Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
en güzelini yapıyosun vallabende güvenırım bebişime ama,erkek sonuçta akıllı olsun benım gazabımdan korksun![]()
kaldı ki iyi bilir gazabımı..
şarabın gazabından kok
fena kırmızıdır
kan tutar
tutan ölür
misali![]()
kalp kalbe karşıymış şekerimay valla güven satılsa biyerde gidip kilo kilo alcak hale geldim
![]()
en güzelini yapıyosun valla![]()
aynen bebişim ayna tuutun valla gerçeğime![]()
ve hiç bu durumdan rahatsız değil..çünkü herşey karsılıklı.
way bunu gerçekten sağlayabildiyse harikasınız... ve sen harikasın
çok zor kurulan bir denge ....
ben ondan kırıcı bi yaklaşımla istemedim ama yaklaşık olarak 1 buçuk ay önce bi resmi kaldırması için kaç kere söledim ama hala kaldırmağı için öle söledim.tabi bu konunun en basiti eski sevgilisi hala face de ekliydi ve onu silmesini istemiştim.silip silmediğine bakmak istedim.gayet iyi bi şekilde söledim ben ona bunu.
işin içine eski sevgili de girdiyse o şifre verilir o kadar.Kimse kıskanmam, merak etmem diye numara yapmasın
![]()
Saygısız bir cevap vermiş. Ya sana hiç güvenmiyor. (Facebookunu verecek kadar.) Ya da senin ona güvenmediğini düşünerek asabileşiyor. Sence hangisi?
ben abarttıgımı düşünmüyorum , eşim in özel hayatı sadece benim![]()
eski sevgilisi hala ekli mii bu durumda faceini bile kapattırırdım ben. bazı arkadaşlar söylemişler facebook ne ki özeli olsun, bütün arkadaşları herşeyi görsün ama sen görme niye o onun özeli çok saçma. arkadaşım yerinde olsam ne yapar eder o şifreyi alırdım çünkü birşeyler saklıyo belli. sen iyilikle söylemişsin olmamış öfkeni göster bence çünkü böyle bir durumda istemek de haklısın ve karşındaki de şifresini özellikle saklıyor senden. Ben bile sinir oldum olanlara sen nasıl sakince bekliyorsun
son durum nedir konu sahibi??? Ya acaba ben mi çok çirkefim diye düşündüm sevgilim bana böyle bir şey dese eski sevgilisi de o facede ekli olsa.. Hemen ayrılırdım üstüne o bilgisayarı camdan aşağı atardım en azından format atardım belgeler falan giderdi. ee üstüne bi tarafı kalkmış beyefendimizi yere indirirdim, o facebooku da hacklerdim. :26:kaş göz dalsak da fena olmazdı ahahah çocuğu facebooku açtığına pişman ederdim resmen
![]()
kızlar amma abartmışsınız yaaa:
bende hayatta istemem şifresini.arkadaşlarıyla özel konuşmaları olabilir,samimiyetten kaynaklanan küfürlü konuşmaları olabilir.neden versinki..benden istense bende itiraz ederim.nişanlının yeri ayrı arkadaşlarının yeri ayrı.