• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

FACEBOOK SORUNU

Geri alınır, geçen yıl abimin facesi hacklendi hemde gayet profesyonelce.
Çalan kişi baya araştırmış, kime nasıl hitap ediyorsa ne sohbet ediyorsa öyle konuşmuş.
Ve para istemiş, tabi abimi tanıyanlar böyle bir şey yapmayacağını bildiğinden telefonla hemen haber vermişler.
Bizde bu şekilde haberdar olduk ev eşim bir kaç saat uğraştıktan sonra geri aldı, ekstra güvenlik koydu v.s.
Ama sizin konuda bilemiyorum, ama gerçekten o yazmış olsa eşimde okuyor zaten diye pişkince cevap vermez diye düşünüyorum.
Ne manyaklar var face calmak falan

Geri alınır, geçen yıl abimin facesi hacklendi hemde gayet profesyonelce.
Çalan kişi baya araştırmış, kime nasıl hitap ediyorsa ne sohbet ediyorsa öyle konuşmuş.
Ve para istemiş, tabi abimi tanıyanlar böyle bir şey yapmayacağını bildiğinden telefonla hemen haber vermişler.
Bizde bu şekilde haberdar olduk ev eşim bir kaç saat uğraştıktan sonra geri aldı, ekstra güvenlik koydu v.s.
Ama sizin konuda bilemiyorum, ama gerçekten o yazmış olsa eşimde okuyor zaten diye pişkince cevap vermez diye düşünüyorum.
Aynen bende çalındığını düşünüyorum çünkü benim de tanıdıklarımın başına geldi çok sık yaygınlaştı artık.

Geri alinirda.. yani allah askina, kim onun hesabini calip, rast gele bir kizi bu tarz mesaj atsin ki? Belki adamin kafasi güzeldi, yazdi birseyler. Ertesi gün pisman oldu pardon fln dedi. Ben silerdim onu.

bence adam kendisiydi ele geçirenler başka şeyler yapıyor dolandırıcılık gibi
bir de o lafı derken kullandığı üslup farklı olurdu ve o arkadaş olmadığını anlardın ben iki arkadaşımın face hesabının ele geçirildiğini merhaba nasılsın kısmından anlamıştım, arkadaşlarımın üslubunu ve hitap şekillerini bildiğim için
biri geri kurtardı diğerininki polise gidilmesine rağmen maalesef geri alınamadı hesabı engelledim şimdi ne duurmda bilmiyorum

Anında da alınır.Oluyor böyle şeyler.

Biri ele geçirmiş olsa sırf bi kadına göğüslerin güzel demek için mi ele geçirir? Facede de bir sürü sapık sayfalar var gider orada tatmin olur. Arkadaş listenizde var mıydı bu kişi, yoksa eğer zaten hesap hırsızının aklına nerden geleceksiniz de size yazacak? Bence yalan söylüyor, eşinin falan da gördüğünü sanmam, o da yalan. Atmış bi olta işte, takılırsan....

Biri ele geçirmiş olsa sırf bi kadına göğüslerin güzel demek için mi ele geçirir? Facede de bir sürü sapık sayfalar var gider orada tatmin olur. Arkadaş listenizde var mıydı bu kişi, yoksa eğer zaten hesap hırsızının aklına nerden geleceksiniz de size yazacak? Bence yalan söylüyor, eşinin falan da gördüğünü sanmam, o da yalan. Atmış bi olta işte, takılırsan....
Herkese yazmıs dıyor sana yazmıs bu arada dıyor

Herkese yazmıs dıyor sana yazmıs bu arada dıyor

Profiline sayfasına bir bakın bakalım millet ne yorumlar yapmış, ya da hesabını falan dondurmuş mu? Öyle ya herkese bu tür mesajlar gittiyse bir açıklama paylaşmıştır özür niteliğinde. Millette ona göre bir takım yorumlar yapmış olabilir. Yoksa inanmayın derim ben.

Profiline sayfasına bir bakın bakalım millet ne yorumlar yapmış, ya da hesabını falan dondurmuş mu? Öyle ya herkese bu tür mesajlar gittiyse bir açıklama paylaşmıştır özür niteliğinde. Millette ona göre bir takım yorumlar yapmış olabilir. Yoksa inanmayın derim ben.
arkadaşın faceınden baktım oyle bırsey yok ozur falan.ben kendımden engellemıstım

arkadaşlar gecen aksam facebooktan bır mesaj geldı bana.Mesajı yazan benım lıseden bır erkek arkadasım.yanı sevgılım degıl aynı okuldaydık sonradanda gorustuk.evlendı gecen sene.Bana aksam selam yazmıs ben de ıyıyım sen nasılsın yazdım.Tesekkurler hatrını sormak ıstedım yazmıs,tesekkur etttım.Bana ardından sana bırsey ıtıraf edecegım yazmıs,et dedım .Goguslerın çok guzel falana yazmıs.Ben de bunun uzerıne tek bır kelıme daha edersen bu yazıları esıne gonderırım dedım,okuyor zaten dedi. Bende engelledım.Ertesı gun ınstagramdan ozur mesajı atmıs facebookunu bırısının elegecırdıgını herkese boyle mesajlar attıgını yazmış.Bana da gonderılmıslerden mesaj atıldıgını gordugunu bunun ıcın ozur dıledıgını.Yanı sorum madem facebooku ele gecırmısler boyle gerı alabılır mı?
o mu bilmem ama bir benzeri arkadaşımın başına gelmişti evet böyle abuk sabuk şeyler yazılıyor.yazsada eşi niye okusun ne alaka yani ikiside sapık değilse.ele geçirebilen hesabı arkadaşım kurtarmıştı bu arada.

sen ''eşine söylerim'' deyince korkmuş ve eşinin de okuduğu yalanını uydurmuş..
kadının gerçekten sana yazdıklarını okuduğunu mu düşünüyorsun ?
ayrıca eskiden sevgili olduğun evli bir adamın selamını dahi almamalıydın, niye cevap yazdın ki?
ben böyle arkadaş ayaklarına karşıyım açıkçası...

sen ''eşine söylerim'' deyince korkmuş ve eşinin de okuduğu yalanını uydurmuş..
kadının gerçekten sana yazdıklarını okuduğunu mu düşünüyorsun ?
ayrıca eskiden sevgili olduğun evli bir adamın selamını dahi almamalıydın, niye cevap yazdın ki?
ben böyle arkadaş ayaklarına karşıyım açıkçası...
Nasil yani lise arkadasim bir kere sevgili degil de olur mu diye gorustuk.bir selam vermis cevap vermek kotu mu.

demek istediğim erkekler, arkadaş ayağına böyle şeyler deneyebiliyorlar
birlikte empati yapalım
senin eşine, eskiden sevgili olur muyuz diye görüştüğü kadın, selam verse hoşuna gider miydi?
ben evli insanların eski sevgililerine ya da sevgili adaylarına böyle selam vermelerine veya sosyal ağlardan görüşmelerine karşıyım
bu tamamen şahsi görüşüm
ayrıcada sana yazanında ta kendisi olduğunu düşünüyorum.

Olabilir, son zamanlarda böyle olaylar çok oldu. Para isteyenler falan. Ama cinsel içerikli mesaj atan duymamıştım hiç, hesabı ele geçirilse de ele geçiren kişi cinsel içerikli mesaj atıp ne yapacak yani, ne geçecek eline? Para istese anlarım da. Engelleyin siz yine de, normalde de görüşmediğiniz bir arkadaşmış, yokluğu sizi üzmez :)

Olabilir, son zamanlarda böyle olaylar çok oldu. Para isteyenler falan. Ama cinsel içerikli mesaj atan duymamıştım hiç, hesabı ele geçirilse de ele geçiren kişi cinsel içerikli mesaj atıp ne yapacak yani, ne geçecek eline? Para istese anlarım da. Engelleyin siz yine de, normalde de görüşmediğiniz bir arkadaşmış, yokluğu sizi üzmez :)
Ya boyle evlı olup asılan bır kaç kişi oldu hemde aralar.durum boyle olunca ınsan bırısınle sevgılı olunca da guvenemıyor:(
Allah herkesı ıyı ınsanlarla karşılaştırsın

Back
X