Evet formatla çözülür. Virüs programı kullanıyorsanız tarama yapıp temizletebilirsiniz de. Ancak temizleyene kadar bir süre Facebook kullanmanızı önermem. Her giriş yaptığınızda bu paylaşım tekrarlanır çünkü.
faceye değilde rezil olduğuma üzülüyorum ençok birde fotolarım kullanılır falan diye korkuyorum
Arkadaşlar yarım saat önce bir arkadaşımın paylaştığı beni etiketlemiş olduğu videoya tıkladım ve o video sürekli olaarak benim adıma paylaşılıyor siliyorum tekrar paylaşılıyor hemde defalarca birde üzerine 17 yaşında kıza tecavüz ettiler
tweety23 kendi vidosunu yayınladı
izlerken tüylerim ürperdi çoluk çocuk izleyin gibi iğrenç şeyler yazıyorlar videoda bir kız erkeğin kucağında görünüyor
siliyorum silinmiyor birçok defa spam olarak işaretlediğim için
ceza aldım geçici olarak paylaşımda bulunamıyorum oyüzden gönderide gelmiyor şuan ama ceza bitince yine paylaşılmaya devam edecek şuan faceyi dondurdum tüm uygulamaları temizledim yine aynı bu konuda bilgisi olan arkadaşalar lütfen yardımcı olun rezil oldum herkese faceyi açmaya korkuyorum şuan bilgisayara virüs taraması yaptırıyorum tarama bitsin tekrar açacağım faceyi
bende bunu yaparım diye düşündüm fakat eşimle benim sevgili döneminde açtığımız bir face daha vardı resimlerimizi sakladığımız kimse ekli değil onda onada girdim aynı şey o faceyede oldu kendiliğinden kişileri takipetmiş o videoyu tekrar tekrar paylaşmış pis pis sayfaları beğnmiş onuda dondurdum şuan bir face daha açsam onada aynı şey olacak yani yazılım temizleme proğramı indirmek istiyorum bir uzantı tarafından engellendi diye uyarı geliyor format attırsak düzelirmiki
https://www.facebook.com/settings?tab=applications buyrun burdan uuygulamalardan bütün yabancı uygulamaları kaldırnı formatla falan çözülecek şey değil virüs bilgisayara değil facebookunuza bulaşmış
Merhaba.
Az çok bilgim var.
Öncelikle şuna cevap verir misin, sadece kendi bilgisayarından mı girince oluyor, yoksa nerden girdiğin veya online olup olmadığın fark etmiyor mu? Hangisi.
o videoda senin görüntün olmadığı sürece hiç de rezil olmadın
ben face imde böyle birşey görsem virüs bulaştığını hemen anlarım, izah etmesine bile gerek kalmaz. Kimin bu tarz şeyler izleyip izlemediğini bilemem ama en azından izlediklerini face de herkese yayın yapmayacağını bilirim.
face dekilerde sizi bilen tanıyan insanlar ama yine de açtığınızda face de yazın, virüs bulaştı, benim videoları açmayın diye. yine de sıkıntılı bir durum tabi sizi anlıyorum. ben olsam bende bir süre sıkıntı yapardım, umarım tez zamanda kurtulursunuz.
canım pc yle alakalı çünkü hangi facebooka girersem gireyim aynı oluyor şuan facem açılmıyor bilgisayarınızda zararlı yazılım bulundu güvenliğiniz için faceniz geçici olarak kilitlendi yazıyor
yazılım temizleme proğramını bile engelliyor yazılım bir uzantı tarafından engellendi yazısı çıkıyor karşıma
Cleaner programından temizleyin o zaman önce o yazılımı kaldırmanız lazım denetim masasındaki yabancı şeyleri silmeyi deneseniz sweetpage gibi falan
https://www.facebook.com/settings?tab=applications buyrun burdan uuygulamalardan bütün yabancı uygulamaları kaldırnı formatla falan çözülecek şey değil virüs bilgisayara değil facebookunuza bulaşmış
başka pc de deneme imkanım olmadı kendi bilgisayrmdan girince oluyor online olup olmamam farketmiyor 50 kişiyi takip etmeye başlamaış kendiliğinden kapalıyken şuan bilgisayarımdan faceyede girilmiyor girmeye çalıştığımda bilgisayarınızda zararlı yazılım tespit edildiğinden güvenliğiniz için facebookunuz kilitlendi yazıyor yazı hemen kayboluyor uzun bir yazı okumadan hemen ekrandna kayboluyor
arkadaşım bu verdiğin linkten faceme girebiliyorum ama normal googleden faceye girilmiyor uyarı veriyor tehdit zarralı yazılım var diye bu link nerden alıntı
artık burdanda girmiyor maleseffff
Fazla merak iyi degildir yavrum.
Bilişim suçlarında çalışan bir yakınım paylaşmıştı herkeste bu sorun var çünkü google chromu kaldırın tekrar yükleyin operadan veya mozilladan deneyin derim
Siz online değilken de çalışıyorsa ve o yazıyı da gördüğnüze göre virüs bilgisayarınızda direkt. Bazen sadece fb hesabında da olabiliyor onu ayırt etmek için sormuştum.
Format atmanıza gerek kalmadan virüsü temizlemenize yardım edebilirim. Vaktiniz varsa burdan yazarak anlatırım uygularsınız.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım o bnm bi arkadasimada olmustu hesabini dondur bi kac gün ve begenilerini gozden gecir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?