• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

FACEBOOK SORUNU

Misir_Prensesi

Guru
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2009
2.461
1.187
333
40
arkadaşlar gecen aksam facebooktan bır mesaj geldı bana.Mesajı yazan benım lıseden bır erkek arkadasım.yanı sevgılım degıl aynı okuldaydık sonradanda gorustuk.evlendı gecen sene.Bana aksam selam yazmıs ben de ıyıyım sen nasılsın yazdım.Tesekkurler hatrını sormak ıstedım yazmıs,tesekkur etttım.Bana ardından sana bırsey ıtıraf edecegım yazmıs,et dedım .Goguslerın çok guzel falana yazmıs.Ben de bunun uzerıne tek bır kelıme daha edersen bu yazıları esıne gonderırım dedım,okuyor zaten dedi. Bende engelledım.Ertesı gun ınstagramdan ozur mesajı atmıs facebookunu bırısının elegecırdıgını herkese boyle mesajlar attıgını yazmış.Bana da gonderılmıslerden mesaj atıldıgını gordugunu bunun ıcın ozur dıledıgını.Yanı sorum madem facebooku ele gecırmısler boyle gerı alabılır mı?

Ayy bizim bi arkadaşın facesini aldılar kadının adına müdürüne kadar cinsellik içeren mesaj yazmışlar en iyisi kullanmamak zaman kaybı hem önemseme doğru ya da yanlış dediği zaten arkadaş değilmişsin salla gitsin

arkadaşlar gecen aksam facebooktan bır mesaj geldı bana.Mesajı yazan benım lıseden bır erkek arkadasım.yanı sevgılım degıl aynı okuldaydık sonradanda gorustuk.evlendı gecen sene.Bana aksam selam yazmıs ben de ıyıyım sen nasılsın yazdım.Tesekkurler hatrını sormak ıstedım yazmıs,tesekkur etttım.Bana ardından sana bırsey ıtıraf edecegım yazmıs,et dedım .Goguslerın çok guzel falana yazmıs.Ben de bunun uzerıne tek bır kelıme daha edersen bu yazıları esıne gonderırım dedım,okuyor zaten dedi. Bende engelledım.Ertesı gun ınstagramdan ozur mesajı atmıs facebookunu bırısının elegecırdıgını herkese boyle mesajlar attıgını yazmış.Bana da gonderılmıslerden mesaj atıldıgını gordugunu bunun ıcın ozur dıledıgını.Yanı sorum madem facebooku ele gecırmısler boyle gerı alabılır mı?
Evet çalınırda geride alınır.Bilgisayardan iyi anlayan biriyse alabilir.

Yani normalde çalsalar bile hediye kampanyası gibi şeyler var katıl gibi gönderilerede bulunuyorlar.
GöGÜSLERİN çok güzel ilginç bilemedim.
Çok gerekli değilse engelleyin gitsin,çünkü hep ikilemde kalırsınız bu şekilde

Yani normalde çalsalar bile hediye kampanyası gibi şeyler var katıl gibi gönderilerede bulunuyorlar.
GöGÜSLERİN çok güzel ilginç bilemedim.
Çok gerekli değilse engelleyin gitsin,çünkü hep ikilemde kalırsınız bu şekilde
engelledım canım en uzuldugumde esıne gosterırım dedım okuyo dedı:(

Kendı gibi buldu demek aynen .ogun birde çok rahatsızdım çok hastayım yazdım bana bu sapık lafları yazdı.ınsanlık kalmamıs kımsede
belkide çalınmıştır ben çalındığını düşünüyorum kendi yazmış olsa niye özür dilesin böyle çalınan çok hesap var,yada adlarına açılan hesaplar.

Back
X