facebook hareketler dökümü:(

fosforumsu

Guru
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2013
144
16
318
35
Merhaba hemcinslerimmm eskiden facebook hareketler dokumunde kimleri arattigimin kayitlarina ulasiyordum ama artik yokk:/ kuzenimin facebookunda hala kayitli kaliyor.sebebi ne olabilir..nasil acabilirim.kaydi tekrar

Yok canim ben kendi faceimden diorum biri icin degilde mewela kendim birini aratiyorjm denemk icin saniyesine bakiorum hareketler dökümü nden kaydolmuyor..:/

Şu kırmızıyla çizdiğim hedef kitlesini sadece ben kutucugunun işaretli olması gerekiyor aramayı görebılmek için ordanda çıkmazsa sol taraftaki ara butonuna tıkla çıkıyor

Kizlr burayi sizdn ogrendm esimn facesne baktm tiril tiril hep bildiklerm var aylar oncesnn bile duryo zatn pek kullanamyo ii oldu guzel biseyms gecen bbiri esnn altattgini boyle ogrenmis evlrdn uzak

Son düzenleme:
Valla erkeklere guvenilmz ama ben cook guvenyrm ters giden hicbiseymz yok gizli kapakli isleri tlf gizlmlr asla vakit gecrmz eve gelrkn kesnlikle disari cikmz bensz benmki evcimen obiliyo yanlsi affetmyecegmi cok iyi biliyo 4 yil olack 14nde hala birbrmize askla bakablyrz birbirmeze tam olark yetyrz

Hepinize teşekkür ederim arkafaslar :) yalniz aciklama yapayim konu esimlr alakalo degil burda gorunce hareketler dokumu falan die benim kaydolmadigini farkettim.esim facebook kullanmiyor.o konuda sıkıntım yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…