Facebook şifresini vermemesi

unpretending

Minyon..
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2013
481
95
118
İstanbul
Arkadaşlar son zamanlarda aklıma takılan bi durum var olayın içinden çıkamıyorum yardımcı olursanız sevinirim.Sevgilimden daha önce face şifresini istemiştim baya oluyo ozaman vermişti bende iyice kurcaladım baktım kızlarla yazışmaları var deliye döndüm ayrılık sonra telefon açtı dil döktü derken barıştık.Ve şimdiye gelirsek.. Şuanda kaç gündür napıyosam ne ediyosam face şifresini bir türlü vermiyor konuyu değiştiriyo yada sen ben biliyorum yine kıskançlık ediceksin bizim için böyle düşünüyorum kızlarla arkadaşca konuşsam bile kıskanıcaksın gibi kelimeler ediyo.e doğal olarak şüphelenmiyo değilim.Bende ona dedim arkadaşça konuşmandan neden kıskanayım face şifreni vermiyosan sakladığın birşeyler var bu benim karakterim değildir ama telefonda ona annenin üzerine yemin et gibi kelime kullandım benmiyim bunu kullanan yok efendim sen bana güvenmiyosun saçmalama böyle birşey için yemin edilirmi normal olarak yemin ettim zaten ona dedimki birşey saklamasan annenin üzerine yemin edersin filan naptı ne etti yemin etmedi şifreyide vermedi neymiş çok detaycıymışım bilmem neymiş ozaman şifreni ver bakayım ne olucak yani.En son dün yine şifresini istedim saat onların oraya göre iftar yaklaşmıştı iftara geçiyorum dedi konuyu kapattı.Birde biz bi ara ayrıldığımızda eski sevgilisini eklemişti sorduğumda eski sevgilisinin bazen başı sıkışıyomuş yardım istiyomuş bilmem neymiş gibi saçma bi kelime kullandı o yüzden bazen ekleyip bazen siliyomuş yine eklerse yine eklermiş acayip sinir oldum anlatamam.Eminim aranızda bana yol gösterecek arkadaşlarım ablalarım vardır.Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım sevmesem zaten direk ayrılırdım.Böyle seni sinir ediyo hala nasıl sevebiliyosun dicek olursanız kalp işte keşke söz geçse..Yardımcı olucak kişilere şimdiden teşekür ederim.

canım bence rest çekmelisin.. ne demek vermiyor.. o zaman iyice şüphe topluyor.. senin için böyle huzursuzken sürdürdüğünüz ilişki hiç sağlıklı olmaz.. eski sevgilisini eklemesi hiiiç hoş değil..

Canım bu durum benim başıma geldi. O benden şifremi istedi ama vermek istemedim. Çünkü kuzenlerimle konuşmamı bile istemez, ama söyleyemiyor bu kadarını. Bende bu yüzden vermek istemedim ama sonuç olarak verdim. Bu tür şeyleri sevmediğim halde, sırf güveni zedelenmesin diye. Yani demem o ki, şifreyi vermiyorsa sakladığı bişiler vardır ne yazık ki.
Bazıları diyebilir, herkesin özeli sayılır vermek zorunda değil diye ama bence iki sevgili arasında o sanal site özel olamaz. Yani kesin bir dille uyarmalısın onu. :44:

çok uyardım önce güzellikle espriye vurarak rica ettim olmadı üzerine tartışma çıkardım yine olmadı vermiyo yani bende dediğiniz gibi gerçekten hani bi his olur ya bu kesin birşey saklıyo filan diye insanın içinden geçer aynen o durumdayım..

Ya canim ne gerek var faceye dondurun gitsin boşa kavga sebebi

Bana da şüpheli geldi söyledikleri...
Emin olmazsan bu şüphelerle ilişki olmaz maalesef.
Bişey yoksa niye vermesin kii..
Benimki ben istemeden vermişdi, senden gizlim-saklım yok, istediğin zaman gir bak diyor.
Ben tabi ki, bakmadım.
Sonra değiştirir diye düşünmüş ama, aylar geçti üstünden, keçen gün fotoğraf eklemiş, şifre yine aynı gir bak dedi.
Hatta üstelik bir de konuştuğum 3-4 kız arkadaşım var, onların yazdıklarını da oku dedi..
Ben yine girmedim hesabına ama sonuç olarak veriyor.
Hem facebook, hem de mail şifresini biliyorum yanii..
Emin olmazsan bu şüphelerle ilişki olmaz maalesef.

aslında eminim emin olmasınada böyle şifreyi vermemesi filan bende direkt olarak şüpheye neden oldu hani seninki gibi al bak dese zaten ben utanırım derim kendinden emin zaten şifreyi veriyosa gizleyecek neyi varki ama vermeyince soru işareti oluyo birde daha önce konuşmalarında bi kıza fıstığım gibi bi tabi kullanmış ona bunu söylediğimde tamam bu konuda haklısın diyo ama şuanda ne olduda vermiyo inan ikilemdeyim..

Şifreyi vermemesi zaten büyük sorun.
Emin insanı bile delirtir.
Allah yardımcın olsun, umarım en kısa zamanda hall olur bu sorununuz..

Ben sifre alisverisine karsi bir insanim. Ne kimseye sifre veririm ne de kimseninkini isterim. Lakin sizin zaten guven sorununuz varmis, facebook bahane. Bu kadar guvenmiyorsaniz yol verin gitsin bence. Inanin sifre alisverisi yapmadan da sadakat dolu iliskiler yasaniyor. Aldatan insan facebook sifresini verince de aldatir, bu onu korkutmaz, alikoymaz yani. Siz kendinizi kandirmakla kalirsiniz.

ben de şifre verilmemesi taraftarıyım ama ayrımız gayrımız olmasın vs vs diyerek aldı nişanlım şifremi biraz tartıştık neyse dedim problem çıkmasın verdim, onunki de bende var. sizin durum apayrı bi konu ama. sevgilin kendini sana ispatlamak zorunda.

Son düzenleme:
allahtan eşimle ben face felan kullanmıyoruz..
hadi kullandık sayalım ne benim nede onun saklısı olur..olamaz böyle bir mantığı kabul etmiyoruz...

kesinlikle bende ispatlamasını bekliyorum ya hadi hayırlısı

Canım ilk başta bir şey söylemeden şifreyi vermiş, saklıcak bir şeyleri olan biri ilk seferde de vermez diye düşünüyorum. Şu an vermemesinin sebebi daha önce yaşadığınız ayrılık, aynı şeyleri yaşamak istemiyor olabilir. Facebookta görmek istemediğin şeyleri silip sana sifresini verebilirdi. Bir insanı kandırmak çok zor bir şey değil ne yazık ki. Bence çok üzerine gitme, bir şey saklayan insan illaki bir yerden açık verir. Davranışlarından, tavırlarından, sözlerinden. Ona karşı güvenin varsa gereksiz tartışmalar yaşamayın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…