• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

facebook dan msj atsam mı yoksa sessiz kalmaya devam mı etsem?

kurdela88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2012
213
0
0
Antalya
kızlar şu malum erkek arkadaşımdan ayrıldım... daha doğrusu geçen cuma günü kendisi ayrılmak istediğini söyledi.... Annesi beni istemiyormuş annemin söylediklerini herşeyi gidip kendi annesine anlatmş tabi annesi de bunun kafasını kurcalamış ve zaten kafası bana karşı karışıktı ve bitsin dedi.. bende ses çıkarmadım başım dik bi şekilde ayrılığı kabullendim... Ayrılırken resmen hüngür hüngür ağladı ve ağlayacak bi erkek değildir kendisi... Asık suratlı biridir normal hayatta.... Hem ağladı hem de ayrılmamız gerktiğini söyledi... Bende o günden beri karşısına çıkmıyorum.. aynı mahallede oturuyoruz karşılaşma durumumuz çok yüksek ama ben yürüdüğüm yolları bile değiştrdim artık... Şu an içim öylesine yanıyor ki.. ayrılmak , onsuzluk canımı çok acıtıyor.. elbet alışıcam biraz sabır ama işte zor geliyor... Aslında böyle biriyle ayrıldığım için mutlu olmam laızm çok geçimsiz ,disiplinli biriydi ama ben onunla mutluydum.. insan sevince gülü dikenlerinede zevkle katlanıyor.... Şu an bana geri dönmesini öyle istyorum ki ama gelmeyecek biliyorum... Bugün bu sitede bi topikte okudum giden sevgiliyi geri getirmek için taktikler paylaşmışlar... 7 hafta sessiz kalmak gerekirmiş... 7 hafta sonunda o insanın karşısına çıkarsak bazı şeyler düzeleblrmiş... hatalar yaşananlar unutulur sineye çekilirmiş ve tekrar yeni bi başlangıç yapmak için en az 7 hafta ayrı kalıp kesinlikle irtibatı kesmek gerekirmiş ve bende öyle yapmayı düşünüyorum... ama onunla cinsel yakınlaşmalarımz oldu ve bu içimi acıtıyor.... sanki beni kullanıp atmış gibi gelmeye başladı ve beni "herkesle böyle şeyleri rahat yaşayabilen bi kızmış bak çekip gitti hiç de takmıyor" demesini istemiyorum ve ona faceden uzun birşeyler yazıp göndermeyi düşünüyorum... çünkü böle şeylere çok önem veriyordu hatta bi konu açmıştım daha önce ki erkek arkadaşınla yakınlaştın mı diye çok üzerime gelmişti ve ben yakınlaşmadım demiştim ve kendisi böyle şeylere çok önem veren biriydi evlenmeden sevgilisyle böyle şeyler yaşayan ne biçim kızlar var falan demi,şti ve o kınadığı şeyleride benle yaşadı şimdi ona içimde ki sıkıntıları yaptığı hataları içimden geçenleri yazsam nasıl olur... sizce gözünde değerim düşer mi yoksa yapmam iyi mi olur??

bence hiçbirşey yapmayın... o ayrılmış o gelsin,barışmak istesin..ayrıca evlenmeden önce cinsellik olmaması gerektiğini düşünen değer veren biri olsaydı ne olursa olsun yakınlaşma yaşamazdı...bunu bayanlar tek başına yaşamıyor unutmayın..kendinizi kullanmış hissetmeyin..eğer siz kendinizi kullanılmış hissediyorsanız,sizde erkek arkadaşınızı kullanmışsınız demektir..karşılıklı onaylanarak yaşanılanlar ortaktır.. üzülmeyin annesinin söyledğiyle bu denli hareket edebilen insan sizin sevginizi haketmiyordur..haketmeyenede boşuna kendinizi anlatmaya çalışmayın,zaten sizi iyi kötü tanımış olması lazım..

çıldırıcam :(........................................................ çok kararsızım..... kalbimin sesini dinleyip içimdekileri yazıp yolluyorum

nerden duydun 7 hafta olayını ya kısmetinizde varsa beraber olmanız gerekiyorsa zaten bir araya gelirsiniz amaa araya anneler girmiş sizin aranız düzelsede ailevi problemler yasayabilirsiniz kötü bir ayrılık yaşamamışsınız.ortada 3.şahıs bir erkek bir kadın yok bence yazabilrsin içinden gelenleri.

bence hiçbirşey yapmayın... o ayrılmış o gelsin,barışmak istesin..ayrıca evlenmeden önce cinsellik olmaması gerektiğini düşünen değer veren biri olsaydı ne olursa olsun yakınlaşma yaşamazdı...bunu bayanlar tek başına yaşamıyor unutmayın..kendinizi kullanmış hissetmeyin..eğer siz kendinizi kullanılmış hissediyorsanız,sizde erkek arkadaşınızı kullanmışsınız demektir..karşılıklı onaylanarak yaşanılanlar ortaktır.. üzülmeyin annesinin söyledğiyle bu denli hareket edebilen insan sizin sevginizi haketmiyordur..haketmeyenede boşuna kendinizi anlatmaya çalışmayın,zaten sizi iyi kötü tanımış olması lazım..

ileri gitmeden oldu ama hep beni zorladı, bağırdı yani kendini tatm,in etmek için beni hep kulland o yüzden kendimi kullanılmş gibi hissettim... her defasında söylüyordum evlenmeden yaşamak doğru değil diye ve kendisi sen benim namusumsun vs vs. beni hep ikna etti... bende aptal gibi kandım şimdi kötü hissediyroum kendimi

nerden duydun 7 hafta olayını ya kısmetinizde varsa beraber olmanız gerekiyorsa zaten bir araya gelirsiniz amaa araya anneler girmiş sizin aranız düzelsede ailevi problemler yasayabilirsiniz kötü bir ayrılık yaşamamışsınız.ortada 3.şahıs bir erkek bir kadın yok bence yazabilrsin içinden gelenleri.

burda kk da duydum 7 hafta en az 7 hafta sessiz kalmak işe yarıyormuş ama tabi kısmet bu işler.... şimdi ben faceden msj atarsam benim 7 hafta uzayacak...

kızlar şu malum erkek arkadaşımdan ayrıldım... daha doğrusu geçen cuma günü kendisi ayrılmak istediğini söyledi.... Annesi beni istemiyormuş annemin söylediklerini herşeyi gidip kendi annesine anlatmş tabi annesi de bunun kafasını kurcalamış ve zaten kafası bana karşı karışıktı ve bitsin dedi.. bende ses çıkarmadım başım dik bi şekilde ayrılığı kabullendim... Ayrılırken resmen hüngür hüngür ağladı ve ağlayacak bi erkek değildir kendisi... Asık suratlı biridir normal hayatta.... Hem ağladı hem de ayrılmamız gerktiğini söyledi... Bende o günden beri karşısına çıkmıyorum.. aynı mahallede oturuyoruz karşılaşma durumumuz çok yüksek ama ben yürüdüğüm yolları bile değiştrdim artık... Şu an içim öylesine yanıyor ki.. ayrılmak , onsuzluk canımı çok acıtıyor.. elbet alışıcam biraz sabır ama işte zor geliyor... Aslında böyle biriyle ayrıldığım için mutlu olmam laızm çok geçimsiz ,disiplinli biriydi ama ben onunla mutluydum.. insan sevince gülü dikenlerinede zevkle katlanıyor.... Şu an bana geri dönmesini öyle istyorum ki ama gelmeyecek biliyorum... Bugün bu sitede bi topikte okudum giden sevgiliyi geri getirmek için taktikler paylaşmışlar... 7 hafta sessiz kalmak gerekirmiş... 7 hafta sonunda o insanın karşısına çıkarsak bazı şeyler düzeleblrmiş... hatalar yaşananlar unutulur sineye çekilirmiş ve tekrar yeni bi başlangıç yapmak için en az 7 hafta ayrı kalıp kesinlikle irtibatı kesmek gerekirmiş ve bende öyle yapmayı düşünüyorum... ama onunla cinsel yakınlaşmalarımz oldu ve bu içimi acıtıyor.... sanki beni kullanıp atmış gibi gelmeye başladı ve beni "herkesle böyle şeyleri rahat yaşayabilen bi kızmış bak çekip gitti hiç de takmıyor" demesini istemiyorum ve ona faceden uzun birşeyler yazıp göndermeyi düşünüyorum... çünkü böle şeylere çok önem veriyordu hatta bi konu açmıştım daha önce ki erkek arkadaşınla yakınlaştın mı diye çok üzerime gelmişti ve ben yakınlaşmadım demiştim ve kendisi böyle şeylere çok önem veren biriydi evlenmeden sevgilisyle böyle şeyler yaşayan ne biçim kızlar var falan demi,şti ve o kınadığı şeyleride benle yaşadı şimdi ona içimde ki sıkıntıları yaptığı hataları içimden geçenleri yazsam nasıl olur... sizce gözünde değerim düşer mi yoksa yapmam iyi mi olur??

anlaşılan hala aklın onda..unutmak için zorluyorsun kendini..keşke cinsel yakınlık kurmasaydın şimdi bu içini kemirmez rahat olurdun..huysuz biri ama mutluyum onunla diyosun..şimdi sevgin var o kişiye karşı bu hoş geliyor sana..evlendikten sonra cicim ayı bitip s... ayı başladığında başını duvarlara vurursun neden evlendim bu kişi ile diye..:4:

yakınlaşma derken naıl yakınlaştınız da kendini kullanılmış hissediyorsun :44:

ayrıca sana benden önce biriyle yakınlaştın mı diye sorup sonra sana o şekilde yakınlaşan birinden hayır gelmez. bu biraz 'her sevgilimle bir şeyler yaşayayım ama evleneceğim kız el değmemiş olsun ' mantığına benziyor. :24:

ne yaşadıysanız ikiniz yaşadınız kullanılmış hissetme kendiini :29:

bence mesaj falan da atma :51:

Çok güzel yazmış arkadaş, aynen katılıyorum

Bence hiçbir şey yapma,bunun belirli bir zaman gerektirdiğini düşünmüyorum 7 hafta gibi.
Rabbim kısmetine kimi uygun gördüyse o olacak hayatında zamanı gelince. Geçmişinden de utanıp sıkılma,kendini kullanılmış hissetmeni gerektirecek bir şey yok ki.. Hepsi birer tecrübe olacak senin için. Yine tekrarlıyorum,gidenler hep geri döndü (çevreme bakılınca) Ama geri dönünce kalan eskisi gibi mi olur,eskisi gibi mi hisseder orası meçhul tabi..

BENCE İÇİNDE KALIPTA SENI RAHATSIZ EDİCEKSE YAZ en azından vicdan yapar oda sana yeter sen ekerken oda çeksın istiyorsun dimi ? ayrıldıktan sonra bir erkegn aklı başına 6 ayda gelırmiş canım .

tabıkı sana olan sevgısınede baglı benım ayrıldıgım kişiler hepsi geri dönmüştür mutlaka ...içki kullanıyormuydu ? sen sakin ol msj atmak istersen yaz yolla ...ama sonrasındada hiç arama hatta onu sil fecenden derim ..o sana geri bişiler yazdıgında tekrar cevap yazma ....ve yazdıgın mesajın en sonuna artık bende senı istemıyorum benı yarı yolda bırakanan adama tekrar bende güvenemmki sana inanamam yolun açık olsun hayatını yaşa ben öle yapıcam .senın yasınımı tutucam yanılıyorsun yaz çatlasın :)))

ona onun elının altındaymış sın gibi davranma pek çekıcı gelmıyor kulaga bıle ulaşılmazı sen oyna bence

Yaşadıklarınızı yaşanılanları boşverin. Arkanızdan bazı şeyleri benle yaşadı ama kolay ayrıldı gitti diyebileceğini düşünüyorsunuz ki bu çok saçma bazı şeyler yaşadınız diye kulu kölesi olup ayaklarına kapanıp yalvarmanız mı gerekiyor?
Şimdiden ana sözüne bu kadar bakan erkekten sana hayır gelmez. Yine de hayat senin hayatın ama ayrılan sevgiliyi geri getirme yöntemleri falan fasa fiso bence.

çıldırıcam :(........................................................ çok kararsızım..... kalbimin sesini dinleyip içimdekileri yazıp yolluyorum

Ay dur yollama sakın bir şey. Ben de bir süre sessiz kalıp sonradan içimde ne var ne yok yollamıştım cevap bile vermemişti... Hiç öyle bişey yapıyım deme arkadaşım tut kendini. Ben pişmanlığını çok yaşadım çünkü...

sakın sakın yaşadığın özel şeylerle ilgili yazılı bir şey gönderme ondan başkası görür veya yarın bir gün sana karşı kullanır

kanıt bırakma tamam madem bir şeyler yaşadın yaşadın bitti gitti

dillendirme yazma sakın benı kullandın attın falan dersin başka türlü anlaşılır hiç gerek yok.

ben o taktikleri pek bilmiyorum ama 7 hafta tamamen ayrı kaldıktan sonra da geri dönmezmiş gibi geliyor...

Sırf birşeyler yaşadınız diye sizi bırakıp giden birisinin arkasından gitmeniz sizin gurursuz olduğunuzu hissettirir karşı tarafa. Şöyle düşünün eğer siz birini terketseydiniz ve o kişi size mesaj atsaydı ne kadar ciddiye alırdınız bu mesajı? Sırf bu mesaj yüzünden düşünceleriniz değişir miydi ya da geri döner miydiniz? Hayır. Aksine ne kadar yüzsüz, yapışık falan gibi şeyler düşünür daha da soğurdunuz. lütfen duygularınızın esiri olmayın, biraz empati yapın.
Evet erkek arkadaşınızın yaptığı çok kötü. Size umut verip sonra da yüzüstü bırakmış. Ancak artık kendinizi toparlamalı ve hayatınızın devam ettiğini düşünmelisiniz. Güçlü olmalısınız. Siz daha önce nasıl o olmadan da yaşayabiliyorsanız, şimdi onsuz da yaşayabilirsiniz.
Bu 7 hafta kuralına gelince ben buna inanmıyorum. Çünkü ben evliyim ve eşim oğlumla beni yüz üstü bırakıp gitti. Bırakın 7 haftayı 5 ay oldu, hala dönen yok. Halinize şükretmelisiniz ki daha yolun başındayken onun gerçek yüzünü görmüşsünüz, bu evli iken de olabilirdi. Şunu söylemeliyim: Seven insan terk edemez. Nasıl siz yapamıyorsanız, o da yapamazdı ama annesinin lafı ile bile bırakabiliyorsa demek ki sevmemiş.Ben de sevilmemişim demek ki.
Size bir abla olarak tek önerim lütfen daha hayatın baharındasınız ve bir sonraki ilişkilerinizde karşı tarafı iyice tanımadan bir birliktelik yaşamayın. Evlenmeden önceki yaşanılan birlikteliklerde erkeklerin maalesef karşı tarafa saygısı azalıyor. Siz bu birlikteliklerde duygusal düşünürken onlar benimle beraber olan herkesle de olabilir düşüncesine giriveriyorlar, üzgünüm ama "yollu" gibi düşünebilecek kadar iğrençler.
Yapabileceğiniz tek şey bu kişiyi tamamen aklınızdan çıkarmak ve hiç arayıp sormamak. Ne zaman kendinize güveniniz gelir ve eskisi gibi mutlu olursunuz o zaman bu kişi geri döner ama bu kez de inanın siz istemezsiniz. Bu hep böyle olmuştur.

Back
X