- Konu Sahibi unpretending
-
canım bence rest çekmelisin.. ne demek vermiyor.. o zaman iyice şüphe topluyor.. senin için böyle huzursuzken sürdürdüğünüz ilişki hiç sağlıklı olmaz.. eski sevgilisini eklemesi hiiiç hoş değil..
Canım bu durum benim başıma geldi. O benden şifremi istedi ama vermek istemedim. Çünkü kuzenlerimle konuşmamı bile istemez, ama söyleyemiyor bu kadarını. Bende bu yüzden vermek istemedim ama sonuç olarak verdim. Bu tür şeyleri sevmediğim halde, sırf güveni zedelenmesin diye. Yani demem o ki, şifreyi vermiyorsa sakladığı bişiler vardır ne yazık ki.
Bazıları diyebilir, herkesin özeli sayılır vermek zorunda değil diye ama bence iki sevgili arasında o sanal site özel olamaz. Yani kesin bir dille uyarmalısın onu. :44:
Ya canim ne gerek var faceye dondurun gitsin boşa kavga sebebi
Bana da şüpheli geldi söyledikleri...
Emin olmazsan bu şüphelerle ilişki olmaz maalesef.
Bişey yoksa niye vermesin kii..
Benimki ben istemeden vermişdi, senden gizlim-saklım yok, istediğin zaman gir bak diyor.
Ben tabi ki, bakmadım.
Sonra değiştirir diye düşünmüş ama, aylar geçti üstünden, keçen gün fotoğraf eklemiş, şifre yine aynı gir bak dedi.
Hatta üstelik bir de konuştuğum 3-4 kız arkadaşım var, onların yazdıklarını da oku dedi..
Ben yine girmedim hesabına ama sonuç olarak veriyor.
Hem facebook, hem de mail şifresini biliyorum yanii..
Emin olmazsan bu şüphelerle ilişki olmaz maalesef.
aslında eminim emin olmasınada böyle şifreyi vermemesi filan bende direkt olarak şüpheye neden oldu hani seninki gibi al bak dese zaten ben utanırım derim kendinden emin zaten şifreyi veriyosa gizleyecek neyi varki ama vermeyince soru işareti oluyo birde daha önce konuşmalarında bi kıza fıstığım gibi bi tabi kullanmış ona bunu söylediğimde tamam bu konuda haklısın diyo ama şuanda ne olduda vermiyo inan ikilemdeyim..
Şifreyi vermemesi zaten büyük sorun.
Emin insanı bile delirtir.
Allah yardımcın olsun, umarım en kısa zamanda hall olur bu sorununuz..
Bulamaz cnm snden degerli mionu söylesem bunada bi bahane bulur..
kndimden biliyorum caanm kaparinca kavgalar %60 azaliyo :)teşekür ederim yardımın için
ben de şifre verilmemesi taraftarıyım ama ayrımız gayrımız olmasın vs vs diyerek aldı nişanlım şifremi biraz tartıştık neyse dedim problem çıkmasın verdim, onunki de bende var. sizin durum apayrı bi konu ama. sevgilin kendini sana ispatlamak zorunda.
allahtan eşimle ben face felan kullanmıyoruz..
hadi kullandık sayalım ne benim nede onun saklısı olur..olamaz böyle bir mantığı kabul etmiyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?