facebook hakkında .bakarmısınız lütfen.

serrana

Blaa blaa
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2009
296
75
643
konuyu nereye açıcağımı bilemedim .arkadaşlar benim sorunum şu. ben bir arkadaşımın bana laf sokar gibi paylaşımlar yapmasından bıktım onun paylaştıklarını anasayfamda görmek istemiyorum .onu arkadaşlarımdan çıkarmadan bunu engellemenin bir yolu varmı varsa biri söylesin lütfen ..zaman tünelindeyim birde oyüzden bazı ayarları bilmiyorum .

canım arkadasının profiline gir üstte kapak fotosunun altında arkadaşlar die bi buton var ona tıkla

bi liste acılıcak orda altlarda arkadaslarından cıkar yazıo tıkla cıkar onu

arkadaşını kısıtla ozaman hiç bir şekilde göremez senin yaptıklarını...:1::1::1::1::1:

yorumlarınıza çok teşekkür ederim canlarım ama benim istediğim onu arkadaşlarımdan çıkarmadan bir yolu yokmu onun paylaştıklarını görmek istemiyorum.demek istemiştim çünki kızlarımız arkadaş mecbur görüşüyorum.yanlız bir çekememezlik var osuruktan nem kapan kişiler olurya onun gibi neye kızdığını bazen anlamıyorum bana somurtuyor ben dışarda olsam o balkonda bana laf atmıyor ben çok sinir oluyorum ama ben bir yere giderken onu çağırmasam ben suçlu oluyorum laf sokuyor bana eşimde zaten görüşmemi istemiyor ama aynı apartmanda oturuyoruz ben 4. katta o 2. katta komşudur dedim 3 senedir sabrediyorum huylarına kaprislerine ama şu günlerde artık kesin kararlıyım bana bir somurtsun şu günlerde onu çıkarıcam arkadaşlarımdan silicem .

yorumlarınıza çok teşekkür ederim canlarım ama benim istediğim onu arkadaşlarımdan çıkarmadan bir yolu yokmu onun paylaştıklarını görmek istemiyorum.demek istemiştim çünki kızlarımız arkadaş mecbur görüşüyorum.yanlız bir çekememezlik var osuruktan nem kapan kişiler olurya onun gibi neye kızdığını bazen anlamıyorum bana somurtuyor ben dışarda olsam o balkonda bana laf atmıyor ben çok sinir oluyorum ama ben bir yere giderken onu çağırmasam ben suçlu oluyorum laf sokuyor bana eşimde zaten görüşmemi istemiyor ama aynı apartmanda oturuyoruz ben 4. katta o 2. katta komşudur dedim 3 senedir sabrediyorum huylarına kaprislerine ama şu günlerde artık kesin kararlıyım bana bir somurtsun şu günlerde onu çıkarıcam arkadaşlarımdan silicem .

Bence o kişiyi face te silmek soruna çözüm olmayacaktır.Onu hayatınızdan çıkarmalısınız.Kızlarınız görüşsün siz görüşmek zorunda değilsiniz.

Bence o kişiyi face te silmek soruna çözüm olmayacaktır.Onu hayatınızdan çıkarmalısınız.Kızlarınız görüşsün siz görüşmek zorunda değilsiniz.

çok doğru söyledin canım ben aman darılmasın yüz yüze bakıyoruz derken 3 sene oldu ya ama artık yok yine surat astığı zaman silicem zaten artık dışarıya çıkarken hiç tıklatmıyorum kapısını mecbur değilim .

canım onun abonelklerinden çıkarak yapabliyosun bunu sanırım

Buradaki gizlilik ayarlarından düzenleyebilirsiniz Giriş Yap | Facebook linke tıkladıktan sonra Varsayılan Gizliliğini Kontrol Et e tıklıyorsunuz ve Özel olanı seçiyorsunuz. Açılan pencerede Bunu şu kişilerden gizle yazsının altındaki kutucuğa arkadaşınızın ve istemediğiniz diğer kişilerin ismini yazıp değişiklikleri Kaydet diyorsunuz .. Oluyor bitiyor :)

abonelığınden çıkıyorsun..hepsı bu kadar..arkadaslıgndan değıl..istersen anlatayım sana..çok basıt.

benim görumcemde aynı bana başkalarına hep laf sokma telaşında gerizekalı.şu face yi ne ciddiye alıyorlar yaa

Back
X