kızlar şu malum erkek arkadaşımdan ayrıldım... daha doğrusu geçen cuma günü kendisi ayrılmak istediğini söyledi.... Annesi beni istemiyormuş annemin söylediklerini herşeyi gidip kendi annesine anlatmş tabi annesi de bunun kafasını kurcalamış ve zaten kafası bana karşı karışıktı ve bitsin dedi.. bende ses çıkarmadım başım dik bi şekilde ayrılığı kabullendim... Ayrılırken resmen hüngür hüngür ağladı ve ağlayacak bi erkek değildir kendisi... Asık suratlı biridir normal hayatta.... Hem ağladı hem de ayrılmamız gerktiğini söyledi... Bende o günden beri karşısına çıkmıyorum.. aynı mahallede oturuyoruz karşılaşma durumumuz çok yüksek ama ben yürüdüğüm yolları bile değiştrdim artık... Şu an içim öylesine yanıyor ki.. ayrılmak , onsuzluk canımı çok acıtıyor.. elbet alışıcam biraz sabır ama işte zor geliyor... Aslında böyle biriyle ayrıldığım için mutlu olmam laızm çok geçimsiz ,disiplinli biriydi ama ben onunla mutluydum.. insan sevince gülü dikenlerinede zevkle katlanıyor.... Şu an bana geri dönmesini öyle istyorum ki ama gelmeyecek biliyorum... Bugün bu sitede bi topikte okudum giden sevgiliyi geri getirmek için taktikler paylaşmışlar... 7 hafta sessiz kalmak gerekirmiş... 7 hafta sonunda o insanın karşısına çıkarsak bazı şeyler düzeleblrmiş... hatalar yaşananlar unutulur sineye çekilirmiş ve tekrar yeni bi başlangıç yapmak için en az 7 hafta ayrı kalıp kesinlikle irtibatı kesmek gerekirmiş ve bende öyle yapmayı düşünüyorum... ama onunla cinsel yakınlaşmalarımz oldu ve bu içimi acıtıyor.... sanki beni kullanıp atmış gibi gelmeye başladı ve beni "herkesle böyle şeyleri rahat yaşayabilen bi kızmış bak çekip gitti hiç de takmıyor" demesini istemiyorum ve ona faceden uzun birşeyler yazıp göndermeyi düşünüyorum... çünkü böle şeylere çok önem veriyordu hatta bi konu açmıştım daha önce ki erkek arkadaşınla yakınlaştın mı diye çok üzerime gelmişti ve ben yakınlaşmadım demiştim ve kendisi böyle şeylere çok önem veren biriydi evlenmeden sevgilisyle böyle şeyler yaşayan ne biçim kızlar var falan demi,şti ve o kınadığı şeyleride benle yaşadı şimdi ona içimde ki sıkıntıları yaptığı hataları içimden geçenleri yazsam nasıl olur... sizce gözünde değerim düşer mi yoksa yapmam iyi mi olur??