Facebook kabusum olsu

zaten şuan dondurmuştum faceyi girmeye çalıştım bilgisayarınızda tespit edilen zararlı yazılımdan dolayı güvenliğiniz içiin facebookunuz geçici olarak kilitlenmiştir diyo

Format atarsan düzelir. .ki zaten çoğu kişide bu sorun var yani herkes anlar rezil olmazsınız

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba.
Az çok bilgim var.
Öncelikle şuna cevap verir misin, sadece kendi bilgisayarından mı girince oluyor, yoksa nerden girdiğin veya online olup olmadığın fark etmiyor mu? Hangisi.

faceye değilde rezil olduğuma üzülüyorum ençok birde fotolarım kullanılır falan diye korkuyorum

o videoda senin görüntün olmadığı sürece hiç de rezil olmadın
ben face imde böyle birşey görsem virüs bulaştığını hemen anlarım, izah etmesine bile gerek kalmaz. Kimin bu tarz şeyler izleyip izlemediğini bilemem ama en azından izlediklerini face de herkese yayın yapmayacağını bilirim.

face dekilerde sizi bilen tanıyan insanlar ama yine de açtığınızda face de yazın, virüs bulaştı, benim videoları açmayın diye. yine de sıkıntılı bir durum tabi sizi anlıyorum. ben olsam bende bir süre sıkıntı yapardım, umarım tez zamanda kurtulursunuz.

https://www.facebook.com/settings?tab=applications buyrun burdan uuygulamalardan bütün yabancı uygulamaları kaldırnı formatla falan çözülecek şey değil virüs bilgisayara değil facebookunuza bulaşmış

Aaa bi ara bole bise oldu herkese ama bu virus faceye deil pcye gidiyordu fakat facete paylasm yapiordu.. yani pcne girdiginde hangi hesabi acarsam otomatik virus bulasio once pcye attir formati sonrada face format atiliosa onada attir ama pcde olablir bj yani

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

https://www.facebook.com/settings?tab=applications buyrun burdan uuygulamalardan bütün yabancı uygulamaları kaldırnı formatla falan çözülecek şey değil virüs bilgisayara değil facebookunuza bulaşmış

canım pc yle alakalı çünkü hangi facebooka girersem gireyim aynı oluyor şuan facem açılmıyor bilgisayarınızda zararlı yazılım bulundu güvenliğiniz için faceniz geçici olarak kilitlendi yazıyor

yazılım temizleme proğramını bile engelliyor yazılım bir uzantı tarafından engellendi yazısı çıkıyor karşıma

Merhaba.
Az çok bilgim var.
Öncelikle şuna cevap verir misin, sadece kendi bilgisayarından mı girince oluyor, yoksa nerden girdiğin veya online olup olmadığın fark etmiyor mu? Hangisi.

başka pc de deneme imkanım olmadı kendi bilgisayrmdan girince oluyor online olup olmamam farketmiyor 50 kişiyi takip etmeye başlamaış kendiliğinden kapalıyken şuan bilgisayarımdan faceyede girilmiyor girmeye çalıştığımda bilgisayarınızda zararlı yazılım tespit edildiğinden güvenliğiniz için facebookunuz kilitlendi yazıyor yazı hemen kayboluyor uzun bir yazı okumadan hemen ekrandna kayboluyor

şuan facem kendiliğinden kilitlenmiş durumda açmaya çalıştığımda bilgisayarınızdav zararlı yazılım tespit edildi güvenliğiniz için faceniz kilitlenmiştir yazıyor en çok fotolarıma üzülüyorum 5 yıldır tüm fotolarımı facemde saklıyordum inş bilgisayar formatlandıktan sonra bu sorun geçer

Cleaner programından temizleyin o zaman önce o yazılımı kaldırmanız lazım denetim masasındaki yabancı şeyleri silmeyi deneseniz sweetpage gibi falan

Cleaner programından temizleyin o zaman önce o yazılımı kaldırmanız lazım denetim masasındaki yabancı şeyleri silmeyi deneseniz sweetpage gibi falan

dneetim masasındaki yabancı gelen herşeyi kadırdım yok olmuyor

arkadaşım bu verdiğin linkten faceme girebiliyorum ama normal googleden faceye girilmiyor uyarı veriyor tehdit zarralı yazılım var diye bu link nerden alıntı

artık burdanda girmiyor maleseffff

Son düzenleme:

Siz online değilken de çalışıyorsa ve o yazıyı da gördüğnüze göre virüs bilgisayarınızda direkt. Bazen sadece fb hesabında da olabiliyor onu ayırt etmek için sormuştum.
Format atmanıza gerek kalmadan virüsü temizlemenize yardım edebilirim. Vaktiniz varsa burdan yazarak anlatırım uygularsınız.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

arkadaşım bu verdiğin linkten faceme girebiliyorum ama normal googleden faceye girilmiyor uyarı veriyor tehdit zarralı yazılım var diye bu link nerden alıntı

artık burdanda girmiyor maleseffff

Bilişim suçlarında çalışan bir yakınım paylaşmıştı herkeste bu sorun var çünkü google chromu kaldırın tekrar yükleyin operadan veya mozilladan deneyin derim

Bilişim suçlarında çalışan bir yakınım paylaşmıştı herkeste bu sorun var çünkü google chromu kaldırın tekrar yükleyin operadan veya mozilladan deneyin derim

yarın format attıracağım en temizi bu olacak sanırım çünkü bilgisayar güvenli moddan girmeye çalışıyorum zararlı yazılım uyarısı çıkıyor kapanıyor

uzantılara girmiyor yazılım silme proğramı inidrmeye çalışıytorum zbir uzantı tarafından engellendi yazısı çıkıyor daha birsürü şey 2 arkadaşımda benimle aynı durumda şimdi merakettğim virüs bilgisayrda olduğu için diğer facemede bulaştı acaba format atıldıktan sonra facemi açsam sorun olurmu

uygularım tabikide sevinirim yardımcı olursanız malwarebytes anti malware diye bir yazılım silme proğramı kurdum taratıyorum bulamıyor buluyorsada imha edemiyor ayrıca avira anti virüs proğramınıda denedim olmuyor c d e hepsini tarattım uyarı veriyor zarralı yazılım tespit edildi diye ama kaldıramıyor

adım adım yazıp msjla atarsan sevinirm çünkü denk gelmeyebiliriz yarına kadar halledemezsem formata göndereeceğim en son çarE

Son düzenleme:
Canım o bnm bi arkadasimada olmustu hesabini dondur bi kac gün ve begenilerini gozden gecir.

hesabımı dondurdum açar açmaz hemen 20 kişiyi takip etmeye başladı ve 450 sayfa beğenilmiş ki bir arkadışımla konuştum zaten ondan benimkine bulaşmıştı oda aynı durumda ve onun beğenileri ve takip listesi benimkiyle aynı siliyorum yine geliyor aynen 5 dk sonra

dondurdum tekrar şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…