Facebook şifresini vermemesi

Ben hiç bir şifremi falan erkek arkadaşıma vermem. Bir şey gizlediğimden mi? Hayır. Ama herkesin özeli olabilir. Sevgilinden gizlin saklın olur mu demeyin neden olmasın, yeter ki arkasından iş çevirmeyin, kötü niyetli olmayın. Aynı şey erkekler için de geçerli; arkadaşlarıyla yaptığı erkekçe muhabbetleri benim görmeme gerek yok. Veya bana henüz söylemek istemediği, paylaşmak istemediği şeyler de olabilir hesaplarında. Güvendikten sonra, kötü niyetli olmadığını bildikten sonra bunlar gereksiz istekler. Ayrıca bir insan kötü niyetli olduktan sonra, bir şeyler yapmak istedikten sonra gider ikinci bir hesap açar yine yapar. Başka sitelerle, başka yollarla yapacağını çok kolay yapar.

bence sorun güvensizlik.. yani ya bu adam senin güvenini zedeleyecek bişey yapmış ya da en baştan hiç kazanamamış güvenini. neden illa biriyle konuşup konuşmadığını merak ediyorsun ki? konuşmuyorsa da sen öyle yaptıkça eşeğin aklına karpuz kabuğu sokuyorsun bak diyeyim sana bi de şu var konuşacaksa farklı isimlerle sahte hesap açıp sana çaktırmadan da konuşabilir, şifresini sana verse bile yapacak adamı engellemek imkansız o yüzden sen güvenmeye bak, eğer öyle bişey yaparsa bu elbet ortaya çıkar çünkü erkekler bunu uzun süre fark ettirmeyecek kadar akıllı değiller kadınlar bin türlü teori üretir ama erkekler düz kontak böyle kuşkularla geçirdiğin zamanı onunla mutlu olmak için harca kıskan ama bu tarz şeyler yapma

Yorumun için çok teşekür ederim tüm bunları dikkate alıcam ve tüm söylediklerinde haklısın :)

Aslında evet haklısın insan kıskanınca bunları düşünemiyo işte bu söylediklerinle inan yardımcı oldun çok sağol :)

ya boşver vermesin bence seni çok seviyor yoksa ayrıldığınızda seni aramazdı bence bu sosyal ağlara takılmayın üzülen siz olursunuz böyle dememin sebebi ise benimde başıma aynı şeyler geldi ve artık yeni sevgilimden hiç sosyal ağlarla ilgili hiçbir sorun yaratmıyorum çokta mutluyum bence sende öyle yap çünkü bunun yüzünden ayrılmak seni çok üzücek yaşadım biliyorum ..

Bende ilk ayrıldığımızda çok üzülmüştüm o yüzden işin içinden çıkamadım ve tekrar aynı şeyleri aynı üzüntü ve depresif ruh halini yaşamak istemiyorum sende deneyim sahibisin önerilerini dikkate alıcam teşekür ederim yardımın için :)

sende zaten ilk ayrılıktan sonra bazı şeyleri anlamışsın gibi mesela ben çok üzülüyorum eski sevgilimden bir şifre için ayrıldıgımıza ama 2 yıl sonra daha iyisini buldum çok şükür

sende zaten ilk ayrılıktan sonra bazı şeyleri anlamışsın gibi mesela ben çok üzülüyorum eski sevgilimden bir şifre için ayrıldıgımıza ama 2 yıl sonra daha iyisini buldum çok şükür

evet anladım bakalım sonucu ne olucak bazı şeylerin gerçekten olması gerekli bazen yenilerin iyilerin gelebilmesi için sana mutluluklar dilerim :)

Denemedim mi sanıyosun :)) şu ayrılık mevzusu hariç her yolu denedim denemesinede başladı sen bana güvenmiyosun demelere

Ona,sen de güvenimi kazanmaya çalışmıyorsun de.Güven birden bire olmaz zamanla gelişir,hareketlerine göre de sağlamlaşır sana bir anda güvenmemi bekleme de.Kimsenin kimseye sebepsizce güvenmeyeceğini belirt.Gerekirse gözünü korkut ayrılalım de.

Güven konusu açılınca nedense beni tanıyamamışsın ben öyle birşey yapacak insan değilim filan demeye başlıyo.Şimdi ben buna güvenle ilgili konuyu açsam dicekki 2 yıldır güvenmediğin insanla ne işin var gelde cevap ver bilmiyorum benimkisi güvensizlikmi yoksa kıskançlıkmı çözemedim zamanla düzelirmi bilmiyorum

Sevgilimn face sifresi bndede yktu bir ara verdi ve o konuda bi skntimz olmadi suan bnde sifresi yk ama ona guveniyorm. Sende icndeki supheyi at konus. Yani eski sevgilisini eklemesi gibi konulari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…