+1 keşke başka foto koysaydin arkadaşimbeni ilgilendirmez ama söylemeden geçemedim bu fotoyu face mi eklediniz ?
keşke kıyafetli bir foto ekleseydiniz..
illa sizin çocuğunuza denk gelecek diye birşey yok ama gelebilirde..
+1 keşke başka foto koysaydin arkadaşim
.face cok buyuk bir kitleye hitap ediyor.
Kesinlikle katiliyorum bende anneyim kizima artik biri yaklassa bile tuhaf oluyorum pedofili aci ama gercek malesef insan gorunumlu mahluklar var.aynen pedofili kaynıyor ortalık..
bence buradan bile kaldırmalı konu sahibesi fotoyu..
Gapın çocuklar için düzenlediği bir yarısma en çok oy alanlar sonrasında jüri arasında seçiliyor katolog çekimleri içinNe yarışması?
Cocugununuzun baska cocuklarla yaristirildigindan haberi var mi? Secilemezse buyuk uzuntu yasar yani ne geregi var. Ayrica konunun yeri burasi degilMune
Kesinlikle polemik ya da baska birsey icin yazmıyorum ama bu çocuklari set ortamına atmak bana cok acımazca geliyor, çocuk bundan zevk almayacak , 18 yasinda ya da 17 yasnda kendi isterse desteklenebilir ama bu durumda ben hiç uygun görmüyorum, hele dizilerde oynayan bebeklere cok üzülüyorum biz evde yuksek sesle konuşursakGapın çocuklar için düzenlediği bir yarısma en çok oy alanlar sonrasında jüri arasında seçiliyor katolog çekimleri için
İçerik mi silinmiş nokta var sadece?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?