• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

facebook dan msj atsam mı yoksa sessiz kalmaya devam mı etsem?

1.sana hakaret etti
2. sana vurdu
3.başkalarıını kınadığı halde seninle yakınlaştı, hem de zorla ve sonunda seni ortada bıraktı
4. kendi beyniyle değil annesinin komutlarıyla hareket ediyor.

onu tamamen unutman için yeter de artar bu sebepler. ayrıca merak ettiğim yakınlaştık diyorsun bu yakınlaşma dediğin cinsel birleşme mi. öyleyse eğer ondan kesinlikle uzaklaşmalısın koşar adımlarla çünkü sana bu türlü yaklaşıp annem istemiyor seni diye ayrılan kişi namerttir. namert olan bir erkek de bugün barışsanız bile seni onlarca defa yarı yolda bırakacaktır

imkansız dıye bırsey yoktur ve terkedıyorsa sevmıyordur zaten neden gelmesını dusunuyorsun 7 ay 7 yıl ne fark eder o tercihini yaptı sende saygı duydun sakın arama sorma döndügünde bile geri dönüş yapma sen deneme tahtasımısın bı gelecek bı gıdecek cocuk gıbı anası dıdısı zırtı pırtı bıraksana ya sevgi aşk masallarda kalmış kimse g.tüne guvenemıyor kendıne guvenemedı işte böyle bır bahane uydurdu ama sen aklını mantıgını kullan sil at içinden o yaramayan adamı VE asla BEKLEMEEE !!!:20::20:

arama msj atma .sonanda arkadaşımızın yazdıgı gibi empati kur.bende aşık oldugum adamla birliktelik yaşadım o naptı ihanet etti gerçekten seven insan gitmez gitmenide engeller annesinin agzıına bakan bi insanla ileriye dönük ne düşünüyorsun ki hep mutsuz olmaktansa bir ay mutsuz ol inan bana geçiyor evet unutmuyosun ama acı çekmiyosun zamanla anlıcaksın bunu şuan bu söylediklerimiz kısa süreligine sana iyi geliyor ama sen yine bildigini okucaksın bende bi zamanlar bu şekilde yaptım o yüzden ricam uzaklaş hiç bişey yapma bi süre tatile git dışarı çık kafanı dagıt bi süre sonra herşey geçicek..

anasının sözünden çıkmamamış sırf annesi istemiyor diye savaşmak yerine ortayı bulmak yerine pes etmiş bırakmış ayrılmış.
böyle zora düşünce kaçan adamın sevgisinden ne olur bu adamın adamlığından ne olur.

seviyorsan da zamanla atlatırsın geçer keşke demek yerine o zaman iyiki dersin.

mesaj fln da atma görürsen görmezlikten gel yoksay dimdik dur gururlu dur unurmaki şimdi senin çabanla barışırsanız ilerde istenmeyen kendinden taviz veren gelin durumuna düşebilirsin ki bu berbat bir şeydir

Seni bırakan birini araman hiç mantıklı değil bence :20: :20: bi şeyler yaşamış olabilirsin ama bu onu önemseseydi zaten annesinin karşısında durup, sana dediği gibi ona da derdi o benim namusum diye, en ufak bi zorlukta seni bırakan birinden hayır gelmez zaten, çekilmez biriydi diyorsun şu an çekiyorsun ama bu ömür boyu sürmeyecekti emin ol, bi şeyler yaşayıpta seni yarıda bırakan erkekten hayır gelmez zaten bence böyle birinden kurtulman hayırlı olmuş senin için.. içindekiler bi kağıda yaz sende dursun gönderme sakın, bi de onun sana yaptığı kötülükleri mesela bağırmalarını felan yaz, o aklına geldikçe oku bunu, sana yaptıklarını düşününce unutman daha kolay olur belki

kendını neden bu kadar hafıfe alıyosun anlamıyorum... ne kadar seversen sev ona dönmen akıldışı bı davranıs.... bence sevgı ask bu degıldır... karsılıklı olanı makbuldur...yoksa ömür boyu hep acı cekmek alttan almak sana düşer deger mı ???degmez... sen kendıne gereken degerı vermessen kımse sana o degerı vermez.......

cevap yazma.. erkekler cabuk şımarıyor gercekten seviyorsa o sana yazar . ama ondan sana hayır gelmez kafana takmamaya calıs baska seylere yönel.. tövbe et dua et ALLAHa yakınlaş göreceksin çok faydası oluyor..

inşallah atmamışsındır mesaj falan
ne yalan söliyim sevindim valla kızma da
ne sanıyo bu erkek arkadaşın kendini yaa
sana vurmalar, hakaret, sonra da senin isteğin dışında
kendini tatmin etmek için yaptığı hareketler
sakın dönme sakıınnn

bir tek kadın erkek ilişkisi değil her insanda geçerli olan şudur siz haklıysanız aramayın mesaj atmayın o elbet arayacak ama birkaç hafta geçecek kafasında netleşecek..ha aramadı mı o zaman şudur hiç değeriniz yokmuşsizle yaptığı herşey gözünde unutulacak kadar basitmiş

Back
X