facebook soru i$aretim :)

MaRaL_

Guru
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2009
22.263
12.552
298
merhaba arkada$lar, çok buyuk olmamakla benimde bi derdim var ..
biz 6 yillik evliyiz , evlendigimiz ilk zamanlarda e$imin yakin bi arkada$i karisndan bo$andi sebebi sanal dan aldatmasiydi ..2 çocukla bo$andimar vs .. o zamanlar face daha yeni çikiyordu , bekarken faceim yokdu , bende o bo$anma surecine denkgelen bi face açmi$ oldum .. o olay e$imi çok derinden etkilemi$ti nedense o yuzden ozellikle degindim ..

neyse e$im face açtigimi ogrenince buyuk bi kavga çikardi,naptim nettiysem ikna edemedim, sonrada birakdim zaten face ha var ha yok ne katacakdi bana , bi eksikliginide hissetmedim sayilir

sonuç olarak 6 yildir ikimizde pc nin ustunden kalkmayiz nerdeyse ama face olayi yok evde ..

gerçi benim sahte bi hesabim var , bazen videoalra falan bakmak için illa face hesabi istiyor, yada dizi haberlerini takipe diyorum vs, ama ayda yilda bir açarim çok nadirdir, zaten e$imde bilmiyor onu hesaptan saymiyorum

dun facede amcama bakayim derken, ondan ogluna geçtim, ondan eski ogretmenime oradan eski okul arkada$ima gozum kaydi derken , kendimi face hesabi açmak isterken buldum :44:
ben yurt di$indayim bu bahsettigim insanlarida 13 senedir girmuyorum belkide onlar unutmu$lardir beni yani ogrtemen ve arkada$lar, kuzenleride az goruyorumda onlar unutmaz Allahtan :)

$imdi ben bu face açma arzumu napayim, ustunu kapatiyimmi dahami korukleyim
ustunu kapatma derseniz yardima ihtiyacim var, e$im bu konudaa çokkk sert hatta bi tek bu konuda çok sertdir belkide , bi çok $eyde sozume gelir eninde sonunda ama bu konuyu açtirmaz bile gibime geliyor

ne desemde ikna etsem ben bu adami :)
yada hiç ugra$masammii :44:

Son düzenleme:

çok istiyosan eşine söyle beraber kullanalım de. eşiyle aynı facebook adresini kullanan çok kişi var mesela isim olarakta senin ismin eşinin ismi ve soyadınız

onu zaten en ba$tan dedim, sadece onun adi olsada olur hiç sorun deil dee
adamin face deyince tersi dönüyorrr
yaws kaç tane foruma giriyorum, Skype ,twitter hersey var
face le derdi ne bi bilsem çozecem

uff bugunde o arkada$inin çcouklari yuvaaya verilmi$ diyordu,vazmigeçsem
face yuzunden kavga en son istedigim sey
kavga i$e yaramaz, kavgasiz yontem lazim :)

ben facebook çok kullandım sonra kapattım olsa da olmasa da bişey değişmiyo eksikliğini hissetmiyorum

Bence feysi boşver madem sorun oluyo bu kadar. İnstagram kullan daha zevkli

bende hep oyle diyorumdaa
dedim ya dun biraz Facebook tozu yutunca canim istedi

siz eşinizin şifresini biliyor musunuz?

yada onun sayfasını kontrol edebılıyor musunz? bu kadar tepkıden işkillendim:O

bence diyin ki beni yalan söylemek zorunda bırakma açmak ıstyrm ıste senden habersız de açabılırım ama senınde gonlun olsun dıye ugrasıyorum hem senınde kontrolunde olacak tepkın neden anlamıyorum dıyın...

bende anlamadım tepkısını acıkcası..

Eşin sana güvenmiyor sanırım.

O nedenle isterse her gün geçmişe veya hareket dökümüne bakabileceğini,
hatta pcye casus program yükleyebileceğini söyleyebilirsin.
Belki o zaman izin verir...

Son düzenleme:
Bence feysi boşver madem sorun oluyo bu kadar. İnstagram kullan daha zevkli

instgrammi
ama o pc den olmuyor diye biliyorum ben
telefonum android deilki

aa bak ne diycem , benim kuzenlerin twiteeri varmiki, hiç aratmadim :))

bide eşin ondan gizli facebook açtığını öğrenirse işler daha çok karışır ben sana söyliyim. sana olan bütün güveni kaybolur

yazinin hespini okumadiniz galiba
e$imin face hesabi yokki ..

bide eşin ondan gizli facebook açtığını öğrenirse işler daha çok karışır ben sana söyliyim. sana olan bütün güveni kaybolur

o dogru ama ilk açtigim hesap o , oda gormu$tu onu
silinmiyorki mubarek
ama inan çokk nadir açiyorum onuda gerçek adim olmadigi için akrabalarim ekli deil :)

Eşin sana güvenmiyor sanırım.

O nedenle isterse her gün geçmişe veya hareket dökümüne bakabileceğini,
hatta pcye casus program yükleyebileceğini söyleyebilirsin.
Belki o zaman izin verir...

face den aldatacagimimi du$unuyor yani
bunu du$unmesi bile igrenç

çocuklar uyudu , utumu yaptim, e$imin gelmesine daha 1 saat var , uykumda yok
netde dolaniyorum bende , e$imde bunu biliyor
istesem zaten yaparim face e gerek olmadan, ama bunu ona dersem kan çikar

yazinin hespini okumadiniz galiba
e$imin face hesabi yokki ..

kusura bakmayın hepsını okudum ama o cıkarımı nereden yaptım bende anlamadım:)

eğer eşinizinde yoksa hiç bulaşmayın en güzelini yapıyorsunuz eşinizde sizde...

Eşinizin sizden gizli bir hesabı olmasın? ilk eşim de çok karşıydı facebook vs olaylarina ikimizin de yoktu ki ben aldatıldığımi öğrenince bilgi sahibi oldum hesabından.. resminin olduğu ve aratildiginda bulunamayan bir hesabı varmış ve beni men etmek için sözde karşıymış bu olaylara..

guvenmemek degil de iliskinize zarar gelecegini dusunuyodur muhtemelen ama twitter falan hepsi var diosunuz onlara neden bise demiyo da face e takmis durumda ben de anlamadim dogrusu, ama madem huzursuzluk cikiyor face yuzuden bence hic gerek yok, evinizin huzuru daha onemli

haydaaa:44: kusura abkmada senin e$inde baya bi $eymi$ , neyse
yok e$imin hesabi olamaz ,olamaz derken yani gerçekten olamaz :)
onu yapsa pc den silmesini beceremez, aninda yakalarim :)
yapmaz yapamaz yani, o beni korudugunu saniyor galiba

vazgeçiyim ben en iyisi bu facebokk dan :18:
benim yuzumden bide oda bula$iyirmu$ bu i$leree

üzüldüm
o zaman şöyle yapınca kişi isimden çıkmasa bile o şekilde çıkıyo
isim aratma yerine kişinin kullandığı mail adresini veya cep telefonu numarasını yazarak aratma yapın hesabı varsa çıkıyo

Hani siz evlendiğiniz dönemde bir arkadaşı
face üzerinden yapılan aldatma nedeniyle boşanmış ya,
o nedenle söyledim.

Bence eşiniz facenin ne olduğunu tam bilmiyor.
Sürekli milletin birbirini aldattığı , herkesin birbirine matina bulduğu
bir chat sayfası gibi düşünüyor.

Yok mu yapan var elbette.
Ancak amacına uygun kullanan da var.
Öyle olmadığını eşinize göstermeniz gerek.
Zira bilinçaltında yer etmiş...

twiteerede yok mok dedide, takip ettiklerimi anlatinca,melih gokcek, vs siyasileri yani , daha bi resmiyet kazaniyor galiba olay
twit daha seviyeli galiba face e gore, gerçi o iksinide tanimiyor ama face in adi çikmi$, bo$anmalrda ayrilma sebebi o yuzden gicik oluyor galiba fece e

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…