Facebook messenger

Asell80

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2016
1.210
1.541
53
125
Kizlar face hesabımı kapatınca messenger otomatik kapanmıyo acik kaliyomus messenger nasil kapanır ?

Hesabımı dondurdum ama messenger acik hala sonra karfesimin face hesabına girdim ordan messenger girip kardeşimin hesabını ekleyip hesaplar arasında hesabı kaldır bölümüne bastım kendi hesabim gitti tek kardeşimin messenger hesabı kaldi simdi messengerimda kapanmış oldi degil mi?

Birde kızlar sohbet bölümünde aktifliği kapatınca kimse benim çevrimiçi olduğumu anlamaz degilmi?

Ayy kusura bakmayin cok soru sordum ama cok olmus face kullanmamalı unutmusum ve haliyle hersey değişmiş..

A çiko naber

çiko diyince aklıma burhancım geldi hey gidim

Çiko hep kendine ağlıyon biraz da baaa ağla

konuya gelirsek ; görmezler ..

Hesabı dondururken bi seçenek var Messenger açık kalsın gibilerine bişi yazıyor onun yanındaki tiki kaldırmalısın.

Birden mesajını okuyunca ne oluyu dedim çiko kimin repliği ki bilmiyom vallahi:))
A çiko naber

çiko diyince aklıma burhancım geldi hey gidim

Çiko hep kendine ağlıyon biraz da baaa ağla

konuya gelirsek ; görmezler ..

Bilen kimse yokmu arkadaşlar ya :(

Artık değişti. Facedeki hesabını dondurduktan sonra tekrar messengere gir ve sağ üstteki ayarlar kısmına bas, oranın en altında gizlilik ve koşullar diye bir seçenek var, ona girince messengeri dondur seçeneği var. Böyle yap. 2 gün önce yaptım :)

Ayarları aradim ama ayarlar yazan yer yoktu
Artık değişti. Facedeki hesabını dondurduktan sonra tekrar messengere gir ve sağ üstteki ayarlar kısmına bas, oranın en altında gizlilik ve koşullar diye bir seçenek var, ona girince messengeri dondur seçeneği var. Böyle yap. 2 gün önce yaptım :)

Gizlilik ve koşullar bölümünde 3 tane yer var veri ilkesi hizmet koşulları üçüncü taraf bildirimleri die siz nerden gördünüz messenger dondur bölümünü acaba

Gizlilik ve koşullar bölümünde 3 tane yer var veri ilkesi hizmet koşulları üçüncü taraf bildirimleri die siz nerden gördünüz messenger dondur bölümünü acaba

Demekki face hesabınız dondurulmuş değil şuanda. Şuan göremezsiniz. Dondurduğunuz anda 4.seçenek messengeri dondur çıkıyor.

Peki sohbet balinlari yazan yerin yeşil renk olması aktif mi demek oluyor

Nasıl yardim edem saa hele de bakam :confused:
- çiko orda ööle ağlayacağına bağa yardım etsene :KK53:

görmezler online olduğunu konu sahabı..

Öğrenmenin baska yolu yokmudur ya eskiden ne güzel ve kolaydı bu face yahu

Bu şekilde messengeri dondurabiliyorsunuz bende 2 gün önce araştırdım da buldum benim ki de aktif kalmıştı çok saçma yapmışlar.

Tekrar face hesabımı acip mi messenger ayarlarında girip donduracam
Bu şekilde messengeri dondurabiliyorsunuz bende 2 gün önce araştırdım da buldum benim ki de aktif kalmıştı çok saçma yapmışlar.

Back
X