merhaba arkada$lar, çok buyuk olmamakla benimde bi derdim var ..
biz 6 yillik evliyiz , evlendigimiz ilk zamanlarda e$imin yakin bi arkada$i karisndan bo$andi sebebi sanal dan aldatmasiydi ..2 çocukla bo$andimar vs .. o zamanlar face daha yeni çikiyordu , bekarken faceim yokdu , bende o bo$anma surecine denkgelen bi face açmi$ oldum .. o olay e$imi çok derinden etkilemi$ti nedense o yuzden ozellikle degindim ..
neyse e$im face açtigimi ogrenince buyuk bi kavga çikardi,naptim nettiysem ikna edemedim, sonrada birakdim zaten face ha var ha yok ne katacakdi bana , bi eksikliginide hissetmedim sayilir
sonuç olarak 6 yildir ikimizde pc nin ustunden kalkmayiz nerdeyse ama face olayi yok evde ..
gerçi benim sahte bi hesabim var , bazen videoalra falan bakmak için illa face hesabi istiyor, yada dizi haberlerini takipe diyorum vs, ama ayda yilda bir açarim çok nadirdir, zaten e$imde bilmiyoronu hesaptan saymiyorum
dun facede amcama bakayim derken, ondan ogluna geçtim, ondan eski ogretmenime oradan eski okul arkada$ima gozum kaydi derken , kendimi face hesabi açmak isterken buldum :44:
ben yurt di$indayim bu bahsettigim insanlarida 13 senedir girmuyorumbelkide onlar unutmu$lardir beni yani ogrtemen ve arkada$lar, kuzenleride az goruyorumda onlar unutmaz Allahtan :)
$imdi ben bu face açma arzumu napayim, ustunu kapatiyimmi dahami korukleyim
ustunu kapatma derseniz yardima ihtiyacim var, e$im bu konudaa çokkk serthatta bi tek bu konuda çok sertdir belkide , bi çok $eyde sozume gelir eninde sonunda ama bu konuyu açtirmaz bile gibime geliyor
ne desemde ikna etsem ben bu adami :)
yada hiç ugra$masammii :44:
onu zaten en ba$tan dedim, sadece onun adi olsada olur hiç sorun deil dee
adamin face deyince tersi dönüyorrr
yaws kaç tane foruma giriyorum, Skype ,twitter hersey var
face le derdi ne bi bilsem çozecem
uff bugunde o arkada$inin çcouklari yuvaaya verilmi$ diyordu,vazmigeçsem
face yuzunden kavga en son istedigim sey
kavga i$e yaramaz, kavgasiz yontem lazim :)
Bence feysi boşver madem sorun oluyo bu kadar. İnstagram kullan daha zevkli
siz eşinizin şifresini biliyor musunuz?
yada onun sayfasını kontrol edebılıyor musunz? bu kadar tepkıden işkillendim:O
bence diyin ki beni yalan söylemek zorunda bırakma açmak ıstyrm ıste senden habersız de açabılırım ama senınde gonlun olsun dıye ugrasıyorum hem senınde kontrolunde olacak tepkın neden anlamıyorum dıyın...
bende anlamadım tepkısını acıkcası..
bide eşin ondan gizli facebook açtığını öğrenirse işler daha çok karışır ben sana söyliyim. sana olan bütün güveni kaybolur
Eşin sana güvenmiyor sanırım.
O nedenle isterse her gün geçmişe veya hareket dökümüne bakabileceğini,
hatta pcye casus program yükleyebileceğini söyleyebilirsin.
Belki o zaman izin verir...
yazinin hespini okumadiniz galiba
e$imin face hesabi yokki ..
Eşinizin sizden gizli bir hesabı olmasın? ilk eşim de çok karşıydı facebook vs olaylarina ikimizin de yoktu ki ben aldatıldığımi öğrenince bilgi sahibi oldum hesabından.. resminin olduğu ve aratildiginda bulunamayan bir hesabı varmış ve beni men etmek için sözde karşıymış bu olaylara..
Eşinizin sizden gizli bir hesabı olmasın? ilk eşim de çok karşıydı facebook vs olaylarina ikimizin de yoktu ki ben aldatıldığımi öğrenince bilgi sahibi oldum hesabından.. resminin olduğu ve aratildiginda bulunamayan bir hesabı varmış ve beni men etmek için sözde karşıymış bu olaylara..
face den aldatacagimimi du$unuyor yani
bunu du$unmesi bile igrenç
çocuklar uyudu , utumu yaptim, e$imin gelmesine daha 1 saat var , uykumda yok
netde dolaniyorum bende , e$imde bunu biliyor
istesem zaten yaparim face e gerek olmadan, ama bunu ona dersem kan çikar
guvenmemek degil de iliskinize zarar gelecegini dusunuyodur muhtemelen ama twitter falan hepsi var diosunuz onlara neden bise demiyo da face e takmis durumda ben de anlamadim dogrusu, ama madem huzursuzluk cikiyor face yuzuden bence hic gerek yok, evinizin huzuru daha onemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?