FACEBOOK DAN MESAJLA HAKARET VE KÜFÜR

lala

Guru
Kayıtlı Üye
9 Mart 2007
50
6
49
Merhabalar Necdet Bey,
2005 yılın da aldatılarak boşandığım eski eşim ve karısı bana FACEBOOK dan mesajla kişi haklarıma küfür ve hakaretle saldırdılar.
Boşandığım yıldan beri ne nafaka ödedi nede doğru dürüst çocuklarımı arayıp sormadı. 2014 Yılında evimi arayıp anneme ve 15 yaşında ki kızama küfür ederek tehditler de bulununca uzaklaştırma kararı aldırdım, o gündür bu gündür hiç sesi soluğu çıkmadı.
bir kaç gün önce de 15 yaşında velayeti bende olan kızımın erkek arkadaşıyla çekilmiş resimlerini görüp, beni aldattığı şu anki karısının facesin den hem eski eşim hem de karısı ağza alınmayacak küfürler etti.
Bunun için onlara nasıl bir dava açabilirim.
İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.

Saygılarımla

Merhaba;
Facebook ekran görüntülerinin çıktısını alıp bu çıktıları da eklemek suretiyle savcılığa şikayet dilekçesi verebilirsiniz.
Savcılık yüksek ihtimalle hakaretten dava açacaktır.
Nafakalar içinse icra takibi başlatabilirsiniz. İcra takibine rağmen ödemezse hapis cezası almasını sağlayabilirsiniz.
İyi günler dilerim.

Merhaba;
Facebook ekran görüntülerinin çıktısını alıp bu çıktıları da eklemek suretiyle savcılığa şikayet dilekçesi verebilirsiniz.
Savcılık yüksek ihtimalle hakaretten dava açacaktır.
Nafakalar içinse icra takibi başlatabilirsiniz. İcra takibine rağmen ödemezse hapis cezası almasını sağlayabilirsiniz.
İyi günler dilerim.

Necdet Bey,
Bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim

Saygılarımla

X