bu facebook ılletınden ben de nefret edıyorum .bıran once kapatılmasını da cok ıstıyorum .
hoş o kapatılsa,ona benzer baska sıteler acılır .kısacası bundan kurtulamayız .
yapan her turlu yapar evet ama facebook masum adamı bıle yoldan cıkaran cınsden .
elının altın da olunca hata yapmaya cok musaıt .facebook facebook olmaktan cıktı
mubarek kotu kotu kadınların kendını sergıledıgı yer gıbı oldu .facebook kullanıcılar lutfen
benı yanlıs anlamayın bu lafım sıze degıldı demek ıstedıgım ,facebook'Da gercekten tıcarete
dokulmus bedenler cok var.cıplak cıplak fotolar paylasılıyor .bu kotu kadınları senın aramana
gerek yok .arama motorun da bı harf yazıyorsun ılla bır tane bu kotu kadından bır tane
cıkıyor karsına .tanıdıgın da degıl tanıdık olunca cıkar ama yok tanıdık da degıl ,ortak
arkadas da yok ama cıkıyor .ıste facebook facebook olmaktan cıktı resmen .
facebook uzerınden erkeklerın aldatması da cok kolay oldu .net uzerınden kendılerını
farkı tanıtıyorlar,maddı durumu orta gelırlı dusuk bırı, zengınım derse karsı
taraf ne bılecek orta gelırlı oldugunu .para duskunu olan tıpler de tav oluyor halıyle .
gecenler de burada konu okumustum .esını aldatan adamın arkadası adama soyle
nasıhat verıyordu aynen gecırıyorum "oglum neden pıyasadan bulmaya calısıyorsun bostan
yere paranı harcıyorsun ,facebook chat sayfalarında bınlerce var bı tane bedavadan dusur "dıyordu .