Sadece Facebook değil İnstagram YouTube TikTok hep daha çok izlediğin şeyleri getiriyor karşına algoritması böyle. Yine arada tek tük alakasız şeyler gelir ama genelde izlenene benzer şeyler karşımıza çıkıyor diye biliyorum benKızlar merhaba. Facebook hesabım olmadığı için sizlere sormak istediğim bir konu var. Facebook'ta ana sayfadaki paylaşımlar haricinde "watch" diye bir kısım var. Oraya düşen videolar alakalı alakasız mı düşüyor yoksa izlediklerinizle bağlantılı mı geliyor? Gayet müstehcen videolardan bahsediyorum bu arada. Bir de şu var. Bir videonun izlenen videolara düşmesi için illa videoya girip izlemeniz mi gerekiyor yoksa videoyu atlarken de izlenen videolara düşebilir mi? İkisinin de cevabı önemli benim için teşekkürler şimdiden.
Hayır Facebook çok alakasız şeyler gösteriyor. İzlediğinizle alakalı %5. Kesin BilgiFacebook kullanmıyorum ama genelde sıklıkla izlediğin ve onunla alakalı şeyler geliyor.
Bu konu benimde ilgimi çekiyor nasıl olduğunu anlayamıyorum google den birşey arattiriyorum instagram da onunla ilgili reklamlar firmalar çıkıyor karşımaGoogle instagram facebook aklına gelebilecek bütün sitelerin algoritmasında o aralar ilgili olduğun bakındığın konuların reklamalrı çıkar hatta 1 gün boyunca bir ürünün ismini 50 kere söyle telefonunda akşamında reklamı çıkar :)
Google instagram facebook aklına gelebilecek bütün sitelerin algoritmasında o aralar ilgili olduğun bakındığın konuların reklamalrı çıkar hatta 1 gün boyunca bir ürünün ismini 50 kere söyle telefonunda akşamında reklamı çıkar :)
Aksamı bulmaz anında çıkıyor google yazın son teknolojide telefondan soyleidginiz bakindiginiz herşey kaydediliyor ve algoritma onu gösteriyor.Bu
Bu konu benimde ilgimi çekiyor nasıl olduğunu anlayamıyorum google den birşey arattiriyorum instagram da onunla ilgili reklamlar firmalar çıkıyor karşıma
Bunu iptal etmenin yolu varmıAksamı bulmaz anında çıkıyor google yazın son teknolojide telefondan soyleidginiz bakindiginiz herşey kaydediliyor ve algoritma onu gösteriyor.
Mesela telefonla konuşup ay karnım açıktı hamburger yemek istiyorum diyin kapatın teli anında hamburger çıkar izin veriyoruz yuklerken
Genelde izlediğin şeylere göre çıkıyo ama arada farklılarda oluyoKızlar merhaba. Facebook hesabım olmadığı için sizlere sormak istediğim bir konu var. Facebook'ta ana sayfadaki paylaşımlar haricinde "watch" diye bir kısım var. Oraya düşen videolar alakalı alakasız mı düşüyor yoksa izlediklerinizle bağlantılı mı geliyor? Gayet müstehcen videolardan bahsediyorum bu arada. Bir de şu var. Bir videonun izlenen videolara düşmesi için illa videoya girip izlemeniz mi gerekiyor yoksa videoyu atlarken de izlenen videolara düşebilir mi? İkisinin de cevabı önemli benim için teşekkürler şimdiden.
Bende farkediyorum onu. Hiç arama yapmasana konuştuğum şeyler karşıma çıkıyor. Eşimin instagraminda sadece futbol çıkar bende çeşitli ama onlarla ilgili şeylere bakmisimdir.Aksamı bulmaz anında çıkıyor google yazın son teknolojide telefondan soyleidginiz bakindiginiz herşey kaydediliyor ve algoritma onu gösteriyor.
Mesela telefonla konuşup ay karnım açıktı hamburger yemek istiyorum diyin kapatın teli anında hamburger çıkar izin veriyoruz yuklerken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?