseyi eleştirmek yargılamak değilde elbet eğer üzdüğün , kırdığım insanlar olduysa kusuruma bakmayın . Gecenin bir vakti anlık bir tepki açtığım bir konuydu ..
Herkesin içinden geleni yapmasını kendimize dert etmemeyi öğretmeli hayat...![]()
Herkesin içinden geleni yapmasını kendimize dert etmemeyi öğretmeli hayat...![]()
İnsanların birbirine nasıl hitabettiğini kafaya takacak kadar boş zaman vermemeli hayat![]()