Facebook hareketler dökümü

olmazsaolmaz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
99
1
0
Adana
kızlar facebookda hareket dökümünde aradığımz kişileri göstren yer wardı şimdi yok kalktımı o ?

Var var be daha dün baktım... Hareketler dökümüne tıklayın... Üstte küçük kutucuğu işaretleyin hedef kitleri sadece ben olanlarıda ekle gibi bişey yazıyor orayı işaretleyin çıkar

Kalkmadı..Kendi profilinizden hareketler dökümüne girin..Aradığınız yorum yaptığınız herşey orda..

Kalkmadı..Kendi profilinizden hareketler dökümüne girin..Aradığınız yorum yaptığınız herşey orda..

yorum yaptıklarımı görüyorum hani birinin ismin yazıosun daha srnra sayfa ismi yazıosun onları görebılıosun o yok. face değişmiş zaten zaman tüneli

slm kızlar iyiki bilgilendirdiniz bugün bende eşiminkine bakayım bi dedim baktım ki yok valla eger sizdemeseydiniz eşimden şüphelenip üstüne atlayacaktım:41:

slm kızlar iyiki bilgilendirdiniz bugün bende eşiminkine bakayım bi dedim baktım ki yok valla eger sizdemeseydiniz eşimden şüphelenip üstüne atlayacaktım:41:

bende sevgiliminkine bakıorm çıkmadı. aceba baska bıyerdemı ki dicem ama bence kalkmıs olabılır. bulursanız haberdar edın bızı

yorum yaptıklarımı görüyorum hani birinin ismin yazıosun daha srnra sayfa ismi yazıosun onları görebılıosun o yok. face değişmiş zaten zaman tüneli

eskiden hareketler dokumune girince soldaki siralamada daha fazlasi deyip ara yazisini tiklayinca aradiklarin cikiyodu...Şimdi kendi profilinizi tıklayın..
dikkatli bakarsaniz kucuk kutucuklar var..hareketler dokumude var..onu tiklayin aradiklarinizida gösterecektir..

eskiden hareketler dokumune girince soldaki siralamada daha fazlasi deyip ara yazisini tiklayinca aradiklarin cikiyodu...Şimdi kendi profilinizi tıklayın..
dikkatli bakarsaniz kucuk kutucuklar var..hareketler dokumude var..onu tiklayin aradiklarinizida gösterecektir..

kutucukar nerde :S

evet hareketler dökümü war ama o ara yazan şey yok

Eşler sevgililer arasında çok büyük problemlere neden oldu diye kaldırmışlardır :1:

Bende baktım şimdi yok.

Back
X