facebook hesabımız

Sen de sürekli laf sonma peşindesin
Ne kolay hemen yorulmadın mı destek al filan demek
Bunları demeden önce beni anlamaya çalışmak çok mu zor

anlamaya çalıştığım için deetek al diyorum zaten:KK66:
keşke asıl sen kendini anlamaya çalışsan ve normal olmadığını farketsen. canına yazık.

eşimle facebook umuz ortak.
arkadaş listesinden çıkardığım birisi beni arkadaş olarak eklemiş
ben izin vermeden nasıl ekliyor
daha önce eşimin mailinle facebook hesabı açılmıştı 2012 haziran ayında

bu arkadaş listesinden çıkaıp engellediğim kişinin de 2012 haziranda katılma tarihi görünüyor
bu nasıl oluyor anlamıyorum
Eşime zaten güvenim azaldı
Ortak face hesabi olunca iste boyle sorunlar oluyor. Siz esinizin arkadas edinmesine karsi misiniz? Veya o sizinkine karsi mi? Neden ortak yani? Bence ayri ayri hesaplar kullanin herkes istedigini eklesin. Esinize olan guveninizin azalmasina sebep nedir? Aldatildiniz mi? Eger aldatildiysaniz da emin olun faceden bulmamistir aldattigi kisiyi.

Daha yeni aldatılmış biri olarak ben sizi anlıyorum kimbilir ne yaptı da güveninizi kırdı. Sizi arkadaş olarak ekledi diyorsa eşiniz onay vermiş demektir. Eşinizle konuşun.

Konularınıza bakınca uyandım. Siz şu 24tl için eşini sorguya çekip kıyamet koparan, sürekli maaş bordrosu soran üyesiniz. :KK57:

Sürekli de adamın telefonunu kurcalayıp duruyorsunuz. 3 konunuzdan 2 si eşinizin teli üzerine Kesinlikle tedavi olmalısınız. Kesinlikle..

Konularınıza bakınca uyandım. Siz şu 24tl için eşini sorguya çekip kıyamet koparan, sürekli maaş bordrosu soran üyesiniz. :KK57:

Sürekli de adamın telefonunu kurcalayıp duruyorsunuz. 3 konunuzdan 2 si eşinizin teli üzerine Kesinlikle tedavi olmalısınız. Kesinlikle..
kendi çalışıyor muymuş konu sahibi.

Bence sen trolsun ve insanları sırf banlatmak için konu açıyorsun ya da ciddi destek Alman lazım kafayı herifle bozmussun
Trol filan değilim
Yazdıklarımın hepsi de gerçekten sıkıntı yaşadığım konular
Bütün tesadüfler hep bizi mi buluyor

Trol filan değilim
Yazdıklarımın hepsi de gerçekten sıkıntı yaşadığım konular
Bütün tesadüfler hep bizi mi buluyor

Yaşadıkların gayet doğal şeyler sen abartiyorsun sorun çıkarmak için cikartiyorsun evlisin artık 8 ay geçmiş kendine göre yorumlama herşeyi

Çalışıyor sanırım..
Kesin olansa facebook ve eşinin telefonunu takıntı yaptığı. Kesinlikle bu şekilde yaşanmaz sürekli şüphe, kurcalama, sorguya çekme, öfke..
Eşini bıraktırmasını bırak kendisine yazık.. Güvenmiyorsa neden evleniyorlar ki.

komple kapat gitsin madem güvenmiyorsun kocana
Eşim komple kapatırsak birdaha açtırmam diyor
Ben çok meraklı değilim ama Arada bakıyorum
Birdaha açamazsam nasıl olucak
O arkadaş 2012 haziranda açmadı
Yen'i açtı ama neden elimin mailinle açılan tarihle ayni yani haziran 2012
Ben bunu anlamıyorum

Bence siz boşanın bu ne böyle ya Yazık adama

Sizin konular klinik psikologluk. Nasıl hâlâ normal karşılayabiliyorsunuz bakış açısı ve tepkilerinizi hayret doğrusu.

Ortak facebook hesabını kullanmayınız hiçbir şekilde.İki gün önce facebook ta tesadüfen bir gruba girmiştim. Orada bir resim vardı evliler aşık olabilirmi diye bir soru sormuş altına yüzlerce yorum yazılmış ve birçoğu eşinin hesabını yada ortak kullanan macera peşinde erkeklerdi.Bu hesabı kullanarak sizin haberiniz bile olmadan aldatma işine girişebilir ahlaksız bir adamsa şayet. Canım çok sıkıldı o kişilerin yorumlarını görünce ve çok üzüldüm. Orada genç bir arkadaş yorum yazmıştı ve bu bana halen her erkeğin aldatmadığını gösterdi. Demişki amcalar dayılar bu yazıları yazarken hiçmi utanmıyorsunuz ya sizin eşinizde başka erkek yada erkekleri sevse hazmedebilirmisiniz diye sormuş devamında o aşk naraları atan maceracı adamların hepsi ortadan kayboluverdiler..

facebook facebook hergün aradim durdum...

Back
X